Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sobol- dzięki za zdjęcia- wreszcie zobaczyłam moje wnuki na oczy. :o

Widzę tam jedną zasadniczą cechę po Alu- podpalanie :lol:

Poznań w najbliższą niedzielę- 9 listopada, w halach Międzynarodowych Targów. Ja mam jakiś numer 2 tysiące i coś tam- wiem, że końcóka 49 i 51.

Aguś- pzryjedź jak dasz radę. Szkoda, że nie zgłosiłam Małego Psa do użytków- stanąłby przy Fanto i byłoby porównanie...

Cudze chwalicie- swego nie znacie- hie hie.

Gosia

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki... a co to za Maly pies? jakis taki tajemniczy :) mowicie o nim, ale nie wiem o kogo chodzi.

a moj duke sie boi wyjsc na dwor :( tzn jak jest ponuro jak dzisiaj to nie chce :) 7 dni po kwarantannie, chcialem go tylko na trawnic przed domem wystawic :( ale wazy juz 8 kg;2.5 miesiaca :)

Posted

Małych Psów jest dwa: :P

Jeden mój- to Largo vom Saton albo Argun, albo Mały Pies (bo najmłodszy w domu jest), a drugo Mały to Zorba Agi- też młody, więc mówi się o nim Mały.

Z tym, że do mojego to już przylgnęło jak imię, bo nawet ludzie na wystawach kojarzą go jako Małego Psa. To trochę wspak, bo Mały jest wyjątkowo potężny i wielki. :wink:

Gosia

Posted

Tak więc mój Mały oficjalnie ma na imię Zorba, nieoficjalnie, po domowemu Viggo, a że jest mały, no to nazywamy go również Mały. Z tym że Mały Pies Gosi reaguje na to imię, mój mały nie. I rzeczywiście jest śmiesznie, bo Paweł poza ringiem woła Mały Pies, a Mały Pies jest największy na ringu :wink:

Szkoda, szkoda, że go nie będzie w Poznaniu, jestem tylko ciekawa, czy Fanto dojedzie. Kurna, stanę na głowie i przyjadę. Mam nadzieję.

Gosia, jak Ci się dzieci podobały? Przyjedźcie w końcu, bo to wino to mi niedługo zamarznie :D

Aga&Co

Posted

sobol napisał: ja bym to podsumowal

duzo jest malych rottweilerow :D

Znaczy się...małych psów :D :P :D

Gosia

Posted

No więc Piotr nie jedzie, bo Bolo ma egzemę, a Haker też chory. :( :cry: wywiesiłam się w wystawach, może ktoś będzie chciał mnie wziąć na gapę, ale na razie chętnych nie ma. W razie czego zadzwonię.

Aga&Co

Posted

Drontal to było do Sobola. Dostałam wetminth, to było drugie na liście.

Zdjęcie 5 to dziewczynka, ta, co pierwsza otworzyła ślipia :D Fajne, nie? Teraz oczka otwarte są u prawie wszystkich. Matylda już od nich ucieka.

Gosia, będziecie w domu wieczorkiem? Zadzwoniłabym...

Aga&Co

Posted

Cudna jest- do tatusia podobna :D

Z bywaniem w domu wieczorem trudno jest, ale może dziś będziemy. Ja wczoraj miałam dzwonić, ale jak się zorientowałam, to było po 23:00 :cry:

Gosia

Posted

Gosiu

To jak będziesz w Pozku to musimy się koniecznie spotkać - no i jeszcze z Tynką. Może zrobimy tak, że my z Tynką do Ciebie podejdziemy w celu zapoznania matrymonialnego tylko może jakąś fotkę nam daj co by nam bło lżej, albo opisz się jak seksownie wygladasz, bo inaczej to chyba nam trudno będzie. co nie kleżanko-Tynko-Moderatorko?

Posted

Hola, hola, a do mamusi to co?????? :D

Gosia, to może jak będziecie w domu to daj sygnał a ja zadzwonię. Chcę się poradzić kogoś mundrzejszego :D , ale to nie chodzi o Małego, tylko o maluchy.

No.

Aga&Co

Posted

"wirka" napisała:

To jak będziesz w Pozku to musimy się koniecznie spotkać - no i jeszcze z Tynką. Może zrobimy tak, że my z Tynką do Ciebie podejdziemy w celu zapoznania matrymonialnego tylko może jakąś fotkę nam daj co by nam bło lżej, albo opisz się jak seksownie wygladasz, bo inaczej to chyba nam trudno będzie. co nie kleżanko-Tynko-Moderatorko?

Bendem w pawilonie 25. Jestem chuda, mała, mam długie czarne włosy.

Mój Paweł jest dla odmiany wielki,z brodą i jest tym samym facetem, co facet Tynki- więc on mnie rozpozna. :lol:

Będziemy mieć dwie shiby złote, na sznurkach- nie w klatkach. Będziemy wpatrzeni w ring i będziemy udawać, że się znamy i że nas to niezwykle interesuje. :roflt:

A w piątek opiszę precyzyjnie, jak będę ubrana. Zwykle ubieram się na czarno, ale z shibami to nie jest pomysł z gatunku świetnych.

I bardzo się cieszę, że chcecie nas zobaczyć :wink:

Gosia

Posted
Złotego rottweilera masz???

Gosia

Mam, to właśnie ta franca, co to po trupach do celu. :evil: Mówimy na nią Gruba Berta :lol:

Kurde, żeby nie to, że nie jadę do Poznania, to bym się na was, dziewczyny, obraziła :(

Aga&Co

Posted
Aga... Maluchy są przesłodkie, przepiękne ... i wogóle :D :D

I jeszcze cudne i w ogóle :D

Na żywo jeszcze fajniej, już zaczynają machać ogonami i latać po całym kojcu, co wcale nie jest zabawne, bo potem nie chce im się wracać samodzielnie na legowisko i drą mordy, żeby je tam zanieść.

Ja tak grożę i grożę, ale w końcu naprawdę doprowadzą do tego, że się od nich wyprowadzę. :wink:

Aga&Co

Posted
Złotego rottweilera masz??? Gosia
Gosiu... nie wiem czy to pytanie było do mnie... :) Jeśli tak to odpowiedź brzmi - nie. Na fotce obok na górze jest briardzica a na dole rottka (nasze pociechy :D )

A tak wygląda nasza Sabcia (nie wiem czy mi wyjdzie to wstawienie zdjęcia :D uwaga próbuję :D

saba02.JPG

saba04.JPG