Aganiok Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 poczekajmy na wyniki moczu w takim razie, nie ma co gdybać ludzie mają też często infekcje dróg moczowych kiedy wyniki wychodzą kosmiczne... Quote
koduchaben Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Spokojnie Zu, trzeba poczekać do poniedziałku Trzymaj się, będzie dobrze, pewnie to nic poważnego - trzymam kciuki aby tak było. Na pocieszenie powiem Ci że mój Omlet w poniedziałek tak wywijał, że mu wyskoczył staw biodrowy - fachowo "nadwypadnięcie stawu biodrowego" no i zamiast wariata mam wariata - kalekę :-( Będzie dobrze Zu Quote
Zu Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 sądząc po zdjęciach naprawde jest nieźle...dzisiaj nabyłam w Arkadii największe posłanie z istniejących i proszę jaki efekt...nie ma to jak łoże małżeńskie A Bubeczka nabiera sił po kroplówkach i z każdym dniem jest coraz bardziej zainteresowana życiem, spacerkami i jak widać moim kawalerem na wydaniu:p Quote
Zu Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Aganiok napisał(a):poczekajmy na wyniki moczu w takim razie, nie ma co gdybać ludzie mają też często infekcje dróg moczowych kiedy wyniki wychodzą kosmiczne... moja babcia, która jest pediatrą i w której diagnozy ufam bezgranicznie powiedziała mi wprost, że Cezarem mam sie nie przejmować, bo takie wyniki mogą być związane z jego wiekiem, więc NO PANIC!!! Quote
joaaa Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Zu, zdjęcia super! :loveu: Teraz chyba musisz postarać się o fotel, jak u mnie. :diabloti: A wyniki chciałam pokazać mojemu wetowi ale mogę dopiero jutro. Quote
koduchaben Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 No, widzisz Zu jest jedno posłanko i wszyscy szczęśliwi:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Piekna z nich para!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
koduchaben Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Zu'] A Bubeczka nabiera sił po kroplówkach i z każdym dniem jest coraz bardziej zainteresowana życiem, spacerkami i jak widać moim kawalerem na wydaniu:p Cudeńka!!!!, jaki miły widok, przepiękny!!!!! Quote
Bodziulka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Zu'] Piękności!!!!!!!!!!!!!1 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo mądre posunięcie - zamiast rozdzielać im łoża, załatwić im wspólne i zero problemów ktróe na czim spi :lol: Quote
Faro Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Ale się "paluchowym staruszkom" poszczęściło - dostały nie tylko wspaniałe domki ale i .... Buba - kawalera a Buldzio - panienkę ;) ;) Taaaaka starość :evil_lol: :evil_lol: - ZU wspaniale ogląda się takie zdjęcia :lol: :lol: Quote
Aganiok Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Zu...aż się wzruszyłam....cudowne zdjecia! :loveu: Quote
malagos Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 :cool3: Ależ te psy trafiły! Los na loterii :cool3: Czy mam wrażenie, że jeszcze trzeci ładniutek by się zmieścił w tym łożu? :evil_lol: Quote
Aganiok Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Zu, a co słychac u Twoich piesków? :) Quote
ola_k11 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 nie moge jakie cudo Ci sie trafilo Zu!!!no przeciez Buba to po prostu maxymalizacja milosci a cezarek to urok mlodego kawalerka:) a to jedno poslanko no przeciez to idealny pomysl!!! a zdjecia...nie moge sie napatrzec jak slicznie wygladaja:) a tak sie klocily:) Quote
Zu Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 ja dzisiaj cały dzień nauczałam cudze dzieci i jeszcze nie dotarłam do domku, Cezar siedział u mojej babci w przedszkolu a Buba z Roberto w domu..wiem, zę byli na kroplówce i na czyszczeniu uszu i że ma się coraz lepiej, jest coraz bardziej "ożywiona", więc byc może powita mnie zaraz skacząc pod sufit (:evil_lol: )...super by było!!! jutro napiszę coś więcej bo dzisiaj miałam taki dzień że jestem martwa a jeszcze muszę jakieś g.... wydrukować!!! pobudka była 8:11..chodzenie dookoła łóżka, chrząkanie, przestępywanie z nogi na nogę, siorbanie i próby abordażu...wszystko pomnożone razy 2:angryy: Quote
