Majorka_2005 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Witam jestem nowa, niestety w pierwszej kolejnosci chcialabym prosic o pomoc w znalezieniu domku dla uroczego szczeniaczka-suni, nie moge jej zatrzymac bo mam juz suczke 9-miesieczna- Figa, 5-letniego pieska-Puszek i 2-letniego kocurka Kiler :))) ( zapomnialam ze do tej mojej kochanej menazerii dochodzi dwoje dzieci :))) i oczywiscie klusia- tak ja czasami wolamy bo taka z niej pyzunia ) zostala podrzucona pod drzwi mojego domku w zimna noc w zeszlym tygodniu.Dobrze ze mojej suni potrzeba bylo wyjsc w srodku nocy, bo to malenstwo okrutnie zmarzloby, a tak jest u mnie i czeka na swojego docelowego Pana-Pania. Bardzo lubi bawic sie z dziecmi, jest pogodna, wszedzie jej pelno i jest bardzo czujna :) Jesli ktos wie o kims kto zaopiekowalby sie nia prosze o kontakt, a zobaczyc ja mozna na : http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,753563.asp sa tam tez namiary na mnie, gdyby mnie nie bylo, prosze zostawic wiadomosc mamie z nr telefonu wtedy skontaktuje sie i bedzie mozna zobaczyc sunie na zywo :) Dziekuje i pozdrawiam Quote
BORA Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Śliczna jest :loveu: A napisałaś o niej w dziale psy w potrzebie? Quote
Majorka_2005 Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 nie nie pisalam, tam jest juz tyle psinek, ze nie wiem sama :((( i dziekuje za uznanie dla jej urody :loveu: a do tego jest jeszcze bardzo madra ..... no moze poza momentami gdy zaczyna gonitwe z Kilerem (kocurek)albo szalenstwo i demolke z Figa (sunia) :lol: Quote
asia&smyk Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Piekna :) Ale mysle ze warto napisac o niej temat na psach w potrzebie, tam wiecej osob zaglada ;) A taka slicznota zasluguje na jak najlepszy domek :D Quote
BORA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 szelk@ napisał(a):Piekna :) Ale mysle ze warto napisac o niej temat na psach w potrzebie, tam wiecej osob zaglada ;) A taka slicznota zasluguje na jak najlepszy domek :D Zgadzam się. Ja gdybym nie miała kundelka to pewnie bym tu nie zajrzała :lol: Na psach w potrzebie jest sporo psów, ale może akurat ktoś ją wypatrzy i mu wpadnie w oko i będzie ją chciał :lol: Na te kundelki na samym dole chyba mało osób zagląda ;) Quote
Majorka_2005 Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 tak, tam tez juz jest dziekuje :) Quote
Majorka_2005 Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 wciaz szukamy dobrego domku dla kluseczki :) Quote
Majorka_2005 Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 no tak, chcialam sie pokazac :) Quote
Recommended Posts