3 x Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 APSA napisał(a):Już tłumaczę: * chciałabym wystawić cegiełkowe allegro na Bubę - takie jak bazarek foto-cegiełkowy * nigdy nie wystawiałam allegro cegiełkowego, nie wiem, jak się za to zabrać * szukam kogoś, kto takie doświadczenie ma i mógłby wystawić allegro czyli ze na bedziemy sprzedawac jako cegiełkę te fotki? a to chyba trochę mało tych cegiełek chyba ze masz więcej takich zdjęc? czy rozumujesz tak, ze zamiast podziekowania wysyłamy dzikie foty - i wtedy jest np wystawionych 300 cegiełek ee własnei mnie oswieciło, ze mozna sprzedac jedną cegiełkę kilku osobom czyli i tak mozna wystawić 300 i wtedy w mailu kupujący informuje które chce fotki tak? Quote
3 x Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 APSA napisał(a):Tak, dokładnie :) Mam więcej zdjęć o różnej tematyce, tzn. rożne krajobrazy i różne zwierzęta ;) - myślałam o tym, żeby wybrać ze 20 końskich i zrobić taki barazek/allegro na Drumlę/Okiego (nie śledzę Biafrowych koni, więc nie mam aktualnego rozeznania). Taki dla Biafry to trzebaby było ją poprosić o udestepnienie szablonu i zeby wystawiła na swoje konto - fundacji - allegro nie popiera opłat za sprzeadne cegiełki na Bubę mogę przymierzyc się w weekend musze po prostu zobaczyc czy dam rade albo czy gremlinowi starczy cierpliwości zeby przerobic "moj" szablon na wiecej zdjęc ale to w weekend potrzebowalabym tych zdjęc na maila, nie musze byc w jakiejs szalonej rozdzielczości możemy zrobic tak, ze jak nam wyjdzie na bubę to będziemy kombinowac z biafrowym Quote
3 x Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 APSA napisał(a):W tej chwili mogę wysłać w tym rozmiarze, co są na dogo (chyba 320x240) albo w szalonej rozdzielczości oryginalnej ;) Tylko do tego potrzebuję Twojego maila :) myśle ze te mniejsze wystarcza mail w profilu (gibah@o2.pl) ale to dopiero w weekend siade mysle ze wiecej jak 20-25 fotek nie ma co wrzucac na allegro ? Quote
zuziaM Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Bubcia .... kochana dziewczynka pozdrawia ciotecki . Quote
zuziaM Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Z malym najlepszym koleka , ktory juz pojechal do swojego domciu ..... Teraz Bubi pora sie powinna zblizac ..... To naprawde wspaniala suczka, cieplutka, milutka, kochana ...... . Quote
3 x Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Apsa, nie dałam rady siąśc do allegro zagrzebałam sie w kubraczkach na jajka moze w tyg ale bardziej prawdopodobne ze w weekend 'masakra' z tymi kubrakami ;) Quote
zuziaM Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ale gdzie tam odchudzic ....... Bubcie ???? To nie jest mozliwe. Ta sunia ma taki apetyt, ze 3 psy mozna wykarmic .... a przy tym tak blagalnie patrzy proszac o jeszcze .... no mnie da rady jej odmowic. Jest przekochana... spokojna, mila, kochana...... lezy sobie zawsze gdzies zaszyta przed wiatrem, na sloneczku ..... Juz mi nie ucieka, kiedy ja musze zamknac do kojca, idzie ladnie i sama wchodzi. Ta biedna pupinka zawsze ma krew ..... ale nie zauwazylam, zeby Bubia cierpiala z bolu .... jeszcze nie .... Biedactwo, musialo takie paskudztwo sie jej czepic .... ??? Quote
Florentynka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Robimy porządki na parówim wątku - w końcu wiosna. Proszę o wypełnienie Bubie poniższego kwestionariusza, a ja sobie tu zajrzę i pobiorę informacje IMIĘ: PŁEĆ: ROK URODZENIA: (w przybliżeniu) WĄTEK: (lub strona www) KASTRACJA?STERYLIZACJA: STAN ZDROWIA: CZIP: SZCZEPIENIA: STOSUNEK DO LUDZI: STOSUNEK DO DZIECI: STOSUNEK DO INNYCH PSÓW: STOSUNEK DO KOTÓW: INNE WAŻNE INFORMACJE: KRÓTKI OPIS: KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: a, APSA i będę wdzięczna jak resztę "swoich" parówek opracujesz w ten sposób - możesz mi przesłac na pw lub wlepić na parówkowym A Bubę pozdrawiam serdecznie!!! Quote
