aga 2 Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 To z filmu "Tato" z Lindą. Jak uczył Kasię, żeby kopnęła w jaja kolegę, który ją ciągnął z a włosy. A potem przyszedł ojciec kolegi kopniętego w jaja i powiedział: "Jak Pan hoduje bestię, to niech Pan ją trzyma w domu, a nie prowadza do szkoły..."Gosia No właśnie!!!!!!!!!!!!!!!! Kasia górą :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gosia, zęby jak zęby... Pomału ostre :evilbat: Aga&Co Quote
tunio Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 eh to ja tez bylam bestia bo tez kolegow po pewnych miejscach kopalam poki sie moresu nie nauczyli :oops: .Ale nikt mojej rodzicielce nie powiedzial ze bestie hoduje :lol: .Co najwyzej potworka :wink: A jak sie dzieciaczki zachowuja ? :fadein: .Masz jakiegos faworyta ?:) Quote
aga 2 Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 eh to ja tez bylam bestia bo tez kolegow po pewnych miejscach kopalam poki sie moresu nie nauczyli :oops: .Ale nikt mojej rodzicielce nie powiedzial ze bestie hoduje :lol: .Co najwyzej potworka :wink:A jak sie dzieciaczki zachowuja ? :fadein: .Masz jakiegos faworyta ?:) I dobrze, Carragan, facet na dzień dobry ma wiedzieć, gdzie jego miejsce :wink: Dzieciaczki są cudowne, można godzinami siedzieć w kojcu i im się przyglądać, tym bardziej, że zaczynają się ze sobą bawić w zapasy lub odgryzanie głów, pyszczków, wszystkich kończyn itd. :D Teraz to już w zasadzie nie mam żadnego faworyta, kocham wszystkie jednakowo, nawet Grubą Bertę :wink: , która trochę jakby spokorniała. Chociaż dzisiaj np. bardzo kocham Zielonego, bo w nocy Matylda tak się na nim położyła, że nawet mówić nie mógł i jak go wyciągnęłam, to ledwie zipał i naprawdę mnie przestraszył. Są takie, które b. garną się do rąk i to strasznie rozczula :bigcry: Jest Pomarańczka, którgo ratowałyśmy, karmiłyśmy go na siłę i też mam do niego olbrzymi sentyment i b. m kibicujemy, bo jest najmniejszy, co wcale nie znaczy, że mniej dzielny. Jest Niebieska Kratka, z amputowanym ogonkiem... O rany, wszystkie są extra i najchętniej wszystkie bym sobie zostawiła. No, oprócz jednego, bo jest dla Gosi i dla Pawła w prezencie :wink: Aga&Co Quote
KORONA Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 I dobrze, Carragan, facet na dzień dobry ma wiedzieć, gdzie jego miejsce Mądrze gada :wink: dać jej :drinking: Quote
Gosia Posted November 13, 2003 Author Posted November 13, 2003 Jezuuuu! Ratunku!!! Aguś- wiesz, że ciocia Babirecka przyjedzie z nami oglądać dzieci najwybitniejszego psa w Europie? Gosia Quote
aga 2 Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 I dobrze, Carragan, facet na dzień dobry ma wiedzieć, gdzie jego miejsce Mądrze gada :wink: dać jej :drinking: Chociaż ktoś mnie tu docenia... :buzi: Aga&Co Quote
aga 2 Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 Jezuuuu!Ratunku!!! Aguś- wiesz, że ciocia Babirecka przyjedzie z nami oglądać dzieci najwybitniejszego psa w Europie? Gosia Jezu, Gosia... Nie wiem co powiedzieć. :o A kiedy to będzie? A zostanie na noc? A gdzie będzie wtedy spała? W dużym pokoju? Aga&Co Quote
tunio Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 Jest Niebieska Kratka, z amputowanym ogonkiem... a czemu ma amutowany ogon ?? A kim jest p.Babirecka ? :roll: Quote
aga 2 Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 Jest Niebieska Kratka, z amputowanym ogonkiem... a czemu ma amutowany ogon ?? A kim jest p.Babirecka ? :roll: Bo biedna Niebieska Krateczka któregoś ranka wstała ze złamanym ogonkiem :cry: P. Babirecka hoduje rottweilery, azjaty, foksteriery zdaje się, no i widziałam u niej moje drugie ukochane po rottweilerach cavaliery. No patrzcie, Gosia myśli, że jak wychodzi za mąż za Pawła, to nie musi mi mówić, gdzie będzie spała ciocia Krysia :D Może w komputerze? Aga&Co Quote
