Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Jasne, zaraz odnawiam. A jednak dobrze zapisałam: zostało 21zł na nowe allegro ;)

Proszę: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1000933538

Nie bardzo rozumiem - zaplacone bylo za 2 Allegro ale nie pamietam po ile pisalas ze byly?
Zakladam ze starczy te 21zl na Allegro?
Czy nie?

Bo juz pomalu glupieje.....

Dzieki

Na ogloszenia nadal czekam, Zuza ma cala mase zamowiona, nie wiem kiedy kolej na Bube bedzie.....

Posted

Czy tylko mnie to dogo tak sie krzaczy?

Jasna choleraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - zniknela reklama tej karmy nord salmon czy jak jej tam i na gorze strony wszystko pokielbaszone......

Bleeeeeeeeeeeeeeeee

Posted

Emigrantka napisał(a):
Czy tylko mnie to dogo tak sie krzaczy?

Jasna choleraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - zniknela reklama tej karmy nord salmon czy jak jej tam i na gorze strony wszystko pokielbaszone......

Bleeeeeeeeeeeeeeeee

Całe dogo jest teraz dziwne...

Emigrantka, spokojnie, Dzika Figa wcześniej wpłaciła na dwa allegra, więc wszystko jest opłacone.

Posted

Cześć Dziewczynki! Dawno tu nie byłam, bo rzadko na dogo teraz jestem. Albo Dogo albo cała reszta, bo to totalny złodziej czasu.
Nikt nie dzwonił do Omar. Ona na żadne wątki nie wchodzi, bo tez nie ma czasu, ale telefony i maile odbiera, nawet na GG mozna ja złapać, ale na telefonie. Do kompa nie siada wcale.

Posted

O Malibo - wszelki duch .. itd.. hehhehe

Wlasnei widze ze i Ty i Omar gdzies zniknelyscie to wrzucilismy numer Anny do nowego Allegro - zabiegane chyba bardzo jestescie, nie?

Bubson, jak zyjesz?

Posted

AnnaA napisał(a):
Ale n ie wiem dlaczego mam cztery łapy a Ty dwa ognie?

To zalezy od ilisci postow..... Jak ktos ma ponad 5 lap to przechodzi na ognie wtedy.. chyba...

Bubson - jak sie masz z rana?

Posted

Czy Buba juz troche schudla? Jak jej zdrowie? Podobna troche wiekowo i wagowo suczka Zosia znalazla dom niedawno.

Lapki i plomienie byly zawsze na dogomanii, to symbole-liczniki zaawansowania i ilosci postow napisanych na dogo.
Zaczyna sie od 1 lapki, na koncu jest chyba 5 ogni, gdy przekroczy sie pewien staz i liczbe postow.
Dawniej byly jeszcze podpisy : dogomaster, starszy dogomaniak, psy-chopata, itd.

Posted

Optycznie chyba nie schudła, wagowo nie wiem bo nie byłyśmy u weta a moim sposobem tzn na wadze łazienkowej ze mną na rękach nie da rady bo za ciężka. Musicie poczekac, może niedługo uda mi sie ją podnieśc.

Posted

Możliwe, że jest troszeczkę chudsza, ale ja ją widzę na codzień i dlatego mi trudno to zauważyc. Poczekajcie, trafi sie jakiś chłop to go wrzucę na wage z Bubą na rękach i zobaczymy.