Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tym kopaniem to żartowałam. Buba do roboty nie da się zapędzic. Nawet jak reszta psiej bandy leci do bramy to Buba sobie tylko z tarasu podszczekuje bo jej się nie chce. W pierwszym dniu to nawet trochę w ogrodzie mi towarzyszyła ale teraz doszła do wniosku, że to nudne i woli leżec, ale niech na ulgową taryfę nie liczy Będziemy chodzic na spacerki - lubi, nabierzemy obie kondycji.

Posted

Baaaaaaa - pewnie ze znajdzie..... nawet cos mnie gdzies tam na pm doszlo ze ktos jej po cichu tez szuka domku ;)

Trzymamy kciuki za super domek dla BUbsona......

_Lara - co tam na Allegro slychac?

Omar - telefon sie urywa?

Anna - BUba grzeczna?

:D

Dzika_Figa - dzisiaj Nikus Ci wplaci 100zl ode mnie, zaplac prosze 42 zl _Lara za 2 Allegro i 10zl Zuza919 (czy cos tak) za ogloszenia Buby i trzymaj reszte - ma ktos jakis pomysl jak skutecznie pozostale 48zl wydac na przybizenie domku Bubie?

Posted

Z Bubą jest o tyle łatwo, że ona uznaje człowieka za absolutnego dowódcę. Z człowiekiem się nie sprzecza, najwyżej nie słucha. Z jej punktu widzenia to chyba zmieniło się na gorsze. Jedzenie wydzielają, ganiają na jakieś spacerki, dobrze że jest parę psiaków, którymi można porządzic. Z podziwem patrzę jak się układa do smarowania kropelkami na odchudzanie. Bardzo mi jej żal jak patrzę na jej głodne oczy ale trudno, musimy wytrzymac i ona i ja. Buba będzie idealnym psem dla starszej pani, lubiącej spokojne spacerki. Mamy czas, będziemy szukac i chudnąc.

Posted

[quote name='AnnaA']. Buba będzie idealnym psem dla starszej pani, lubiącej spokojne spacerki.[/QUOTE]

Kurcze,te starsze Panie to lubią dogadzać wnukom,psom i innym istotom.Oby nie trafiła sie taka Pani co z powrotem upasie Bubę,bo Buba ma juz niestety tendencję do tycia:shake:

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Szukamy zasuszonej staruszki dla Buby!!!![/QUOTE]

Hahahaaa:lol:...te zasuszone są jeszcze gorsze:diabloti: Wpierdzielają wiadro jedzenia a nic po nich nie widać.Też tak chcę:placz:

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Szukamy takiej co je jak ptaszek, nie gotuje i nic nie ma w lodówce...[/QUOTE]

Stawiam,że połowa z nas na dogo to takie osoby:diabloti:...bo jak powpłacamy swoje deklaracje na psy,to potem do następnej wypłaty tak właśnie wygląda nasze życie:p

Posted

Hahahaha... tylko ja się obawiam, że taka ascetka to może mimo wszystko Bubsona rozpieszczać. No wiecie - sama nie zje, ale pieskowi da ( i znowu tak jak większość z nas na dogo ;) ).

Posted

A w ogóle to młody mężczyzna sybaryta też się nada dla Buby.
Będzie wtedy dostawała maleńkie tartinki z pumpernikla z kawiorem i jedną krewetkę na wielkim talerzu z pięknym i niejadalnym dekorem z egzotycznych owoców...