Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

Posted

nie sądzę ;) ona się z psem nie rozstaje, ani z kotem- wezma taki trójpak? ;)
pies był kontuzjowany i miesiąc siedział w klatce-Ania bardzo cierpiała, ale jak siedziała w środku- była caaaała happy :)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eloise - Ty wyrodna matko :evil_lol:

Buba słodka to jest psina
Choć pakera przypomina
Niech nie zwiedzie Cię jej tusza
Bo się Buba sprawnie rusza
Wnet pojęła mądra sunia
Co to tapczan i podunia
Teraz tylko grzecznie czeka
By swojego mieć człowieka
Więc prosimy razem z Bubą
Zajmij się tą sunią lubą!

Posted

AnnaA napisał(a):
Proponuję wierszyk wstawic do ogłoszeń, jest bardzo miły i dobrze uspasabia do Buby.

Oki, wstawię do allegro jeśli autor wierszu nie ma nic przeciwko ;)

Posted

Anna- okolice Radomia, prawda?

Zuza wlasnie robi Bubie ogloszenia i pytala... a ja zglupialaa... mosiala sprawdzic jakie miasto w Polsce ma kod 48 :)

_Lara - mozesz wrzucic link do nowego Allegro Buby? Stary nie chodzi a chcialam wrzucic na 1 strone...

dzieki

Buba - co u Ciebie klucho?

Posted

Kluska zgubiła następne pół kilograma tłuszczu. Boję się tylko, żeby ten głód nie rzucił jej sie na psychikę. Buba jest bardzo posłusznym psem i bardzo wrażliwym na humorki pańci /w tym wypadku mnie/ ale zawsze bardzo łatwo daje sie przeprosic nawet jak na nią nakrzyczę. A czasami na nią krzyknę, bo ona jest bardzo namolna i podłazi człowiekowi pod rękę i nie pozwala czegos tam zrobic; chce żeby ją głaskac.
Następne młode wybrały ją sobie za obiekt zabawy a jest ich cztery. Buba pewnie odetchnie z ulgą jak pojada do swoich domków.

Posted

Już piszę. Miałam urwanie gwizdka z tymi nieszczęściami które po świecie pozbierałam /szczeniaki z Boguszyc, Bilę i Brutala z ulicy/ tak, że wątek Buby troszkę zaniedbany. Martwi mnie to, że pomimo ogłoszeń zero odzewu. Poprostu zero, ani jednego telefonu.
Bubę natomiast znowu upodobały sobie szczeniaki i męczą ja nieustannie tak, że Bubson się przed nimi usiłuje schowac /najchętniej w pudełeczku Rudzika, który w tym czasie wdrapuje się na moje łożko/.
Buba jest bardzo energiczna, biega chętnie na spacerki i bardzo jest nieszczęśliwa, że musi dzielic się mną z innymi psiakami.
Ostatnia waga to 19,5kg. Niedługo zważymysię znowu, żeby się upewnic, że ta głodówka coś daje.