zerduszko Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ależ mi się ona podoba :loveu: Czemu ja mam taką małą chałupkę :placz: Niestety pany H i tak nie przebije :p Quote
zerduszko Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 W sumie to mam łazienke wolną :lol: Tylko mam męża marudę! Ile psów zamiast niego mogłoby sie zmiescić :P A nie bedziesz jechała przez Sląsk :P Quote
zerduszko Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Pojechałabym z Tobą, ale obawiam sie, ze to mogłoby sie źle skończyc :P Quote
morisowa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='zerduszko']Tylko mam męża marudę! Ile psów zamiast niego mogłoby sie zmiescić :P[/QUOTE] to wymień na kilka psów! ;) Quote
zerduszko Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='morisowa']to wymień na kilka psów! ;)[/QUOTE] Rozumiem, że jesteś chętna :lol: Quote
zuziaM Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 O, widze ze sie nam odwiedziny szykuja. Swietnie !!! Musze Wam powiedziec, ze Buba zachowuje sie naprawde wspaniale.... Jest taka z niej .... arystokratka .... dystyngowana, powazna, madra ..... no nie liczac kilku minut szalenstw zaraz po wyjsciu z kojca. No i jest straszna przylepka..... Ona caly czass , jak jestem u niej w kojcu, chodzi kolo mnie z nochem niemal we mnie wbitym... siega do moich rak, a jak kucam, to mi buziaki daje ..... Jest slodziutka.... cudowna. I jest taka czysciutka, zawsze porzadnie wylizana miseczka, jakby ze sklepowej polki dopiero zdjeta .... Jej siersciuszka jest taka milutka w dotyku, jak aksamit ... jak taka foczka ..... Na spacerkach grzeczniutka, spokojna... Teraz juz mi nie ucieka, kiedy musi wrocic do siebie..... Po prostu ja wolam, a ona idzie ... smutna jest wtedy ..... oj smutna ..... Ale zawsze jakis smakolyk za to dostaje, zeby ja pocieszyl.... Naprawde bardzo bym chciala, zeby znalazla spokojny, madry domek .... Bubcia sie odwdzieczy za opieke, najwieksza psia miloscia, jaka moze istniec..... Quote
magdyska25 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Poszedł przelew dla Bubci- 20 zł. za styczeń i luty. Quote
zerduszko Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='morisowa']do wciskania psów? Zawsze :diabloti:[/QUOTE] Ech, mój biedny munż... nieadopcyjny widać :( Bubcia kochana, ech... ja już mam dość, dobrze, że ona u Zuzi - wymiziaj ją ode mnie :) Quote
clo Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 i ja odwiedzam i podniose bube:))laska sie przyda malej!kto pomoze?:) Quote
morisowa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='APSA']Morisowa tez zaproponowała pomoc z pozostałych funduszy Florka ['] ale jeszcze się nikt na florkowym wątku nie wypowiadał, czy się zgadza.[/QUOTE] 70 zł ze spadku po Florciu ['] zostaje przekazane na hotel Buby. Quote
3 x Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Apsa, mam cos dla Ciebie ;) nie jest to Wacław a Edward Wacław bedzie na bazarku jak się maila doczekam :P Quote
zuziaM Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pewnie nie bedzie problemu. Tylko w domu jest jeszcze mla sunia i dwie kocice. I w pom. gospodarczym spia 4 duze suki. Jesli nie bedzie problemu, to jak najbardziej. Ale wole uprzedzic, jak wyglada sytuacja z zapsieniem i zakoceniem samego domu. Quote
zuziaM Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A tu dzisiejsza Bubcia. Ganiala od ok. 8-ej i dopiero ja do kojczyka zaprowadzilam, bo zauwazylam, ze kuleje na przednia lapke. Pewnie sniezek wlazl miedzy paluszki..... . Quote
zuziaM Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No, kochane .... nie odwiedza nikt Bubusi ????? Mysle, ze panienka jest zadowolona. Ma luz i swobode. Biega wlasciwie stale. Sama sobie idzie do budki, jak sie chce zdrzemnac ..... Jest niesmiala i na widok aparatu zaraz sie odwraca i sobie idzie ..... Ale kilka mi sie udalo.... Juz ucieka ...... jak tylko aparat w jej strone skieruje . Quote
Nikki Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Przelałam pieniądze z bazarku - 91 zł. Jeśli się pomyliłam w podliczaniu to proszę mnie poprawić :) Quote
migdalena Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 A niby pieniądze szczęścia nie dają?;) Quote
Czoko Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Nareszcie pojawiłam się na troszkę dłużej i zastanawiam się jaki kolor ma Inusia! Quote
zuziaM Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Buba juz sie zaaklimatyzowala u nas calkowicie. Zostala przyjeta do sfory moich suczydel.... gania z nimi, szczeka z nimi, pilnuje domu z nimi ..... Tylko na posilki wrca do siebie, a cale dnie ( kiedy akurat Semirek nie jest puszczany, bo Semirek nie lubi ani psow ani suczek ... oprocz moich ) Buba jest wypuszcona i wlasciwie robi, co chce..... Jest kochaniutka, lubi sie tulic, lubi smakolyczki .... Kochana panienka. Quote
magdyska25 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No proszę. Rozpieszczona panienka ;) Apsa- znajdzie się. Kwestia czasu i ogłoszeń. Quote
Recommended Posts