zuziaM Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Nie mam dzieci ...... niestety, ale nie ma zadnych przeciwskazan na pewno, zeby Bubcia trafila do domu z dziecmi ..... To naprawde bardzo lagodna panienka. Na poczatku tylko moim sukom pokazala, ze sie ich nie boi i maja sie trzymac z daleka .... ale teraz to juz najlepsze kumpelki ..... Quote
zuziaM Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Dzisiaj byla u mnie pani doktor. Poprosilam ja o przyjazd do kilku psiakow, ale przy tej okazji pokazalam Bubcie. Pani doktor zasugerowala zoperowanie Bubci gyzka przy odbycie. Ten guzek jest widoczny na zewnatrz i generalnie jest stale zakrwawiony. Najprawdopodobniej Bubcie boli .... jesli nie caly czas, to na pewno podczas zalatwiania sie. Czy mozecie sie nad tym zastanowic ? Operacja nie bedzie skomplikowana, bo widac, ze guzek trzyma sie jedynie na cienkim bardzo kawaleczku skory. Naczynek jest niewiele. Pomyslcie, prosze nad tym. Kochana Bubcia ( zdjecia zrobila APSA podczas odwiedzin ) . Quote
migdalena Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 A jaki to koszt,bo rozumiem,że właśnie ta kwestia jest do przemyslenia? Quote
Nikki Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 mam nadzieję, że nie będzie przeszkadzało, jeśli pieniądze wpłacę dopiero pod koniec miesiąca. Bardzo przepraszam, że tak wyszło Quote
zuziaM Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 APSA, nie mowisz, jak bylo na wsi ???? Pewnie fajnie, a suncie sie wybiegaly za wszystkie czasy. Quote
zuziaM Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 No to sie ciesze ! Joasiu, czy ewentualnie moge wykorzystac ktores z Twoich zdjec, ktopre robilas u mnie, na swojej stronie internetowej, ktora sobie zakladam ???? Wole zapytac. Quote
3 x Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Apsa zgubiłam linkę do bazarku z piłka dla Opalika (chyba) a piłkę jużsobie przywłaszczyłam ;) Quote
zuziaM Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Jeszcze nie pytalam o koszt operacji. Zapytam. A termin to na pewno ktoras sobota. Z pewnoscia by to bylo szybko. Quote
zuziaM Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Kochana ... przepraszam. Nie ignoruje zupelnie nikogo..... Brak czasu na zagladanie do wszystkich watkow. Nie pytalam pania doktor o koszt.... zapomnialam. Obiecuje, ze to zrobie jak najszybciej. Pani doktor bedzie u nas, bo 4 psiaki potrzebuja szczepien p. wsciekliznie. Poprosze zeby osluchala serduszko Bubci, bo nalezy je przebadac przeciez przed zabiegiem ewentualnym. A przed samym sprobujemy EKG zrobic ...... Psiaki tego nie lubia...... Ciekawe czy Bubcia sie da ...... Quote
zuziaM Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 A co do wiatrakow .... maja niestety same minusy ..... chociaz rzeczywiscie psy im nie beda przeszkadzaly. Dla psiakow tez bardzo niekorzystne, bo emituja infradzwieki .... szkodliwe dla ludzi, a co dopiero dla psow, ktore maja wrazliwsze uszka ..... Mam nadzieje, ze jednak sie to nie uda i sie wybronimy ..... Quote
zuziaM Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Dowiedzialam sie, ze koszt takiej operacji bylby w granicy 100 zl. Moglaby byc juz w nastepna sobote. Quote
Nikki Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 przelew za kwiecień i maj poszedł :) pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts