Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za offa:

Bajka, maleńka sunia z zamojskiego schroniska prosi o pomoc w dowiezieniu jej do domku tymczasowego.
W czwartek (28.01) ok. ósmej rano trzeba ją odebrać w Zagórzu koło Sulejówka i dowieźć do Warszawy (Chomiczówka).
Proszę, pomóżcie uratować Bajkę!
Kontakt - Mantis, e-mail - mantis.w@gmail.com lub Tel. 502 027 430

Posted

Bubcia pozdrawia cioteczki.
Dziewczynka wczoraj, po spacerku po ogrodzie, za nic nie chciala dac sie zlapac .......
Odmowila powrotu do kojczyka i koniec .......
Ganialam za nia ok. 10 minut, a ona mi uciekala stale.....
Dopiero jak ja zapedzilam w rog pod ogrodzenie, udalo mi sie panienke dopasc.... Lobuzica i spryciara.
Poza tym, naprawde slodka i kochana dziewczynka. Zawsze mnie wita przy furteczce i ogonkiem macha. Nawet calusa dostalam.....

Posted

APSA napisał(a):

Bubcia :loveu:
Zuzia, czy wpłata doszła?

Przepraszam, ale nie mialam czasu wczoraj zajrzec w ogole do netu.
Zaraz sprawdze i napisze w watku.
Tak samo u Chojraka, jesli juz nie napisalam, bo nie pamietam ( a jego wplata na pewno juz doszla ).

Posted

Dada M dostala ode mnie umowe mailem i ma Ci przeslac.
A ja poprosze o odeslanie poczta.
Kwota na umowie 340,- zl / miesiac ( bo jest moje 10 zl deklaracji ).
Dzieki....

Posted

APSA napisał(a):
Co do umów, to do mnie jeszcze nie dotarła wersja do wypełnienia, więc nic nie odsyłałam...

Ha, to moja sprawka. Chciałam przenieść wzór umowy z treści maila do osobnego pliku - i zapomniałam w końcu wysłać do Ciebie.
Już przesyłam.

Posted

Buba to Ci się dopiero trafiło!!!:):):)
Odżyła i teraz psoci ;)

Apsa- wiesz może co nieco o Jej koledze z boksu za czasów schroniska? Przykuwa uwagę jak z miską w pysku wita wszystkich. Wygląda na naprawdę fajnego psa.
Wiem, że nie możemy pomóc wszystkim (nawet "swoim" nie umiem znaleźć DS) ale może wspólnymi siłami?

Posted

[quote name='APSA']Kolega hotelowy Chojrak ma komplet deklaracji. Duszek - kolega z boksu w schronisku - ma tylko kilka ogłoszeń, nawet wątku nie ma (chyba że znów o czymś nie wiem ;)).

Dostałam 40 zł z nie-bazarku :)[/QUOTE]
Inny kolega ;) Ten co miałam poprzedni banerek - chyba też "od was".

Posted

[quote name='APSA']Kolega hotelowy Chojrak ma komplet deklaracji. Duszek - kolega z boksu w schronisku - ma tylko kilka ogłoszeń, nawet wątku nie ma (chyba że znów o czymś nie wiem ;)).

Dostałam 40 zł z nie-bazarku :)[/QUOTE]
Inny kolega ;) Ten co miałam poprzedni banerek - chyba też od was.
Jak tam zbieranie idzie?

Posted

Buba jest niesamowitym przytulakiem.....
Bardzo lubi sie tulic .... i calusy rozdaje, jak tylko dosiegnie.... kochana panna....
Na spacerkach bardzo dziarska. Nawet nieco ciagnie na smyczy.
Dzisiaj troche nawarczala na moja Isie, ktora ja obwachiwala , kiedy wrocilysmu ze spacerku ....
generalnie naprawde polecilabym Bube dla starszej pani, samotnej, ktora lubi sobie posiedziec w domu , poszydelkowac ..... a raz dziennie na dluzszy spacerek sie wybrac ..... I buba bylaby naprawde swietna kumpelka do takich rzeczy.

Posted

Do piatku jeszcze nie doszla. Moze dzisiaj.
Buba juz nie ucieka tak ode mnie, kiedy sama sobie spaceruje po ogrodzie.
Przychodzi nawet w trakcie spaceru do mnie, zeby sie prywitac i idie sobie dalej.
Zwykle puszczam psiaki , kiedy sprzatam lub odsniezam na dworze, wiec sa stale pod kontrola.
Zaraz wstawie kilka zdjec Buby ( ale robione jeszcze w kojcu ). Wszystkie oczywiscie w zblizeniu, bo Buba stale nochal do reki wpycha i nie chce sie odalic.
Ale zrobie jej i w ogrodzie. Moze nawet dzisiaj, jak bedzie slonce i przestanie proszyc snieg.

Posted

bubcia wypuszczona wlasnie biega sobie w towarzystwie kolegi 8-letniego Rumeczka.... wesolaka strasznego....
No i tak to ich spacerowanie wyglada .....

Glownie w okolicy kojca sie kreca obydwa ..... a czasami wchodza na chwilke do srodka i znow wychodza ....

A tak Bubcia w kojczyku wyglada .... rano zrobilam, jeszcze przed wypuszczeniem ..... ale jak tu nie wypuscic, jak tak prosi slicznymi oczkami ....

.

Posted

Bubcia jest kochaniutka. zawszwe mnie wita buziakami.... i na dodatek tak smiesznie je daje, bo z doskoku... takie szybciutkie pukniecie pysiem i odskok !
Tak samo dokladnie calusy rozdaje moja malutka sunia Polcia ... tez czekoladkowa i posturki Buby ale troszke mniejsza od Bubci....
Widac te czekoladki cos takiego w sobie maja ... komicznego ....
Dzisiaj Buba juz po swoim codzienym bieganiu. Byla ok. 2 godzin z Rumkiem i moja Inusia. Na razie pozostalych swoich suniek nie puszczam z nimi zeby do scysji nie dochodzilo, bo Buba jakos nie polubila szczegolnie mojej jednej suni Isi..... a z kolei moja Kasia jest strasznie nachalna i to sie Bubie tez moze nie spodobac......

Posted

Buba juz sie zapoznala ze wszystkimi kolezankami.
Dzisiaj ponad trzy godziny sobie z nimi buszowala po ogrodzie.
I dodatkowo z nimi na zmiane ..... Rumek i Chojraczek......
Zgadzaja sie wszystkie fantastyznie.
A Chojrak upodobal sobie do zabawy wlasnie Kasie...... Szalaly oba lobuzy strasznie !!!
A Chojrak co jakis czas przybiegal do mnie, trykal tym swoim wielkim nochem i sie przytulal......
Bubcia troszke poszalala, a potem juz sobie lazila .... sama, nie zainteresowana za bardzo towarzystwem.

Posted

APSA jedna dogomanka dokupiła jeszcze polarek (wprawdzie po terminie, ale nikt go nie licytował, więc sprzedałam:)) za 5 zł. Jeszcze mi nie wpłaciły 3 osoby. Jak tylko uzbieram całość przeleję :)