Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wprowadźmy taką zasadę. Każda osoba wypowiadająca swoje zdanie na temat Pana Piotra i Bajki jest zobowiązana do zamieszczenia co najmniej 1 ogłoszenia- w internecie,

:cool2:

www.planetazwierzat.pl

podałam namiar na Rybon501448864

czy dobry , czy mam zmienic?

Posted

Evita, poproszę o plakacik
kaszanna@op.pl

Poproszę też o plakat Kajtusia-Kamyczka, bo mi mój TZ wyczyścił kompóter i nic mi na dysku nie zostało.....żaden:mad:
W sobotę jadę do łodzi (chyba), potem do Kozienic i Pionek to porozklejam plakaty w różnych miejscowościach.

Posted

Kaszaniu widzę, że dzielnie pracujesz:lol:
Rybon36 dziękuję za numer konta - pani zobowiązała się wpłacić na hotel p. Grażynki z dopiskiem na Bajkę.
Jesteście wielkie:loveu:

Posted

LALUNA napisał(a):

www.planetazwierzat.pl

podałam namiar na Rybon501448864

czy dobry , czy mam zmienic?

Jako samozwańczy mod :evil_lol: wątku Bajeczki oficjalnie zezwalam Obywatelce LALUNIE na zamieszczenie 1 wypowiedzi na temat p. Piotra i Bajki :biggrina: :evil_lol:

No dobra- żarty na bok- LALUNA- wielkie dzięki za pomoc :iloveyou: . Telefon, który podałaś jest jak najbardziej prawidłowy (Rybona).
pozdrawiam

Posted

kaszanna napisał(a):
ja na razie odpadam, bo to juz trzeci dzień migrany i chyba zejdę....

Kaszanna, nie schodź, nie schodź :evil_lol: , bo my tu sobie bez Ciebie nie poradzimy :shake: . Zdrowiej szybciutko, Bajeczka czeka :loveu:

Posted

Jako samozwańczy mod :evil_lol: wątku Bajeczki oficjalnie zezwalam Obywatelce LALUNIE na zamieszczenie 1 wypowiedzi na temat p. Piotra i Bajki :biggrina: :evil_lol:

Uprzejmie melduję, ze ja już swój limit wyczerpałam z nadwyzką. Zreszta co tu dużo gadać było minęło a sunia szuka domku

Posted

Ech... to jest ten facet, o którym pisałam. Skoro nie zadzwonił, to przestaję sobie nim głowę zawracać :roll:
Trzymam kciuki za Bajkę :kciuki:

Posted

już wiem o kogo chodzi, nie dzwonil do mnie, tylko ta Pani wczoraj wieczorem dzwoniła i ma jechac tam bodajże jutro, będę coś wiedzieć - napisze niezwłocznie