Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zu napisał(a):
SĄ MIZIANE NON STOP, no bo jak jedno miziam to drugie też, żeby nie było smutno...okropnie mi brak trzeciej ręki, żebym np. mogła pisać na kompie albo chociaż napić się rano kawy:evil_lol:

przy posiadaniu 2 boksiów w drodze ewolucji, może kiedyś wyrośnie :lol:

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zu napisał(a):
SĄ MIZIANE NON STOP, no bo jak jedno miziam to drugie też, żeby nie było smutno...okropnie mi brak trzeciej ręki, żebym np. mogła pisać na kompie albo chociaż napić się rano kawy:evil_lol:

Ale mimo wszelkich przeciwności:lol: wymiziaj też ode:gent:mnie;)

Posted

ojjjj Zu nic nie napisałaś:nonono2: , a ja szukam tego wątku aby troszkę odpocząć, tak wiesz psychicznie - bo tu w koło tyle nieszczęść.

Jak tam spałaś dzisiaj na łóżku czy na posłanku Cezara i Bubci, bo na łóżku zabrakło miejsca:cool3: , jak tam czyszczenie uszek, wycieranie łapek?, a może wyrosła Ci trzecia ręka - taka specjalna do picia kawy;)

Zu :nono::nono:

Posted

nic nie napisałam, bo u mnie w kółko to samo psy, psy...psy i psy...i psy...mam wrażenie, że przez moje mieszkanie ciągnie nieprzerwany sznur bokserów, wszystkim wiszą "festony" śliny i wszystkie mają brudne łapy, są wszędzie, gdziekolwiek sie nie ruszę one JUŻ tam są, wyglądają z łazienki, leżą na łóżkach, kichają, mruczą chrapią, ziewają głośno i puszczają straszne SUPERBĄKI...już sama nie wiem, czy to one u mnie mieszkają czy ja u nich:evil_lol:

a tak na serio, nie pisałam, bo cały dzień grzecznie sprawdzałam kolokwia, żeby wieczorem wpaść do Le Madame wspomóc schroniskowe biedaki!!! no z małą przerwą na weta, Buba dalej ma chore uszy, no ale Pani Doktor mówiła, że taka zabagniona infekcja to są tygodnie leczenie...Cezar też ma jedno uszko chore, więc mam już 3 uszu do wpuszczania kropli...pewnie nie chciał być gorszy od Buby..
jedno co mnie martwi to to, że Buba traktuje jakoś tak oschle Cezarka...on do niej w podrygach i podskokach a ona go olewa, a dzisiaj jak chciał zjeść ślinę która jej wisiała z pyska po piciu (mniam...) to na niego nawarczała, małpiszon jeden..

Posted

No cóz Buba to juz stateczna "pani bokserowa" (jesli bokser wogóle kiedykolwiek może byc stateczny:evil_lol: ) a Cezarkowi wciąz jeszcze zaloty w łepetynce :roll: to go kobietka czasami musi "sprowadzic na ziemię" :razz:
a tak wogóle to :buzi: :buzi: :buzi: dla całej Waszej trójki

Posted

Zu napisał(a):
dzisiaj jak chciał zjeść ślinę która jej wisiała z pyska po piciu

BUAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Zu,ale super!!
nOrmalnie dawno takeigo tekstu nie slyszalam :D

A uszy to czasami psiaki bezdomne maja w starsznym stanie
kopalnia, kopalnia, kopalnia i wciaz nowe zloza!

Posted

Zu napisał(a):
a tak na serio, nie pisałam, bo cały dzień grzecznie sprawdzałam kolokwia, żeby wieczorem wpaść do Le Madame wspomóc schroniskowe biedaki!!!

A przyjdziesz z faflunami :razz:

Posted

w Le Madame byłam tylko na chwilę i bez faflunów, bo Cezar bywa agresywny a Buby nie chciałam narażać na stresy, bo to dopiero 3 tygodnie jak jest u mnie i może jeszcze nie do końca czuć się pewnie...także wpadłam dosłownie na godzinkę z siostrą ale zakupiłyśmy psiakowe gadżety i w ogóle bardzo nam się podobało...ale niestety musiałam się zmyć przed 22 bo musiałam biec do mamy po Cezara a potem do siebie i jeszcze spacer z Bubką i Cezarkiem...to straszne, ale mam takie wyrzuty sumienia jak mam ją wieczorem zostawić samą, że chyba w ogóle koniec z imprezami....:evil_lol:

Posted

To już 3 tygodnie??!! :crazyeye: Jak ten szczęśliwy czas szybciutko leci!

No była taka w klubie i nawet nie przyszła na ploty :shake: :lol: Socjalizuj Bubę i Cezarka na przyszłe imprezy!

