Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
Czy ona ma ogłoszenia? Dwa razy już miała dom i znów porzucona:( Biedny psiak

duży komplet ogłoszeń robił jej Borys ostatnio...
pierwszy dom miała okropny - była bita, na sugestię kolegi właściciel ją oddał w końcu, trafiła do fajnego, lubiącego zwierzaki domu z małymi dziećmi - niestety sytuacja rodzinna nie jest tam najlepsza, mieszkaniowa też się zmieniła, zabierałam ją "natychmiast" - no i..... sunieczka po 1-dniowym pobycie u mnie trafiła do hoteliku....u mnie piesków juz tak dużo, ze TZ nie pozwala na ani jednego wiecej
kochana jest, naprawdę świetna.... ech....biedactwo...

Posted

ketunia napisał(a):
Szkoda Malutkiej..
Może uda Wam się znależć jakiś domowy hotelik.

jedyny domowy hotelik, jaki znam to.... mój dom....jaki hotelik- one wszystkie tu po kolei zostają, stąd stan "zapsienia" wysoki, jak niedawny stan Odry pod domem :)
Misia nie ma żadnych deklaracji, stąd odpłatny pobyt jest nierealny

Posted

Coś trzeba pomyśleć, ona nie może tam siedzieć wiecznie;(
Jak to jest z tym hotelikiem Mari?Gdzie mala konkretnie teraz jest?

Moze by zalozyc nowy topik?

Potrzebne sa pieniadze?Karma?
Napisz troszke wiecej, to sie cos zadziala.

Posted

Kenzo napisał(a):
Coś trzeba pomyśleć, ona nie może tam siedzieć wiecznie;(
Jak to jest z tym hotelikiem Mari?Gdzie mala konkretnie teraz jest?

Moze by zalozyc nowy topik?

Potrzebne sa pieniadze?Karma?
Napisz troszke wiecej, to sie cos zadziala.

Misia jeden dzień była u mnie, ale psów mam już 7, więc zostać nie mogła, teraz jest w hoteliku w Obornikach Śląskich - dzisiaj dodałam ją na 2 profilach na naszej-klasie i zrobiłam allegro - już na nasze nowe stowarzyszenie

http://www.allegro.pl/item1130880438_misia_wypatruje_domu.html
(jestem w tym początkująca:oops:)
może znajdzie domek..... oby!
ona jest taka radosna, kochana..... żal, że nie ma "swojego człowieka"...

Posted

mmd napisał(a):

Dziękuję!!!!!
mam dużo jej zdjęć, mogę wysłać na maila, tylko poproszę adres na PW

zamówiłam zestaw 70 ogłoszeń dla Misi na bazarku ogłoszeniowym, zrobiłam już przelew i wysłałam zdjęcia.... oby miała miała wreszcie szczęście i znalazła cudowny domek - należy jej się po tych wszystkich perypetiach...

znajoma z n-k dodała ja do swojej galerii, a to link do mojej:
http://nk.pl/profile/25521947/gallery/album/2/214

Posted

mari

zajme sie małą w weekend

dopiero wrocilam z urlopu i od razu w wir pracy:(wystawie ja na allegro-zawsze to wiecej, dam na nk i cos pomysle...tylko nie dziekuj, bo to normalne:)

Posted

mmd napisał(a):
Wstawiłam zdjęcia te z allegro. Możesz podesłać inne, jak chcesz, mój mail jest dostępny przez dogo.

wielkie, ogromne dzięki!!!!
zdjęcia właśnie się wysyłają - mam nadzieje, ze wiadomość nie wróci jako "za duża"

Posted

Doszła wieeelka przesyłka:) Jedno zmieniłam, bo to nowe ma żywe tło. I co jakiś czas będe robić zamiany, aż nie trafi na tego swojego ludzia. I nie ma za co dziękować, oby dobry domek się znalazł a Misia ogonkiem machała - to jest podziękowanie;)

Posted

miałam dzisiaj w domu niezwykłego gościa - psiak jakiś młody - wygłodzony, spragniony, bo upał straszliwy...
zabrałam biedaka do domu, wrzuciłam zdjęcie na naszą-klasę, na swój prywatny profil - nie minęły 2 godziny, jak zgłosili się po niego właściciele, ależ było radości - potrójnej, bo i ja się cieszyłam....
a z pieskiem - jak się okazało - drugie to było moje spotkanie - jako bezdomnemu szczeniaczkowi robiłam mu fotki do ogłoszeń...
urósł, ale śliczny i milutki pozostał

oj, żeby Misia domek znalazła..... tak mi jej żal !

Posted

[quote name='kado']mari23 a ten hotelik w Obornikach Śląskich to prowadzi weterynarz?

tak! hotelik ma w domu, w Osolinie (przy lesie), lecznica jest w Obornikach - to blisko

• 2 weeks later...
Posted

mmd napisał(a):
No i co u suni? Odezwał się ktoś?

właśnie skończyło się jej allegro - niestety.... żadnych chętnych domków :(

mam wprawdzie jedną rodzinę z dziećmi chętną na pieska albo sunię - obojętnie, byle stworzenie lubiło dzieciaki....
ale ten dom - chyba gorszy od poprzedniego domu Misi... też podopieczni Ośrodka Pomocy Społecznej...
pani przyszła dzisiaj ( z pobliskiej wsi), bo chce pieska dla dzieci, a dałam jej.... 10 złotych na chleb (podobno na chleb)
poprzedni piesek im uciekł - jest u jakiegoś policjanta, więc nie będą odbierać, chcą innego....bardzo chcą, nawet jednego z moich koniecznie chciała kobieta - serce by mi pękło, nie wiem, czy dzieci maja tam co jeść, ale bardzo płaczą za pieskiem....

Posted

odwiedziłam dzisiaj Misię - jak ona się mną cieszyła!!!
a jak weszłam do domu - ona wskoczyła na zewnętrzny parapet okna i przez szybę za mną zaglądała...
wyjechałam stamtąd z płaczem
mam zdjęcia, jak kupię nowe baterie to zgram i wrzucę tu
jak ona pragnie człowieka, przytulenia....

Posted

[quote name='mari23']odwiedziłam dzisiaj Misię - jak ona się mną cieszyła!!!
a jak weszłam do domu - ona wskoczyła na zewnętrzny parapet okna i przez szybę za mną zaglądała...
wyjechałam stamtąd z płaczem
mam zdjęcia, jak kupię nowe baterie to zgram i wrzucę tu
jak ona pragnie człowieka, przytulenia....

widzicie gdzie ona stoi? przez to okno słyszała głos i wskoczyła tak wysoko !