Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spokojnie Zu, trzeba poczekać do poniedziałku

Trzymaj się, będzie dobrze, pewnie to nic poważnego - trzymam kciuki aby tak było.

Na pocieszenie powiem Ci że mój Omlet w poniedziałek tak wywijał, że mu wyskoczył staw biodrowy - fachowo "nadwypadnięcie stawu biodrowego" no i zamiast wariata mam wariata - kalekę :-(

Będzie dobrze Zu

Posted

sądząc po zdjęciach naprawde jest nieźle...dzisiaj nabyłam w Arkadii największe posłanie z istniejących i proszę jaki efekt...nie ma to jak łoże małżeńskie

A Bubeczka nabiera sił po kroplówkach i z każdym dniem jest coraz bardziej zainteresowana życiem, spacerkami i jak widać moim kawalerem na wydaniu:p

Posted

Aganiok napisał(a):
poczekajmy na wyniki moczu w takim razie, nie ma co gdybać
ludzie mają też często infekcje dróg moczowych kiedy wyniki wychodzą kosmiczne...

moja babcia, która jest pediatrą i w której diagnozy ufam bezgranicznie powiedziała mi wprost, że Cezarem mam sie nie przejmować, bo takie wyniki mogą być związane z jego wiekiem, więc NO PANIC!!!

Posted

Zu, zdjęcia super! :loveu:
Teraz chyba musisz postarać się o fotel, jak u mnie. :diabloti:

A wyniki chciałam pokazać mojemu wetowi ale mogę dopiero jutro.

Posted

[quote name='Zu']

A Bubeczka nabiera sił po kroplówkach i z każdym dniem jest coraz bardziej zainteresowana życiem, spacerkami i jak widać moim kawalerem na wydaniu:p

Cudeńka!!!!, jaki miły widok, przepiękny!!!!!

Posted

[quote name='Zu']

Piękności!!!!!!!!!!!!!1 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Bardzo mądre posunięcie - zamiast rozdzielać im łoża, załatwić im wspólne i zero problemów ktróe na czim spi :lol:

Posted

Ale się "paluchowym staruszkom" poszczęściło - dostały nie tylko wspaniałe domki ale i .... Buba - kawalera a Buldzio - panienkę ;) ;)
Taaaaka starość :evil_lol: :evil_lol:

- ZU wspaniale ogląda się takie zdjęcia :lol: :lol:

Posted

nie moge jakie cudo Ci sie trafilo Zu!!!no przeciez Buba to po prostu maxymalizacja milosci a cezarek to urok mlodego kawalerka:) a to jedno poslanko no przeciez to idealny pomysl!!! a zdjecia...nie moge sie napatrzec jak slicznie wygladaja:) a tak sie klocily:)

Posted

ja dzisiaj cały dzień nauczałam cudze dzieci i jeszcze nie dotarłam do domku, Cezar siedział u mojej babci w przedszkolu a Buba z Roberto w domu..wiem, zę byli na kroplówce i na czyszczeniu uszu i że ma się coraz lepiej, jest coraz bardziej "ożywiona", więc byc może powita mnie zaraz skacząc pod sufit (:evil_lol: )...super by było!!!
jutro napiszę coś więcej bo dzisiaj miałam taki dzień że jestem martwa a jeszcze muszę jakieś g.... wydrukować!!!
pobudka była 8:11..chodzenie dookoła łóżka, chrząkanie, przestępywanie z nogi na nogę, siorbanie i próby abordażu...wszystko pomnożone razy 2:angryy:

Posted

Zu napisał(a):
martwa a jeszcze muszę jakieś g.... wydrukować!!!
pobudka była 8:11..chodzenie dookoła łóżka, chrząkanie, przestępywanie z nogi na nogę, siorbanie i próby abordażu...wszystko pomnożone razy 2:angryy:

skąd ja to znam? :))) u mnie wprawdzie tylko x1 ale za to dosć często ok 2 w nocy :mad:

Posted

ja w nocy to śpię jak kamień, więc co najwyżej Roberto niańczy psiaczki..
dzisiaj pojechaliśmy na zakupy z 2 psami w samochodzie, były dość grzeczne tylko samochód wygląda jak.... i to mimo specjalnej maty na tylnym siedzeniu..
ale przynajmniej wiemy, że możemy je razem wsadzić do samochodu:lol:
zaraz idę z Bubskiem na kroplówkę, antybiotyk i czyszczenie uszu...to niesamowite jak ona z każdym dniem nabiera sił i ochoty do zabawy, wczorkaj wieczorem jak wyszliśmy z psiakami i Cezar zaczął swoje susy (on jest jak Siergiej Bubka (nomen omen) tylko bez tyczki) to ona też zaczęła skakać i potem chyba bolała ją noga bo przez moment kulała, ale teraz jest już ok...

Posted

Bodziulka napisał(a):
Piękności!!!!!!!!!!!!!1 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Bardzo mądre posunięcie - zamiast rozdzielać im łoża, załatwić im wspólne i zero problemów ktróe na czim spi :lol:

raczej kto na kim spi:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Zu napisał(a):

u mnie siorbania nie ma ale jest za to jęczenie, żeby przykryć
i to w srodku nocy :evil_lol:

Posted

anilla napisał(a):
Zu ale masz fantastyczne stadko :loveu: gratuluje
p.s. a Buba jaką ma piękną obrożę - pręguskom jest cudnie w czerwonym ;)

Bubu ma identyczną obróżkę chociaż się wcale nie umawiałyśmy z Bodziulką:lol:

Posted

najpierw Cezarek spał w posłanku tym bardziej zielonym, skąd został wyrzucony przez Bubkę...:diabloti: kupiłam więc drugie duże posłanie, żeby Cezar nie czuł się wywłaszczony i co???..i teraz Buba też woli to nowe posłanko a że Cezar nie jest już tak "hojny" gniotą się we dwójką...jednym słowem kupą kupą mości panowie.....jak to mawiają Włosi "trawa u sąsiada jest zawsze bardziej zielona"...
dzisiaj jak byłam z nimi rano na spacerku i kupiłam im w piekarni na spółkę francuski rogalik, to Buba najpierw omal nie wyjadła kawałka Cezarkowi z pyska (chociaż dzieliłam kawałki bardzo sprawiedliwie, raz jeden raz drugi) a potem mnie obszczekała bo chciała jeszcze....jest coraz bardziej zuchwała i jeszcze trochę i wszystkich nas sobie podporządkuje...:evil_lol:

Posted

joaaa napisał(a):
Zu, masz piękny nowy avatarek. :loveu:

Czy pojawiłaś się juz w galerii Metamorfozy?
Plisssssssssssssss

jeszcze trochę muszę Bubką podleczyć i upięknić, żeby była z niej prawdziwa gwiazda:evil_lol: