Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lzy mi polecialy po policzkach jak zobacyzlam ten temat w TM!!!!!!!!!!!!!! mam do siebie takie wyrzuty sumienia ze nawet cie nie pocieszylam Zu...strasznie mi przykro, a pamietam ja jeszcze na tych Polach Mokotowskich, byla taka kochana... ;-(

Bubuniu
[*]

Posted

dzięki dziewczyny, to dobrze, że jest ktoś kto też pamięta Bubę, ona była ze mną tak krótko, że czasem mam wrażenie, że tylko ja ją pamiętam i tylko ja o niej myślę...a naprawde należy jej się pamięć bo była kochaną psinką, taką grzeczną i posłuszną, nie wymagającą dużo...cichutko sobie żyła i cichutko chorowała, tak jakby nie chciała sprawiać mi żadnych problemów..napewno przeżyła dużo i dużo wycierpiała i jest mi tak przykro, że udało mi się podarować jej dom tylko na niecałe 3 miesiące...ale cieszę się, że mimo tego, że była na dogo tak krótko pamiętacie o niej...

• 4 weeks later...
Posted

To mój ulubiony wiersz na takie dni... Nie pamiętam, kto jest autorem :oops:

Dokąd idą psy, gdy odchodzą?
No, bo jeśli nie idą do nieba
To przepraszam Cię, Panie Boże
Mnie tam także iść nie potrzeba

Ja poproszę na inny przystanek
Tam gdzie merda stado ogonów
Zrezygnuję z anielskich chórów
Tudzież innych nagród nieboskłonu

W moim niebie będą miękkie sierści
Nosy, łapy, ogony i kły
W moim niebie będę znowu głaskać
Moje wszystkie pożegnane psy

Bubciu [']

Posted

naprawde się wzruszyła jak zobaczyłam, ile osób o niej pamięta..ja akurat w zeszłym tygodniu byłam na zesłaniu w Neapolu i nie miałam stałego dojścia do neta, ale jak weszłam 3 listopada na dogo i zobaczyłam te wszystkie posty dle Bubelindy to aż sie popłakałam..bardzo mi jej brakuje i bardzo za nią tęsknie:-(

• 4 months later...
Posted

to już ponad rok minął odkąd w Walentynki 2006r zamieszkałaś z nami i zarazem niedługo minie rok odkąd nas opuściłać...nigdy cię nie zapomnimy i zawsze będziesz w moich myślach i w moim sercu

• 1 month later...
Posted

Bubuniu, to juz prawie rok odkad Cie pozegnalismy. Dzisiaj zegnamy naszego mopsika Karolka, ktoremu padaczka i wodoglowie nie daly zadnych szans:-( Bubuniu opiekuj sie Karolkiem za teczowym mostem

Posted

A ja dzisiaj na spacerze z psami pomyślałam o Bubie i o Tobie Zu. Jesteś taką fajną, ciepłą osobą, szkoda, że już nie ma Cię tu na dogo z nami.
Karolek ['] :-(
A Bucia zawsze będzie w naszych sercach.

Posted

Zu wczoraj umarł mój ukochany Omciu, umarł na zawał serca... umarł tak po prostu, tak....

Mój największy przyjaciel

Już przegrałam walkę z czasem, z wiatrakami...

Boże błagam Cię aby on już nigdy nie cierpiał, aby był szczęśliwy - na zawsze, aby nigdy nie zaznał cierpienia