Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

skopiowane ze strony Palucha:
bokserka, brąz – pręgowana, wiek ok. 10 lat, wysterylizowana. Bardzo miła , dystyngowana i spokojna . W ubiegłym roku była zaadoptowana lecz niestety ponownie wróciła do schroniska. Przypuszczalnie ze względu na jej zły stan zdrowia nie nastąpił odzew ze strony właściciela. Konieczna była sterylizacja i usunięcie guzków na listwie mlecznej. Przeszła już okres rekonwalescencji i doszła do równowagi fizycznej. Bardzo potrzebuje bliskości człowieka.. Ze względu na sędziwy wiek jest zwierzęciem specjalnej troski, wymagającym co jakiś czas monitorowania stanu zdrowia. Będzie wierną, zabawną i nie absorbującą Przyjaciółką. Po długotrwałych rozterkach , z utęsknieniem czeka na odrobinę szczęścia Przebywa w nowym obiekcie IX, boks E

czy ktoś ją pokocha...??? Ja bardzo bym chciała ją wziąć ale narazie raczej nie będę mogła. Czy jest wśród dogomaniaków ktoś, kto mógłby jej ofiarować domek? Proszę nie pozwólmy by spędziła ostatnie lata życia w schronisku pozbawiona miłości i bliskości człowieka...ona na to nie zasłużyła!!!! Nie zostawiajmy Buby samej!!!!!
a oto Buba

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na tym pierwszym zdjęciu to taka "kupka nieszczęścia"..może kogoś chwyci za serce tak jak mnie...:-(
ja robię swoją "robotę" ale nic nie moge zagwarantować niestety
jest taka biedna, taka stareńka i taka opuszczona...

Posted

Wiecie co , co czytam o bokserku to az mi sie łezka kreci. Jak o starenkim bokserku to jest jeszcze gorzej. Sama mam juz 12 letnią bokserkę. Nie mogłabym jje nigdy oddać. Mam nadzieje, że Bubusię ktoś przygarnie i stworzy jej kochający domek. Boksery to takie uczuciowe psy. Nie pozwólmy aby spędziła osttanie lata swego życia w samotności na twardych deskach w schronisku:roll:

Posted

Bubencjo, niemożliwe, żeby nikt nie chciał cię przytulić na stare lata...przecież naprawde tak niewiele wymagasz,nie musisz chodzic na długie spacery, nie psocisz, nie szalejesz...
potrzebny tylko spokojny kącik i czyjeś uczucie....

Posted

Ludzie błagam Was, jeśli możecie dajcie jej dom na te ostatnie latka.

Ja też mam już w sumie jednego boksika, ze schrona w Poznaniu, ma ok 11 lat jest u mnie od 3. Nie wiem jak mogłam żyć bez niego i on ...boże jak sobie pomyślę co Omlet przezył.
Drugą sunię miałam....jakby trafiła do schrona to pękło by jej serce.

Boksiki są strasznie wrażliwe!!!

Ja nie mogę jej zabrać, już mam bardzo dużo kłopotu przez innego psiaka, ale ludziska boksiki to najlepsi przyjaciele!!!

Posted

ja też bym chciała MÓC ją wziąć...ale narazie jakoś nic mi nie wychodzi...
Buba, skradłaś mi serce i nie spocznę dopóki nie znajdziesz sobie domku albo nie wylądujesz u mnie na kanapce z Cezarem i Karolem Mopsem

Posted

hop Bubeczko!!!! nie martw się, coś się wymyśli...moje dotychczasowe starania narazie utknęły w martwym punkcie ze względu na narciarską kontuzję mojej mamy, ale będę dalej kombinować...
może cioteczka Faro jak już pomoże Buldo coś będzie mogła i tobie pomóc