Czoko Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Czyli Inusia to też czekoladka jak Buba i Choco! Quote
zuziaM Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 No nie jest az tak czekoladkowa, ale nie jest czarna, a taka wlasnie w braz wpadajaca. Ale mam taka czekoladkowa Polunie za to Taki maly wyscigowiec, chociaz tylko na trzech lapciach Quote
morisowa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Czy mamy tu może miłośników Rammstein? :razz: Quote
migdalena Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Moje wszystkie wpłaty będą po 10,tak wyszło...ale trochę podniosę składkę Quote
zuziaM Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Dawno rzeczywiscie nic nie pisalam ...... Juz nadrabiam, chociaz tak za bardzo nie ma co pisac. Bubcia jak u siebie ..... wlasciwie calymi dniami gania sobie z moimi suniami. Czesto siedzi z nimi na ganku. Do kojca wraca jedynie kiedy wyprowadzam na spacer, albo wypuszczam Semirka, bo on nie lubi innych psiakow. No i na jedzonko i spanie ...... Juz mi na szczescie nie ucieka, jak na poczatku ale przychodzi ladnie na zawolanie. To bardzo slodziutki i kochany grubasek. Ma swojego ulubionego kolege ... Lupiego. Fajnego malucha sznaucerkowatego rozrabiake. Zaczepia Bubcie do zabaw. Buba nie ma za bardzo na to ochoty, ale i jest bardzo tolerancyjna dla jego temperemanciku. Znosi zaczepki z wielkim spokojem..... Quote
zerduszko Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Moje dwa ulubione psi u Ciebie się polubiły - bosko. Pewnie jak Lupi pojedzie, będzie jej smutno :( A w ogóle szukacie DS? Quote
zuziaM Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Dla Buby ????? Mam nadzieje, ze jest oglaszana i znajdzie domek ...... A Lupi.... faktycznie .... moze w srode pojedzie do swojego domku ..... Moze wiec i Bubcia wkrotce pojdzie w jego slady ..... Quote
zerduszko Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nie lubisz Buby? Ja to bym "ogłaszała".....i modliła się, zeby nikt nei zadzwonił - jak z poprzednią tymczaska czorną ;) Mogę dorobić kilak ogłoszeń, jak znajdę czas..... gdzie ma już ogłoszenia? Quote
zerduszko Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jakbym miała za dużo czasu, to postaram sie pomóc. Quote
sodalis Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Uf, wreszcie znalazłam Bubę :) Dopisz moje 10zł co miesiąc do stałych deklaracji :) Quote
zuziaM Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Czy ja nie lubie Buby ??????????????????????????????????????????? No nieeeeeeeeeeeeee........... !!!! Jak mozna takie pytania zadawac ....... ??????????? Bubcie uwielbiam !!! To jest fantastyczna, urocza psinka. Ona jest tak grzeczna, cichutka, mila ....... Wlasciwie to juz sie tak bardzo zadomowila, ze nawet sie nie obawiam, ze gdyby przypadkiem sie dzies wymknela, to sobie pojdzie .... Jestem pewna, ze ona juz czuje sie tu jak u siebie i nie odejdie stad dalej ..... Buba wlasciwie w kojcu jest tylko, kiedy je , kiedy gdzies wyjechac musze i w nocy ..... Poza tym caly czas jest luzem. Czuje sie tu doskonale. Ma super kolege, ktory jest z nia wlasciwie caly czas i od tygodnia nowa koleanke. Ale ja wypuszczam jeszcze na krotko. Musi sie przyzwyczaic najpierw porzadnie. A Bubcia tak spedza dzionki ..... Zeby tylko juz wreszcie ta diabelna zima poszla w cholere ....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuziaM Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Bubcia ma sie u nas tak dobrze, ze nawet sie nie martwie tym brakiem zainteresowania... Poza tym jest taka kochaniutka .... Teraz sobie wlasnie lezy na trawie pod domem w sloncu ... Zrobilam jej zdjecie, ale wgram pozniej..... Quote
zuziaM Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Bardzo chce ..... ale .... no wlasnie .... w moim przypadku to ale przewaza zawsze .... A to ale, to moje juz wlasne 3 suki i dwie tymczasowiczki ...... tez jak wlasne ..... To za wiele..... Buba pewnie by sie u nas bardzo dobrze czula juz do konca zycia, ale ona powinna miec dom swoj wlasny ..... swoja ukochana wlasna pania ....... Bubcia jest tak kochana i tak czysciutka sunia, ze mieszkanie dla niej byloby najlepszym rozwiazaniem. Ona sie tak lubi przytulac ..... swoja pania by tylko uszczesliwiala ..... Quote
zuziaM Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ja tylko blagam ...... szukajcie dla Bubci domu nie do kojca ....... To taka wrazliwa i taka delikatna sunieczka .... Ona nie przezyje w budzie po rozstaniu z nami .... To juz starsza sunieczka i powinna miec swoja pania .... ostatnia juz w swoim zyciu , kolo siebie ...... Nie powinna przebywac w kojcu, w budce , samotnie ..... To jest sunia wprost idealna do mieszkania ....... U mnie do budki idzie tylko na noc, a tak jest stale ze swoimi kolezankami .... Jakby Chojrakowi sie udalo pojechac do domu ... moze do Niemiec przez niemiecka fundacje, ktora jest juz zawiadomiona , to moze nasza kochana sponsorka by na Bubcie przerzucila swoj sponsoring. Kto wie ??? A tu Bubia, ktora dzisiaj tak wygrzewa boczki..... I zmiana miejsca ... . Quote
zuziaM Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No fakt ... o dwoch kociczkach zapomnialam.... przepraszam Zuziu i Buniu ... Quote
zerduszko Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 W końcu nie am śniegu, to ją widać ;) Może takie zdjęcia, ale z bliska lepsze byłyby do ogłoszeń? Cudo :) Quote
3 x Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='APSA'] Przypominam o bazarku: Pachnący kalendarz,papierowe długopisy,ochraniacz na pas,minikredki i piłki- do 10.03 Apsa to tam była ta piłka ? można jeszcze dla Buby ja licytowac? bo ja się namysliłam ;) Quote
morisowa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Deklarowałam 10 zł na Uzika. Ale jego już nie ma :( Więc przenoszę deklarację na mini-Bubę. Quote
zerduszko Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 APSA napisał(a):W weekend poogłaszałam Bubę (oraz przy okazji Gabi i Smolika) na kilku kolejnych stronach: pineska, dwukropek, coś jeszcze. Buba ma też wątki ogłoszeniowe na kilku forach - zwykle tego nie robię, ale w jej przypadku kto wie, skąd przyjdzie domek :) Jest na forum caviarnia (swinkiforskie.eu/forum), na forum.miau.pl, na "zakazanym forum" psiej kości i na psiesprawy.pl. A co to za zakazane forum?? ;) Quote
3 x Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Apsa wytłumacz mi nw pw Twoje pw, no nie zajarzyłam jakoś :oops: a przy okazji, kto zareklamuje allegro Kariny linkiem w podpisie? :cool3: Quote
Recommended Posts