Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_Lare - ZNOWU zmienilas?

heheheheh

Bylo dobrze...... hehehhehehe wczesniej - zdjecia ze schroniska po "po przejsciach" ale na gorze same nowe Buby wlacznie z pazurami, schroniskowe pozniej, dobrze bylo, nie stresuj dziewczyno :) Dzieki

Filmik tez gdzies w czesci "zycia schroniskowego"

Posted

o nie..dawno u was nie bełam...
Ale sie narobiło!!!
buba jedna w PL zostaje!!!

to szukac trzeba PAŁACU dla niej!

psia sierć na schodach sie nie podoba najemnikom...
a mi nie podobają się moje włosy na mojej wycieraczce przed drzwiami -i co..mam sie usunąć :/

ech
EMI - współczucie..bo bubson jest wspaniały...
super te foty jak PĘDZI za piesem w sniegu!!!
ma powera dziewczyna!

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Cicho już tu, bo mam Was ciągle na górze w subskrybcjach!!! :diabloti:

hihihi :evil_lol::diabloti:

Ok, wklejam filmik do działu z życia schroniskowego ;)

No zmieniłam z tym fajnym połączeniem: po przejściach i zdjęcie z Omar :evil_lol::evil_lol:

Emigrantka napisał(a):
Jak nam ktos zacznie Omar licytowac jako "koniete po przejsciach" to dopiero sie narobi heheheheh

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bubujemy nowy dom!

Super haslo reklamowe.. oczywiscie wrzucilam na pierwsza....

Czesc Halcia, nie boj sie Dzikiej Fogi, pisz pisz... co 375370760476 glow to nei jedna.....

Anna zniknela, pewnie myzia Bubulca albo..... broni Bubulca przed szczeniorami heheheheh

Posted

Mnie się bać? Nieno, po co?
Ja tylko jestem czepliwa wariatka co robi niepotrzebne afery na całe dogo i ma tak na prawde w dupie dobro psów...
A tu u Buby to tak tylko przeszkadzam trochę...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Mnie się bać? Nieno, po co?
Ja tylko jestem czepliwa wariatka co robi niepotrzebne afery na całe dogo i ma tak na prawde w dupie dobro psów...
A tu u Buby to tak tylko przeszkadzam trochę...

Dzika_Figa napisał(a):
Cicho już tu, bo mam Was ciągle na górze w subskrybcjach!!! :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja nie znikam, ja tylko czasami idę spac a spac lubię. Po przyjeżdzie Tiny i Buby porządek domowy troszeczkę się zwichrował. Ale wszystko bardzo szybko się układa. Psiaki początkowo boczyły się na siebie, ale sytuacja do opanowania. Najwięcej hałasu robią oczywiście szczeniaki, dodatkowo zestresowane obróżkami.

Posted

Dzika_Figa - moje pieniazki leca jutro do Polski z kolezanka i ona wplaci na konto Nikusi (ktory mi rozdziela na "moje" bidy) i Nikus przeleje 100 zl do Ciebie na konto jako "Oglaszanie Buby"

Z tego prosze przelej do _Lara konto za 2 Allegro (42 zlote chyba) i 10zl na pakiet 74 ogloszen ktore zamowilam u Zuzy tutaj:

http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-do-31-03

Oba konta podam Ci na PM ale cos mi PW nie chce dzisiaj wysylac, pewnie musze skrzynke oproznic.. jutro Ci wysle.

To zostanie jakies 48 zl "na zas" na oglaszanie Buby

Jakies sugestie jak to wydac zeby Bubsonowi domek znalezc?

Anna - BUba na kleszcze i pchly zabezpieczone jest na 3 miesiace, wiec tu nic nie trzeba robic. Daj znac jak z karma, na ile jej starczy kiedy gdzie i le wyslac na zarelko dla Bubsona?

Dzieki wszystkim....

Posted

Nie martw się o finanse Buby. Jak będą jakieś potrzeby to dam znac. Co do szczeniaków to nim Buba zdążyła złapac "wiatr w żagle" do dwa ubyły a w czwartek wyjeżdża trzeci. Przecież tym ostatnim, samotnym biedakiem nie będzie sobie zawracac głowy. Najbardziej mi żal Buby, bo widac, że ograniczenia w jedzonku wcale jej się nie podobają. Mojej Korze przybyła towarzyszka niedoli - też ciągle na głodzie w dosłownym tego słowa znaczeniu.

Posted

Z tymi warzywkami to nie końca tak odchudzają. np.marchewka ma sporo cukru, szczególnie gotowana. Staramy się zapewnic Bubie rozrywki w postaci kopania dołków, żeby w miarę możliwości zapominała o głodzie.