Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Filip dalmat...........MA DOM

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Filipkowi dolega coś więcej poza oczkami, pchełkami :) i tymi nieokreślonymi zmianami na skórze? CZy nie ma kłopotu z jedzeniem i załatwianiem się?

Uszy do góry Filipku, do Ciebie los też się uśmiechnie!!!!

Posted

Bobik & my napisał(a):
Czy Filipkowi dolega coś więcej poza oczkami, pchełkami :) i tymi nieokreślonymi zmianami na skórze? CZy nie ma kłopotu z jedzeniem i załatwianiem się?

Uszy do góry Filipku, do Ciebie los też się uśmiechnie!!!!

Mam pytanie , a jeżeli za miesiąc , dwa okaze się że jest jednak chory to co wtedy?:shake:

Posted

Narazie nic nie moge obiecac, tylko tyle ze prawdopodobnie Filipek bedzie mogl do nas przyjechac razem z Maluszkiem.
Musimy narazie sprawdzic domek, to troche potrwa. Dlatego narazie nic nie obiecujemy.

Posted

Witam, jako świeżak w tym towarzystwie mam podstawowe pytanie: jeśli ktoś lubi psy, a zwłaszcza te "kropkowane", i chciałby zapewnić jednemu z waszych podopiecznych dobry dom - jak ma przystąpić do akcji? Jak można poznać pieska i sprawdzić czy zadziała magia, gdy pies trafia na swojego pana i na odwrót? Odpowiedzcie początkującej, pls.

Posted

tego nie mozna sprawdzic ,takie cos sie czuje :)))
Patrz sercem , a magia napewno zadziala

Wiesz jak ja zaczelam ??? Kupilam sobie ksiazke i czytylam wszystko o tej rasie, takw dowiedzialam sie ze sa to wspaniale psy, ktore potrzebuja duzo wybiegu i sa bardzo wrazliwe, w domu spokojne, szczekaja zadko, sa troche uparte.
Musisz wiedziec po co chcesz psa, po to zeby lezal na kanapie i zadawalal sie 5 cio minutowym spacerkiem w kolo bloku ??? To zapomnij dalmata !!! lubisz dlugie spacery, jezdzisz moze chetnie rowerem, lubisz ruch na powietrzu ??? super ! wtedy tylko dalmat !!!
A poza tym,jego plusem jest sliczna gladka siersc, minusem,masz ja wszedzie !!! naprawde wszedzie, rano w kawie, w dzien na kazdym ubraniu, wieczorem na twojej kanapie, a w nocy na twojej poscieli !!! Jezeli to cie nie odstrasza to magia napewno zadziala.
Dalmat potrafi sie wspaniale smiac, zdrowy dalmat nie ma psiego zapachu jak inne,jest czysciutkim psem.

Dwie regulki, w dzien duzo wybiegu a w nocy wpuscic do lozka, magia zadziala na pewno :))) no i nie zostawiac godzinami samego, bo one sa wtedy bardzo smutne

Zastanow sie, chcesz suczke czy psa, suczki sa z reguly troszke spokojniejsze i mniejsze, pies potrzebuje z reguly troche twardszej reki, bo inaczej szybciej owinie Cie wokol lapy jak ci sie wydaje
Jak chcesz wejdz na strone dalmatynczykiwpotrzebie.pl, musisz sie zrejestrowac,i rozejrzyj sie , moze zakochasz sie w jakims

Dalmat jak kazdy pies potrzebuje tylko twojej milosci i Twojego czasu, ale zobaczysz ile on Ci za to potrafi dac z powrotem

Kropki sa najlepsze, najwspanialsze, najsliczniejsze,najmadrzejsze a czasami najbardziej uparte !!!

Posted

Ja nie wiem czy moge tutaj tak napisac , nie krzyczcie zaraz wszyscy na mnie,
harot- jezeli chcesz pomoc dalmatowi ktory naprawde zasluzyl sobie chociazby tym ze chyba ze wszystkich dalmatow szuka on najdluzej domu,bo ponad rok ,a to tylko z jednego jedynego powodu, on nie lubi innych psow, a do ludzi jest po prostu wspanialy, madry , nalezy mu sie naprawde domek
To jest Borys z Konina ,osoba ktora ma go podopieka wie ktorego mam na mysli,
sliczny Dalmat

Posted

Trzeba kochać zwierzeta i magii wtedy nie trzeba. Ale można się umówić z nami ,przyjechać i poznac psa , potem my przyjedziemy z wizytą i poznamy dom i Was .;)

Posted

Filip ,dzisiaj przeszedł szczepienia (wirusówki i wściekliznę ) został zaczipowany , obejrzany przez weta. Ma od roku do półtora, jest kochanym , ale energicznym psem, jeszcze zajmuje się zabieraniem kapci, pięknie robi siad i podaje łapkę
super pies , ale nie lubi kotów.Kot pani Helenki chodzi "kanałami",

Posted

jeszcze nie wiem, ale przypominam że Filip czeka na kastrację , dopiero został zaszczepiony i musimy odczekać trochę
A kota nie lubi , o nienawiści nie ma mowy , nie próbuje go dopaść i ....tylko goni:evil_lol:

Posted

Dzięki asiamm, za banerek.
Filip będzie musiał opuścic tymczas na rzecz hotelu , Mikrus wychodzi z kliniki a do nowego domku moze pojechać dopiero 20 lutego , dalsze leczenie Mikrusa moze byc u lekarza pierwszego kontaktu.