Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Filip dalmat...........MA DOM

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dorota']Filipek ma problemy ze skórą , robimy badania:shake:[/QUOTE]
Kurcze...znowu cosik :( ale miejmy nadzieję, że to nic poważnego.
Czekamy na wyniki!

Posted

Jeszcze nie wiem , on miał ranki jak przyjechal ale one nie znikają mimo maści , powiększaja sie , bo liże , na spacery ma zakładane skarpety bez stóp , teraz ma kołnierz bo jest po kastracji , zrobię zdjęcia w sobotę

Posted

Nie wiem jakiego pochodzenia są rany (jeśli choroba skóry to już nie można zastosować maści Solcoseryl) ale jeśli to rany po pogryzieniu, ukłuciach itp. to spróbujcie tej maści. Kupiłam taką maść dla Lulu na te rany po pogryzieniu i powiem szczerze, że w mgnieniu oka się te paskudztwo zagoiło.

Posted

Zobaczymy co wykażą wyniki, , a Filip to super psinka , młody , wesoły ,przyjacielski, nawet kota już polubił, a kot rozkłada się przy nim bez żadnego stresu:lol:

Posted

Filip czeka na transport i wyjeżdża do SOS , a tam do domu stałego który na niego czeka z nim jedzie dalmatynka Gesta z Brodnicy, jest w trakcie leczenia ale bedzie kontynuowane na miejscu:lol:

Posted

I znowu jestem ostatnia , jak mój Czesiek jestem chyba autystyczna a Wy macie jak Majka ADHD.:eviltong:

Filip , grzeczny , kochany psiaczek ma domek stały , i pojechał rano 0 4.30 do nowego , stałego domku . Czyli juz ma tylko z górki, koniec zakrętów:multi::multi::multi: