Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaa... To żeby mi o tej 17 nie zasnął na moim łóżku, w końcu ma zdjęcia zrobić :wink:

Gosia, tak sobie myślałam, myślałam, nawet nie zniknęłam... Wiesz co? Jak już nie chcesz mi tego telewizora przywieźć, to moglibyście chociaż mi karton po nim dać. Bo wiesz, jak myjemy kojec, to dzieciaki idą do więzienia, ale więzienie się robi za małe i z niego wyłażą, już nawet nie tylko duże, ale i małe.

Dzisiaj wylazły, zobaczyły Matyldę i hurtem na nią, a ona biedna przed nimi uciekała :-? Chociaż generalnie nie dziwię się jej, też bym przed nimi uciekała :D

Aga&Co

Posted

Pudło Ci mogę przywieźć- czemu nie? Tam jest jeszcze taki fajny worek po telewizorze- wszystkie się zmieszczą- można je będzie podwiesić u sufitu :D

Gosia

Posted

carragan napisała: czyżby ktos nie zaplacil abonamentu ? :D

Raczej rachunku za rozmowy wychodzące :lol:

Gosia

A urodziły się 7/8 października. Czy 14 października? Bo się pogubiłam. :oops:

Gosia

Posted

Oż ty paskudo dowcipna :D W ten worek to proponuję Waszą Inushi :evilbat:

A szczeniaki urodziły się 22 PAŹDZIERNIKA, babciu :wink: Ale już są baaaardzo duże.

Aga&Co

Posted

zaraz beda fotki tylko kolega przy serverze wwtyczke zahaczyl :P i nie moge wgrac...za kilka minut beda...zaraz podam adres jak tylko wgram

aaaa i viggo sie troche do mnie przekonal :angel:

Posted

aaaa i viggo sie troche do mnie przekonal :angel:

No bo argument miałeś dobry :D I smaczny :)

No widzisz, Kasia, a chętnych na maluchy z ogonami nie ma, bo wszyscy chcą rottweilera BEZ ogona. Gosia proponowała, żeby tacy sobie palce obcięli.

wyżej pisałam, że jedno dziecko zostało inwalidą :( , bo miała ogonek złamamy, ale reszta jest naturalna.

Sobol, no to żeby oświetlenie było lepsze, musisz przyjść w dzień. Nadal proponuję sobotę, z Gosią i Pawłem można się świetnie zabawić :drinking:

W zasadzie to z Gosią bardziej, bo Paweł będzie prowadził... :angel:

No i dzięki za błyskawiczną odpowiedź :buzi:

aga&Co

Posted
No widzisz, Kasia, a chętnych na maluchy z ogonami nie ma, bo wszyscy chcą rottweilera BEZ ogona. Gosia proponowała, żeby tacy sobie palce obcięli.

wyżej pisałam, że jedno dziecko zostało inwalidą :( , bo miała ogonek złamamy, ale reszta jest naturalna.

(...) aga&Co

tak, wiem, wiem.... czytałam że jedna dzidzia jest małym inwalidą :( .... ale napewno też jest śliczna :)

naprawdę jest tak ciężko z tymi ludziskami? to znaczy z ich podejściem do ogonków? ... nie wiedziałam ... przecież rottki z ogonami wyglądają naprawdę pieknie :) widziałam pierwszy raz takie na wystawie w Warszawie (to był jakoś lipiec...)

Posted
sliczne :).Ale ja chce zobaczyc zdjecie w grupie i jeszcze z hodowczynia 8)

He, he... w grupie jest ostatnie, jak wiszą na biednej Matyldzie. Sobol to dobry chłopiec, oszczędził nam widoku twarzy cierpiącej mamusi :wink:

Carry, nie chcesz zobaczyć, nie chcesz... :wink:

Aga&Co

Posted

Byłabym zapomniała :-?

W czwartek jadę z papierami do związku, musze zawieźć imiona. Zebrałam wszystkie propozycje i uprzejmie prosze o weryfikację, komentarze, pytania, sugestie itp. Sprzeciwów nie przyjmujemy :D

Dziewczynki: Bacardi, Ballan'ga, Bossa Nova, Breeze, Blue Margerita,, Bahia, w kolejce są jeszcze Black Russia (to też dryń), Bloody Mary, Banshee, Bonny Doon.

Chłopaki: Boomerang, Black Jack, Bijou, Black Dog (to brzmi groźnie :evilbat: ) Blizzard, Bronx.

Acha, znajomy barman podał mi jeszcze następującą nazwę drinka: BDB Drink. :wink:

No? Co Wy na to? Tynka, widzisz, nie obejdzie się bez chrzcin :D

Aga&Co

Posted

Aga wlasnie ze chce i nie wciskaj mi tu czego chce a czego nie bo jestem b.zdecydowana osobka :evil:

BDB Drink ......Orginalne i dobrze wypowiadajace sie przez zagranicznych sedziow.....Przyda sie gdy pies bedzie zdobywal intera :fadein: :fadein:

Posted

Aga - więc tak:

moim zdaniem Bijou to imię dla suni!!! (albo się sugeruję, bo babcia Fabii miała tak na imię :) - piekna, cudowna psica - dobrze by wróżyło

)bijou3.JPG

i jeszcze najbardziej mi się podoba: Ballan'ga, Bossa Nova

a chłopak któryś koniecznie musi się nazywać:Black Jack i Bronx

ucałowanka dla psiaczków :)

Posted

Własnie sie zastanawiam nad Bijou- jak Tynka- była taka bardzo znana rottweilerka- wg mnie całkowicie paskudna, ale wygrywała bardzo dużo- Bijou El coś tam. Więc to chyba faktycznie imię dla suki :roll:

Zdjęcia są super i dziękujemy Sobolowi.

Gosia