Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No co Ty? Nie widzisz tego czarnego pofalowanego podniebienia :wink:

Jestem zła!!!!!!!!!!!!!! Przed chwilą dzwonił jakiś dziad i zaraz przestał być zainteresowany, jak usłyszał, że mają ogonki :evil: :onfire:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Szlag mnie trafi :evil:

Aga&Co

Posted

a jeszcze lepiej nic nie mow tylko odkladaj sluchawke.......

Nie przejmuj sie najwyzej bedziemy mialy troche menazeri.....Kilka ogoniastych rotkow,jakies cztery wilczarze,ze dwa mixy ze schroniska oraz folbluta i fryza :D

Posted

Oraz że w związku z tym ludzie, którzy kupią psa z czymkolwiek uciętym, też pójdą siedzieć :evil:

Nie chce mi się z dupkami gadać :chainsaw:

Aga&Co

Posted

Carry

już trochę przeszło, bo byłam dzieci pokarmić i sobie z nimi posiedziałam, i pogłaskalam po ogonkach :)

Gosia

nie w temacie jesteś. Przecież Ci P-O-W-T-A-R-Z-A-M, że zakładamy z Carry komunę, a tam, obok 12 rottków, w tym 1o z ogonem, 2 wilczarzy, 2 mixów ze schroniska, "ohydki" w stringach, będziemy miały konie. Carry fryza, a ja folbluta :D

Aga&Co

Posted

Proszę, trzymajcie MOCNO kciuki!

Niebieska bezogonka jest bardzo chora, ma stan zapalny żołądka i gaśnie w oczach :cry: Byłyśmy dzisiaj na kroplówce, na tej jednej się nie skończy, jedziemy też po południu.

Jest taka mizerna, skórka na niej wisi i czuć same kostki, ale nie poddam się i będziemy o nią walczyć.

Aga

Posted

Nie wiem, od czego, tym bardziej, że to tylko jeden. Mam wrażenie, że ktoś z "oglądaczy" mógł coś przynieść ze sobą. Wet mówi, że ma nadzieję, że nie jest jeszcze za późno :(

Nie, to nie Twoj niedźwiadek, to ta bidulka pechowa, co najpierw wilcze pazury, potem ogonek, a teraz to.

Aga