Zu Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Bubinko, tak bym chciała żeby cię ktoś jeszcze oprócz mnie pokochał!!!!!!:-( Quote
Zu Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 wskakuj Bubcik na górę!!!! stale o tobie myślę Quote
Małgośka z Boksą Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Słoneczko, Ciebie nie powinno być w schronisku, Ty się powinnaś wygrzewac pod ciepłym kocem, korzonki już nie te.....jak mi przykro, że taka straruszka ostatnie lata spędza tak niegodnie...... Quote
Zu Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Bubek nie martw się, wyciągniemy cie ze schroniska i jeszcze będziesz leżeć na kanapce na stare lata!!!! Quote
koduchaben Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Zu napisał(a):Bubek nie martw się, wyciągniemy cie ze schroniska i jeszcze będziesz leżeć na kanapce na stare lata!!!! Ojjj oby tylko tak było:-( Quote
koduchaben Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 ojjj nie spadaj, musisz znaleźć swój domek!!!! Quote
Zu Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Bubeńku mój kochany!!!! wskakuj na górę!!! Quote
gamoń Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Oj Zu Tobie i Bubie;) życze wielkigo swiatła w tunelu ,który zaprowadzi Was do domku szczęscia lecz wiem że to bardzo trudne zadanie.:shake: Quote
Zu Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Bubencjo kochana moja do góry hop!!! może poza mna ktoś cię jeszcze zauważy... Quote
Aganiok Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 No to mamy teraz na Dogo Bubę i Buba ... i nawet są do siebie podobni Quote
koduchaben Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Zu wszyscy ją widzimy, i serce się ściska, ale ja już nie mogę zabrać ani jednego stworzenia:shake: a nie znam już nikogo kto by mógł zaopiekować się boksiunią. Ale bardzo, bardzo bym chciała aby miała dom! Quote
Zu Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 koduchaben, ja wiem, że każdy z bokseromaniaków, gdyby mógł to już by ją zabrał...ja myślałam, że może mi się uda wziąć ją do spółki z moją mamą, ale moja mama na nartach złamała sobie jakiś kręg w kręgosłupie no i ledwo się rusza, więc narazie nie mogę jej uszczęśliwić Bubą..a sama przez to też mam więcej obowiązków... nie wiem już sama, chce się wybrać do schroniska i zobaczyć w jakiej ona jest kondycji i ew. coś postanowię Quote
Zu Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 wskakuj Bubeczku!!! ciocia Aganiok juz napisala w gazecie, ze domek dla ciebie pilnie potrzebny i moze ktos jeszcze cie zauwazy!!! Quote
Aganiok Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 w gazecie jak w gazecie, na forum gazety ;) ale zawsze większe grono czytających Quote
Recommended Posts