ola_k11 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 lzy mi polecialy po policzkach jak zobacyzlam ten temat w TM!!!!!!!!!!!!!! mam do siebie takie wyrzuty sumienia ze nawet cie nie pocieszylam Zu...strasznie mi przykro, a pamietam ja jeszcze na tych Polach Mokotowskich, byla taka kochana... ;-( Bubuniu [*] Quote
Zu Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 dzięki dziewczyny, to dobrze, że jest ktoś kto też pamięta Bubę, ona była ze mną tak krótko, że czasem mam wrażenie, że tylko ja ją pamiętam i tylko ja o niej myślę...a naprawde należy jej się pamięć bo była kochaną psinką, taką grzeczną i posłuszną, nie wymagającą dużo...cichutko sobie żyła i cichutko chorowała, tak jakby nie chciała sprawiać mi żadnych problemów..napewno przeżyła dużo i dużo wycierpiała i jest mi tak przykro, że udało mi się podarować jej dom tylko na niecałe 3 miesiące...ale cieszę się, że mimo tego, że była na dogo tak krótko pamiętacie o niej... Quote
simbik Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Zu oczywiscie że pamiętamy... jej się nie da zapomnieć. Quote
szmaja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Pamiętam i doskonale rozumiem, co czujesz. 3 miesiące to bardzo dużo, to pewnie najlepsze, co ją w życiu spotkało. Quote
Imbirka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Zu, pamiętamy Bucię, nie zapomnieliśmy o babulince. Quote
Bodziulka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 To mój ulubiony wiersz na takie dni... Nie pamiętam, kto jest autorem :oops: Dokąd idą psy, gdy odchodzą? No, bo jeśli nie idą do nieba To przepraszam Cię, Panie Boże Mnie tam także iść nie potrzeba Ja poproszę na inny przystanek Tam gdzie merda stado ogonów Zrezygnuję z anielskich chórów Tudzież innych nagród nieboskłonu W moim niebie będą miękkie sierści Nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znowu głaskać Moje wszystkie pożegnane psy Bubciu ['] Quote
Zu Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 dziewczyny, dzieki za pamiec o Bubie...jestescie kochane Quote
koduchaben Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Nie, Zu ja też pamiętam o Bubci - często myślę o niej... Quote
Zu Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 naprawde się wzruszyła jak zobaczyłam, ile osób o niej pamięta..ja akurat w zeszłym tygodniu byłam na zesłaniu w Neapolu i nie miałam stałego dojścia do neta, ale jak weszłam 3 listopada na dogo i zobaczyłam te wszystkie posty dle Bubelindy to aż sie popłakałam..bardzo mi jej brakuje i bardzo za nią tęsknie:-( Quote
koduchaben Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Zu - Bubcia cały czas żyje w naszych sercach !!!!!!!!!! Quote
Zu Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 to już ponad rok minął odkąd w Walentynki 2006r zamieszkałaś z nami i zarazem niedługo minie rok odkąd nas opuściłać...nigdy cię nie zapomnimy i zawsze będziesz w moich myślach i w moim sercu Quote
Bodziulka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Zu, ostatnio o Was myślałam - przeglądałam foty ze spotkania na Polach Mokotowskich... jak ten czas szybko leci ['] Quote
Aganiok Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Bodziulka napisał(a): jak ten czas szybko leci ['] dokładnie <'> Quote
Zu Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Bubuniu, to juz prawie rok odkad Cie pozegnalismy. Dzisiaj zegnamy naszego mopsika Karolka, ktoremu padaczka i wodoglowie nie daly zadnych szans:-( Bubuniu opiekuj sie Karolkiem za teczowym mostem Quote
Bodziulka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ['] Karolku... Ponad rok temu był zlot na Polach Mokotowskich... i Buba była... to już rok Quote
Ania-Sonia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 A ja dzisiaj na spacerze z psami pomyślałam o Bubie i o Tobie Zu. Jesteś taką fajną, ciepłą osobą, szkoda, że już nie ma Cię tu na dogo z nami. Karolek ['] :-( A Bucia zawsze będzie w naszych sercach. Quote
koduchaben Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Zu wczoraj umarł mój ukochany Omciu, umarł na zawał serca... umarł tak po prostu, tak.... Mój największy przyjaciel Już przegrałam walkę z czasem, z wiatrakami... Boże błagam Cię aby on już nigdy nie cierpiał, aby był szczęśliwy - na zawsze, aby nigdy nie zaznał cierpienia Quote
Recommended Posts