Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ktoś obiecał Bubie plakacik. A Buba zeszła do 17 kg. Ma natommiast kłopot /no ja też/ bo od obroży przciwpchelnej dostała uczulenia na szyi i straciła sierśc w paru miejscach. Mam nadzieję, że to się cofnie po zdjęciu tego szkaradzieństwa. Daję jej wapno i odtłuszczone mielone siemię lniane.

Posted

Słoneczko bywa niestety sporadycznie a na dodatek jeszcze kilka dni temu było zimno. Podobno od jutra ma byc lepiej, ale synoptycy obiecują to już od jakiegoś czasu. Buby jest wyrażnie nawet na oko mniej. Straciła przez to uczulenie sporo sierści a i pora roku też zrobiła swoje. No i zgubiła 4 kg tłuszczu a to dla niej sporo. Bardzo lubi bawic sie z ostatnim u mnie szczylkim i też jej dobrze robi.

Posted

Siłownię ma gratis w postaci szczylka/sunieczki/, który ją sobie upodobał i nie daje jej polegiwac. Dzięki małej Bubus jest w ciagłym ruchu tak, że chyba o siłownię nie poprosi.

Posted

Jak wszystko dobrze pójdzie to jutro Marlenka obiecała się z wizytą i zrobi zdjęcia Buby. Ale się cioteczki zdziwicie i napewno Buby nie poznacie. Obiecuję, że nauczę sie robic i wklejac zdjęcia.

Posted

Tak jak pisałam wcześniej, Buba to już nie torba z tłuszczem. Buba to sunia z nadwagą. Wygląda o wiele lepiej a charakter pozostał ten sam. Bardzo pilnuje, żeby jej żadne głaski nie ominęły. Człowiek na pierwszym miejscu. Nie lubi Tiny.