koduchaben Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: ach Zu strasznie fajnych masz domowników:razz: Quote
anilla Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Zu ale masz fantastyczne stadko :loveu: gratuluje p.s. a Buba jaką ma piękną obrożę - pręguskom jest cudnie w czerwonym ;) Quote
Aganiok Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Zu napisał(a):martwa a jeszcze muszę jakieś g.... wydrukować!!! pobudka była 8:11..chodzenie dookoła łóżka, chrząkanie, przestępywanie z nogi na nogę, siorbanie i próby abordażu...wszystko pomnożone razy 2:angryy: skąd ja to znam? :))) u mnie wprawdzie tylko x1 ale za to dosć często ok 2 w nocy :mad: Quote
Zu Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 ja w nocy to śpię jak kamień, więc co najwyżej Roberto niańczy psiaczki.. dzisiaj pojechaliśmy na zakupy z 2 psami w samochodzie, były dość grzeczne tylko samochód wygląda jak.... i to mimo specjalnej maty na tylnym siedzeniu.. ale przynajmniej wiemy, że możemy je razem wsadzić do samochodu:lol: zaraz idę z Bubskiem na kroplówkę, antybiotyk i czyszczenie uszu...to niesamowite jak ona z każdym dniem nabiera sił i ochoty do zabawy, wczorkaj wieczorem jak wyszliśmy z psiakami i Cezar zaczął swoje susy (on jest jak Siergiej Bubka (nomen omen) tylko bez tyczki) to ona też zaczęła skakać i potem chyba bolała ją noga bo przez moment kulała, ale teraz jest już ok... Quote
pajunia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Bodziulka napisał(a):Piękności!!!!!!!!!!!!!1 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo mądre posunięcie - zamiast rozdzielać im łoża, załatwić im wspólne i zero problemów ktróe na czim spi :lol: raczej kto na kim spi:evil_lol: :evil_lol: Quote
joaaa Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Zu napisał(a):pobudka była 8:11..chodzenie dookoła łóżka, chrząkanie, przestępywanie z nogi na nogę, siorbanie i próby abordażu...wszystko pomnożone razy 2:angryy: u mnie siorbania nie ma ale jest za to jęczenie, żeby przykryć i to w srodku nocy :evil_lol: Quote
Zu Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 anilla napisał(a):Zu ale masz fantastyczne stadko :loveu: gratuluje p.s. a Buba jaką ma piękną obrożę - pręguskom jest cudnie w czerwonym ;) Bubu ma identyczną obróżkę chociaż się wcale nie umawiałyśmy z Bodziulką:lol: Quote
joaaa Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Zu, masz piękny nowy avatarek. :loveu: Czy pojawiłaś się juz w galerii Metamorfozy? Plisssssssssssssss Quote
Zu Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 najpierw Cezarek spał w posłanku tym bardziej zielonym, skąd został wyrzucony przez Bubkę...:diabloti: kupiłam więc drugie duże posłanie, żeby Cezar nie czuł się wywłaszczony i co???..i teraz Buba też woli to nowe posłanko a że Cezar nie jest już tak "hojny" gniotą się we dwójką...jednym słowem kupą kupą mości panowie.....jak to mawiają Włosi "trawa u sąsiada jest zawsze bardziej zielona"... dzisiaj jak byłam z nimi rano na spacerku i kupiłam im w piekarni na spółkę francuski rogalik, to Buba najpierw omal nie wyjadła kawałka Cezarkowi z pyska (chociaż dzieliłam kawałki bardzo sprawiedliwie, raz jeden raz drugi) a potem mnie obszczekała bo chciała jeszcze....jest coraz bardziej zuchwała i jeszcze trochę i wszystkich nas sobie podporządkuje...:evil_lol: Quote
Zu Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 joaaa napisał(a):Zu, masz piękny nowy avatarek. :loveu: Czy pojawiłaś się juz w galerii Metamorfozy? Plisssssssssssssss jeszcze trochę muszę Bubką podleczyć i upięknić, żeby była z niej prawdziwa gwiazda:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Zu'] :lol: :lol: :lol: :loveu: Ehhh... w kupie raźniej :evil_lol: Quote
Recommended Posts