Posted

[quote name='Bodziulka']To już 3 tygodnie??!! :crazyeye: Jak ten szczęśliwy czas szybciutko leci!

no...przyszła do mnie 14.02...powinnam nazywać ja Walentyna:evil_lol:
nawet na stronie schroniska napisali, ze była adoptowana właśnie tego dnia...napisali też że adoptowała ja młode małżeństwo ale ja się nie poczuwam, bo może nie wypada o tym pisać na forum ale żyjemy z Roberto w K O N K U B I N A C I E!!!!(:diabloti: )

Posted

kiwi napisał(a):
powinno byc: na psią łapę :evil_lol::evil_lol:

łapy!!!! posiadamy aktualnie sztuk 8 (nie licząc 4 krótkich nóżek Karola Mopsa u mojej mamy)

Posted

oryginalnie to on jest Karolek a nie Karol dlatego, że po włosku mops to jest carlino czyli tak jakby zdrobnienie od Carlo no a Carlo to nic innego jak nasz Karol no i dlatego Karolek jest Karolkiem...
nie wiem, czy to jasno napisałam bo wyszło tak jakoś dziwnie
on ma swoją stronę jako Karol Mops na www.grono.net, ktorą mu zrobiła moja siostra i kiedyś wygrał zaproszenie na jakąś imprezę w Piekarni i poszedł na to zaproszenie kolega mojej siostry i bramkarze kilka razy się go pytali czy on naprawde nazywa się Karol Mops pekając przy tym ze smiechu..w innej transkrypcji występuje jako K. Rolmops

Posted

Bodziulka napisał(a):
:lol: Widziałam go na gronie :lol: i chyba znalazłam też Twój profil :razz:

tak ale ja tam już w ogóle nie zaglądam bo "wsiąkłam" w dogo...:evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
z jednego uzależnienia w drugie :lol:

ja na gronie to w ogole sie nie udzielam a do dogo trafiłam przez Argosa z allegro...i dzięki temu mam Bubelka!!!!! Zeby nie Wy, dziewczyny, to nigdy nie wzięłabym drugiego psa, no bo jestem taka "racjonalna" a jak zobaczyłam co u Was się wyprawia to jednak zmieniłam zdanie..
jednym słowem SKORUMPOWAŁYŚCIE MNIE!!!

Z Bubką coraz lepiej, uszy ciągle dokuczają przy czyszczeniu no ale to jeszcze trzeba czasu...
Rano mam wizytacje w łóżku, mój mały duecik ładuje się bez pardonu i wtedy koniec ze spaniem, bo mi się tam "roją" i pchają i robią tyle zamieszania, że w końcu sie "zwlekam", bo o spaniu nie ma mowy...
Bubelek wszystkie wieczory spędza ze mną i wtedy muszę ją głaskać aż mi ręcę "więdną" ale ona twardo nie daje za wygraną i siedzi koło mnie, Cezar już w wyrku obraca się na piąty bok a ta, chociaż jej się oczy zamykają i przewraca się na boki siedzi ze mną i MUSI być głaskana...aż się boję, że jej sierść wygłaszczę, ona ma taką jeszcze lichutką po tym schronisku

Posted

Zu napisał(a):
Bubelek wszystkie wieczory spędza ze mną i wtedy muszę ją głaskać aż mi ręcę "więdną" ale ona twardo nie daje za wygraną i siedzi koło mnie, Cezar już w wyrku obraca się na piąty bok a ta, chociaż jej się oczy zamykają i przewraca się na boki siedzi ze mną i MUSI być głaskana...aż się boję, że jej sierść wygłaszczę, ona ma taką jeszcze lichutką po tym schronisku

Bidulka, bardzo pragnie miłości, to zrozumiałe. Mój Omlet też się tak zachowywała, a teraz 19.17 idzie spać, a Kodunia tak długo siedzi przy mnie aż nie położę się spać - dzielna dziwczynka!

Całuski dla Bubci i Cezarka :buzi:

Posted

mój Cezar to w ogóle wieczorami ma mnie w d..., jak chce się do niego przytulić albo go wymiziać jak leży u mnie w lóżku to tak wzdycha i przesuwa się w inne miejsce i chce mieć święty spokój....a buba...prędzej zaśnie na siedząco niż ma ją ominąć przytulańsko

Posted

Faro napisał(a):
I Cezar nie jest zazdrosny :crazyeye: :crazyeye: , ale z niego śpioch.;)

Widocznie psy - boksery mają to w naturze.
Śmiejecie się, a sytuacja wygląda tak: siedzę sobie w dużym pokoju, a Omlet sobie leży - oczywiście, wybija 19.17 i co widzę - Omlet podnosi cieżkie pupsko i gramoli się na fotel, mijają dwie sekundy i dochodzi do mnie głośne chrapanie:sleep2:, no i powiem wam tak w tajemnicy że nie to chrapanie jest najgorsze tylko te "pierdzioszki":eek2: - głośne, długie, okrutnie smierdzące i wydobywające się nawet przy niewielkim wysiłku np. zwiazanym z ziewnięciem :Help_2: