eloise Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 nie sądzę ;) ona się z psem nie rozstaje, ani z kotem- wezma taki trójpak? ;) pies był kontuzjowany i miesiąc siedział w klatce-Ania bardzo cierpiała, ale jak siedziała w środku- była caaaała happy :) Quote
Ra_dunia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Eloise - Ty wyrodna matko :evil_lol: Buba słodka to jest psina Choć pakera przypomina Niech nie zwiedzie Cię jej tusza Bo się Buba sprawnie rusza Wnet pojęła mądra sunia Co to tapczan i podunia Teraz tylko grzecznie czeka By swojego mieć człowieka Więc prosimy razem z Bubą Zajmij się tą sunią lubą! Quote
AnnaA Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Proponuję wierszyk wstawic do ogłoszeń, jest bardzo miły i dobrze uspasabia do Buby. Quote
__Lara Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 AnnaA napisał(a):Proponuję wierszyk wstawic do ogłoszeń, jest bardzo miły i dobrze uspasabia do Buby. Oki, wstawię do allegro jeśli autor wierszu nie ma nic przeciwko ;) Quote
Ra_dunia Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 autor zrzeka się wszelkich praw autorskich do wszelkich tekstów wpisywanych na dogo ;) Quote
__Lara Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ra_dunia napisał(a):autor zrzeka się wszelkich praw autorskich do wszelkich tekstów wpisywanych na dogo ;) ;) Buba ma ponad 500 wejść na allegro i nic? Quote
Monika z Katowic Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Kto zakocha się we wspaniałej Bubie od zaraz? :):) Quote
Emigrantka Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Anna- okolice Radomia, prawda? Zuza wlasnie robi Bubie ogloszenia i pytala... a ja zglupialaa... mosiala sprawdzic jakie miasto w Polsce ma kod 48 :) _Lara - mozesz wrzucic link do nowego Allegro Buby? Stary nie chodzi a chcialam wrzucic na 1 strone... dzieki Buba - co u Ciebie klucho? Quote
AnnaA Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Kluska zgubiła następne pół kilograma tłuszczu. Boję się tylko, żeby ten głód nie rzucił jej sie na psychikę. Buba jest bardzo posłusznym psem i bardzo wrażliwym na humorki pańci /w tym wypadku mnie/ ale zawsze bardzo łatwo daje sie przeprosic nawet jak na nią nakrzyczę. A czasami na nią krzyknę, bo ona jest bardzo namolna i podłazi człowiekowi pod rękę i nie pozwala czegos tam zrobic; chce żeby ją głaskac. Następne młode wybrały ją sobie za obiekt zabawy a jest ich cztery. Buba pewnie odetchnie z ulgą jak pojada do swoich domków. Quote
Emigrantka Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Dzieki za wiadomosci Anna :) BUba - wlasnie dostalam lnki aktywacyjne do Twoich ogloszen panno - zobacz jakie fajne :) http://www.rozglos.net/ogloszenie-153357.html http://www.pineska.pl/?do=view&id=75475&buyOrSell=2 i jeszcze na chyba 50 innych stronach..... :D Zuza - dzieki :modla: Anna - pilnuj telefoniu Wszyscy - trzymamy kciuki za domek dla Buby :) Quote
AnnaA Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Telefon zawsze przy mnie i ciagle pilnuję, żeby był naładowany. Niech tylko zechce zadzwonic! Quote
Emigrantka Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Anna- podane sa oba numer, domowy i komorka.....na wszelki wypadek. Ogloszenia na 60 stronach..... Buba, zeby sie tylko o Ciebie ludzie nie pobili..... :D Quote
marta0731 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ktos sie w niej zakocha na pewno, nie ma innej opcji:loveu: Quote
marta0731 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Cisza.......... Buba pewnie się odchudza i nie ma czasu na pierdoły;) Quote
AnnaA Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Już piszę. Miałam urwanie gwizdka z tymi nieszczęściami które po świecie pozbierałam /szczeniaki z Boguszyc, Bilę i Brutala z ulicy/ tak, że wątek Buby troszkę zaniedbany. Martwi mnie to, że pomimo ogłoszeń zero odzewu. Poprostu zero, ani jednego telefonu. Bubę natomiast znowu upodobały sobie szczeniaki i męczą ja nieustannie tak, że Bubson się przed nimi usiłuje schowac /najchętniej w pudełeczku Rudzika, który w tym czasie wdrapuje się na moje łożko/. Buba jest bardzo energiczna, biega chętnie na spacerki i bardzo jest nieszczęśliwa, że musi dzielic się mną z innymi psiakami. Ostatnia waga to 19,5kg. Niedługo zważymysię znowu, żeby się upewnic, że ta głodówka coś daje. Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 na pewno coś daje :) Czyli Buba wspaniale sprawdzałaby się jako niania dla szczeniaków ;) Quote
halcia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 No teraz chyba nie tak chetnie...bo drugi tydzien leje.Pozdrowienia Anna i Bubson! Quote
Recommended Posts