wirka Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Gosia A to bedzie taki cichy cywilny, czy kościelny z pompą? Quote
wirka Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Ale pomocne koleżanki! :D KORONA - zostaw sobie tę część dysku gdzie jest dostęp do netu i klawiaturkę z literkami, cyferki moze sobie wziąc... ;) Tylko niestety za dużo chyba do podziału... :evil: Quote
KORONA Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 KORONA - zostaw sobie tę część dysku gdzie jest dostęp do netu i klawiaturkę z literkami, cyferki moze sobie wziąc... ooo to jest myśl :) Quote
aga 2 Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 Jesssoooo..............!!!!!!!!!!!!!!!! Lecę do szkoły, dziewczynym trzymajcie za mnie :kciuki: , mam dzisiaj koło ze łówek. Bleeeeeeeee. Aga&Co Quote
wirka Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 To już teraz masz problemy z tymi łówkami... Życzę powodzenia - będzie potrzebne :D Quote
Gosia Posted November 7, 2003 Author Posted November 7, 2003 Po kolei- my to już jesteśmy z sobą cztery lata prawie, tak, że już mnie niewiele zaskoczy. Ble... Zresztą- Wirka- czytałaś topic "tylko dla pań", więc pamiętasz :lol: Ślub narazie cywilny, a w przyszłym roku kościelny, bo my jesteśmy porządne "katoliki rzymskie". A chwilowo będzie "umowa małżeńska", czy kontrakt, czy cóś takiego. :roll: Gosia Quote
sobol Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 aga2: a gdize to ogloszenie o tych "championach" ? :D Quote
Gosia Posted November 7, 2003 Author Posted November 7, 2003 Tych po 500 złotych? W Przyjacielu Psie i Moim Psie. Wirka, Tynka- będę w długiej brązowej sukience z dzianiny i czarnym skórzanym płaszczu do kolan. Amen. Na pewno sie poznamy. Wariaci generalnie wyróżniają się w tłumie. I wzajemnie przyciągają. :lol: Gosia Quote
sobol Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 ja tez bym z checia pojechal na wystawie popatrzec :( no ale mam "Obowiazka" w domu :) aga2: ten drontal junior nadal aktualny? jak tak to ja poprosze jedna tabletke :) dzisiaj duke zrobil rozpierduche w pokoju, zwalil kubek i rozbil, sluchawki wzial ale na szczescie nie pogryzl..zaczal sie Codiparem bawic, a wszystko bo dropsy dla psiakow byly, ale przy okazji prawi wszystko zdjal :P kilka zostalo dla Viggo :P Quote
tunio Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 To ogloszenie sie juz ukazuje chyba 3m-c.... Quote
Gosia Posted November 7, 2003 Author Posted November 7, 2003 A najfajniejsze jest to, że one rzeczywiście są po championach. Znam osobiście właścicielkę tej hodowli. Ona ma po prostu kilkanaście suk no i własne reproduktory i może taką cenę ustawić- przynajmniej nie siedzi na szczeniakach. To dumping wg mnie, ale cóż...Demokracja. :wink: Gosia Quote
sobol Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 ale co to za championy? pewnie sprzed 30 lat, praprapradziadek byl championem :D Quote
Gosia Posted November 7, 2003 Author Posted November 7, 2003 A nie. Np. IVES Znad Szpęgawskich Jezior. Albo FILIP Catani. Gosia Quote
aga 2 Posted November 7, 2003 Posted November 7, 2003 No właśnie. Tak to jest jak ktoś się ciągle spieszy i nieuważnie czyta, GOSIU :D Ogłoszenie o buldogach ameryk. po champ. jest na psach w potrzebie. Szczeniaki za 500 zł to prawda, szlag mnie przez to trafia, bo jest to cholernie nieuczciwe. A ogłoszenie ukazuje się chyba dużo dłużej niż 3 miesiące. Drontal aktualny. Nie miałam koła ze słówek, ale za to w niedzielę siedze w szkole do 17 i będę w domu ok. 18. - to do Ciebie Sobol. I prosze uzupełnić zapas łapówek dla Widelca. Gosia, i jeszcze Joker od Toma z Gór i Ungaro. Aga&Co Quote
wirka Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 No tośmy się wkońcu poznały z osią i jej cudnymi shibami, mój Damian jeszcze w poniedziałek przeżywał "jakie te liski piękne i dystyngowane", trzeba przyznać, że ciekawe bardzo jest to ich olewatorstwo... Niestety nasz Siwulec taki dystyngowany nie był i gamoń wyskoczył do liska, ale w koncu charty to psy na zające, lisy i wilki, więc czemu tu się dziwić... :oops: Gosiu A Tynkę poznałaś czy nie? Quote
Gosia Posted November 12, 2003 Author Posted November 12, 2003 Nie poznałam Tynki- choć wyglądałam naprawdę za nią. A tego prosiaka Twojego od lisów, co chciał na moją shibkę zapolować to ...że zacytuję: "Jak się hoduje bestię to się ją trzyma w domu, a nie prowadza po wystawach". :D Gosia PS. Wiesz, skąd to cytat? Quote
aga 2 Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 Gosia, skąd???????????? Brzmi znajomo i pewnie wyjdę na nieuka :( Maluchom idą zęby :D Był pan od Fiorda i oglądał. Maluchy, nie zęby :P Aga&Co Quote
wirka Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 "Jak się hoduje bestię to się ją trzyma w domu, a nie prowadza po wystawach". :D Coś mi świta, ale nie mogę zaskoczyć, skąd to? No i mam nadzieje, że żartobliwie to.... Quote
Katerinas Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 Aga: Czy będą jeszcze jakieś zdjęcia maluszków? :D Quote
aga 2 Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 Aga: Czy będą jeszcze jakieś zdjęcia maluszków? :D Kasia, mam nadzieję, generalnie wszystko zależy od Sobola :D Ja niestety nie dysponuję odpowiednim aparatem oraz wiedzą komputerową :flop: SOBOL, naczelny fotografie, i co? :question: Czekamy... Aga&Co Quote
Katerinas Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 To może my wszyscy ładnie poprosimy Sobola :D :fadein: :fadein: :fadein: PLLLLIIIIIIZZZZ :fadein: :fadein: :fadein: Quote
Gosia Posted November 13, 2003 Author Posted November 13, 2003 To z filmu "Tato" z Lindą. Jak uczył Kasię, żeby kopnęła w jaja kolegę, który ją ciągnął z a włosy. A potem przyszedł ojciec kolegi kopniętego w jaja i powiedział: "Jak Pan hoduje bestię, to niech Pan ją trzyma w domu, a nie prowadza do szkoły..." A właśnie Aga- jak zęby? Gosia Quote
Recommended Posts