tunio Posted November 14, 2003 Posted November 14, 2003 czyzby to co mysle ??Ona prowadzi "Kawalkade"??Tak mi sie wydawalo jej nazwisko znajome ale za diably nie umialam sobie przypomniec :oops: Quote
aga 2 Posted November 14, 2003 Posted November 14, 2003 czyzby to co mysle ??Ona prowadzi "Kawalkade"??Tak mi sie wydawalo jej nazwisko znajome ale za diably nie umialam sobie przypomniec :oops: Carry, BINGO :D Maluchy dostały dzisiaj nowy obiadek, no i jestem cała od stóp do głów w twarogu i mleczku. Nic to, grunt, że im smakowało :wink: Wczoraj wredna matka Matylda uszkodziła swemu dziecku oko, rąbnęła Grubą Bertę tak, że biedna parę minut płakała, a ja razem z nią. Od razu pojechałyśmy do weta, okazało się, że rogówka uszkodzona :( , ale na szczęście bez żadnych powikłań się obędzie. No i teraz Gruba Berta jest moja ulubiona. :D aga&Co Quote
tunio Posted November 14, 2003 Posted November 14, 2003 czyli wyszla na tym dobrze w pewnym sensie :wink: Quote
aga 2 Posted November 18, 2003 Posted November 18, 2003 Uwaga, uwaga, robimy stronke o dzieciaczkach! Jak tylko będzie ładniejsza (bo na razie to wersja robocza), to dam znać. Mam nadzieję, że to będzie szybko. Aga&Co Quote
aga 2 Posted November 18, 2003 Posted November 18, 2003 to czekamy z niecierpliwoscia 8) Ja też :D Aga&Co Quote
sobol Posted November 18, 2003 Posted November 18, 2003 mam nadzieje ze moja galeria sie przyda :) a jutro beda nowe fotki... Quote
Katerinas Posted November 19, 2003 Posted November 19, 2003 ... :) a jutro beda nowe fotki... aaaa...... to już dzisiaj :D nie mogę się doczekać :D :D :D Quote
tunio Posted November 19, 2003 Posted November 19, 2003 faktycznie to juz dzisiaj :). Wiec jesli nie dam rady tu zajrzec niech mi ktos wysle linka na priv......Prosze :roll: Quote
Gosia Posted November 19, 2003 Author Posted November 19, 2003 Aga- ciocia nie będzie spać, bo spadamy tego samego dnia. Co to za Psa masz w emblemacie? Zorbę? Gosia Quote
aga 2 Posted November 19, 2003 Posted November 19, 2003 Aga- ciocia nie będzie spać, bo spadamy tego samego dnia. Co to za Psa masz w emblemacie? Zorbę? Gosia Gosia, nie rozmawiam z wami i nie powiem, co za psa mam w emblemacie. (Coś ty, ja nie jestem taka mundra, żeby samej coś zrobić, Kamila probowała, ale z takim samym mizernym skutkiem jak ja, ściągnęłam z galerii). Nie chcę was martwić, ale po Sobolu ani śladu :( Aga&Co Quote
Katerinas Posted November 19, 2003 Posted November 19, 2003 ... Nie chcę was martwić, ale po Sobolu ani śladu :( Aga&Co .... czyli nici ze zdjęć dzisiaj :-? :( Quote
Gosia Posted November 20, 2003 Author Posted November 20, 2003 Aga- po pierwsze wysłałam wczoraj SMS z odpowiedzią, że dostaliśmy wszystkie kwity- tzn. kartę krycia i życzenia. Nie wiem, dlaczego nie doszedł do Ciebie, ale może to ma jakiś związek z innym SMS-em, który dostałam też wczoraj od tajemniczego osobnika, który podpisał się ERA GSM, a który brzmiał mniej więcej tak: "rozmowy wychodzące zablokowane", czy coś takiego... :roflt: Więc rozmawiaj z nami :motz: Gosia Quote
tunio Posted November 20, 2003 Posted November 20, 2003 czyzby ktos nie zaplacil abonamentu ? :D Quote
sobol Posted November 24, 2003 Posted November 24, 2003 przperaszam kolezanki, ale mam problemy nazwijmy to "domowe". Chyba ta regula sie sprawdza, im blizej sie mieszka tym ciezej dojsc :) AGA DZISIAJ? poniedzialek ? wieczorem? w koncu ? :) daj znak :) Quote
Recommended Posts