marta0731 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wybaczcie, ale szukamy wszędzie... Gryziony w schronie Buli:( może mieć dt za jedyne 100zł, tak niewiele brakuje:( http://www.dogomania.pl/threads/181975-Buli-odrobinAE-astowaty-GRYZIONY-W-SCHRONIE-zbiera-na-utrzymanie-w-dt-JEDYNE-40zA Quote
AnnaA Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Z tym kopaniem to żartowałam. Buba do roboty nie da się zapędzic. Nawet jak reszta psiej bandy leci do bramy to Buba sobie tylko z tarasu podszczekuje bo jej się nie chce. W pierwszym dniu to nawet trochę w ogrodzie mi towarzyszyła ale teraz doszła do wniosku, że to nudne i woli leżec, ale niech na ulgową taryfę nie liczy Będziemy chodzic na spacerki - lubi, nabierzemy obie kondycji. Quote
Ra_dunia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 bardzo dobrze, Bubie przydadzą się spacerki :) a i Tobie Anno na pewno na zdrowie wyjdą ;) Quote
Emigrantka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Buba - zadnego kopania dolow tam...... badz grzeczna...... :) Anna, wszysko ok? Jak mozna sprawdzic czy ktos na Allegro Bubsona zaglada? BO ja sie nie znam :( Quote
Florentynka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Na dole na allegro masz liczbę wyświetleń ( prawa dół). Ale czy ktoś na przykład obserwuje, to tylko _Lara może powiedzieć. Quote
AnnaA Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Emi, spoko, to potrwa ale napewno znajdzie się dla niej domek. Buba będzie za to miała czas na nabranie kondycji. Quote
MagdaNS Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Buba spokojnie czeka na swój domek, a ja proszę zajrzyjcie na bazarek dla niewidomego Łatusia u Murki, tam domku daaawno nie widać... http://www.dogomania.pl/threads/181310-DZIA-OSTATNIA-SZANSA-Bestsellery-dla-niewidomego-A-atusia-u-Murki-POMA-A-DOBRY-CZA-OWIEK Quote
Ra_dunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Buba ma tak świetne zdjęcia wprawiające w rewelacyjny nastrój, że na pewno ktoś się zakocha ;) Quote
halcia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 W obserwatorów to ja juz dawno przestałam wierzyc...ale wierze,ze znajdzie domek! Quote
Emigrantka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Baaaaaaa - pewnie ze znajdzie..... nawet cos mnie gdzies tam na pm doszlo ze ktos jej po cichu tez szuka domku ;) Trzymamy kciuki za super domek dla BUbsona...... _Lara - co tam na Allegro slychac? Omar - telefon sie urywa? Anna - BUba grzeczna? :D Dzika_Figa - dzisiaj Nikus Ci wplaci 100zl ode mnie, zaplac prosze 42 zl _Lara za 2 Allegro i 10zl Zuza919 (czy cos tak) za ogloszenia Buby i trzymaj reszte - ma ktos jakis pomysl jak skutecznie pozostale 48zl wydac na przybizenie domku Bubie? Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Emi - dyspozycje przyjęłam, jeszcze Cię będę gnębić jak przelew dotrze. Quote
AnnaA Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Z Bubą jest o tyle łatwo, że ona uznaje człowieka za absolutnego dowódcę. Z człowiekiem się nie sprzecza, najwyżej nie słucha. Z jej punktu widzenia to chyba zmieniło się na gorsze. Jedzenie wydzielają, ganiają na jakieś spacerki, dobrze że jest parę psiaków, którymi można porządzic. Z podziwem patrzę jak się układa do smarowania kropelkami na odchudzanie. Bardzo mi jej żal jak patrzę na jej głodne oczy ale trudno, musimy wytrzymac i ona i ja. Buba będzie idealnym psem dla starszej pani, lubiącej spokojne spacerki. Mamy czas, będziemy szukac i chudnąc. Quote
Emigrantka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Z człowiekiem się nie sprzecza, najwyżej nie słucha. :D heheheh :D Quote
Lionees Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='AnnaA']. Buba będzie idealnym psem dla starszej pani, lubiącej spokojne spacerki.[/QUOTE] Kurcze,te starsze Panie to lubią dogadzać wnukom,psom i innym istotom.Oby nie trafiła sie taka Pani co z powrotem upasie Bubę,bo Buba ma juz niestety tendencję do tycia:shake: Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Szukamy zasuszonej staruszki dla Buby!!!! Quote
Lionees Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Szukamy zasuszonej staruszki dla Buby!!!![/QUOTE] Hahahaaa:lol:...te zasuszone są jeszcze gorsze:diabloti: Wpierdzielają wiadro jedzenia a nic po nich nie widać.Też tak chcę:placz: Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Szukamy takiej co je jak ptaszek, nie gotuje i nic nie ma w lodówce... Quote
Lionees Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Szukamy takiej co je jak ptaszek, nie gotuje i nic nie ma w lodówce...[/QUOTE] Stawiam,że połowa z nas na dogo to takie osoby:diabloti:...bo jak powpłacamy swoje deklaracje na psy,to potem do następnej wypłaty tak właśnie wygląda nasze życie:p Quote
Florentynka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Staruszka - ascetka pilnie poszukiwana. Quote
Ra_dunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Hahahaha... tylko ja się obawiam, że taka ascetka to może mimo wszystko Bubsona rozpieszczać. No wiecie - sama nie zje, ale pieskowi da ( i znowu tak jak większość z nas na dogo ;) ). Quote
majuska Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 He, he ..ale wymyślacie, potrzebna w takim razie gruba staruszka - łakomczuch, Bubsonowi mało da, bo sama będzie musiała się napakować:) Quote
Dzika_Figa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 i kto tu wymyśla... Przyszły człowieku Buby! Mam nadzieję, że tych bredni nie bierzesz sobie do serca! Quote
Florentynka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A w ogóle to młody mężczyzna sybaryta też się nada dla Buby. Będzie wtedy dostawała maleńkie tartinki z pumpernikla z kawiorem i jedną krewetkę na wielkim talerzu z pięknym i niejadalnym dekorem z egzotycznych owoców... Quote
halcia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Bubujacych Bubie dom składam zyczenia : Zdrowych Spokojnych Świat i mokrego dyngusa.Bubie życze domku. Quote
Emigrantka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Buba - nikt u Ciebie caly dzien nie byl? :( Anna- co u was? _Lara - jak z Alegro, ktos oglada? Omar - daj znac, napisz ze Ci sie telefon urywa..... Bubulec, spij smacznie.... Quote
Recommended Posts