Emigrantka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Malibo - dzieki........mozesz przeslac do _Lary na PM numer do Omar ktory mozna bedzie wrzucic w Allegro jako kontakt? Ja nie mam numeru do Omar...... dzieki bardzo :) _Lara - podaj mi na maila swoje konto, gdzie wplacic i ile dokladnie za to Allegro? emigrantka@gmail.com Na 1 stronie tego watku (1 post) watku wrzucilam zdjecia Buby z tych najfajniejszych - super jest jak jej Omar pedicure robi na przyklad....na 1 strone wrzucilam tez tresci ogloszen i wierszuki od Florentynki i Dziekiej Figi (dzieki dziewczyny) Cos jeszcze? Quote
Emigrantka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Ok, zamowilam Bubie pakiet ogloszen na 74 stronach - zamowione tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-do-31-03?p=14370973#post14370973 _Lara ma namiary na kontakt to Omar - Omar telefon pojdzie na ogloszenia i na Allegro , Malibo dala mi znac ze Omar sie zgodzila. Cos jeszcze mozna zrobic? Dajcie znac, pomoc ekspertow zawsze mile widziana..... Anna, daj znac jak Buba dojedzie do Ciebie, nie wiem konkretnie jak/czy juz sie umowiliscie, mialo byc w ten weekend - Malibo komp padl wiec mam utrudniony kontakt z nia.... Dzieki wszystkim Quote
Emigrantka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Lara - dzieki, pieniazki beda zaraz po niedzieli na oba Allegra u Ciebie na koncie. Jak tylko dojda to zrob prosze.... dzieki :modla: Quote
malibo57 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Komp sam się naprawił - po zamknięciu z "buta" i odłączeniu zasilania nagle sam odpalił:crazyeye:Chyba bał się do doktora. Omar już wraca:) U AnnyA jest cudownie - sama przekaże szczegóły i zdjęcia. Quote
magenka1 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Cioteczki proszę zajrzyjcie :( http://www.dogomania.pl/threads/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia Quote
__Lara Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Allegro Buby :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=977394788 koszt: 20,60zł Quote
Emigrantka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 _Lara - ja piernicze... niesamowite to Allegro..... Bombaaaaaaaaaaaaaaaa :) Dzieki :modla: Malibo Twoj komp to sie CIEBIE boi hehehehhe Omar - dzieki za dostarczenie Buby.... Anna - wszystko w porzadku ? :) Quote
AnnaA Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Buba już na starych śmieciach. Wyremontowana, że przyjemnie popatrzec. Pachnąca jak na prawdziwą damę przystało. Działalnośc rozpoczęła od zajęcia się przedszkolakami. Ustawia je równo, no i zajęła kanapę! Jedynie Alfa stara się wywalczyc dla siebie skrawek miękkiego; reszta szczeniaków poddała sie i przeniosła na podłogę. Ale niech Buba jeszcze nie oddzwania wygranej, szczylków jest cztery i tylko czekam jak się za nią wezmą. Quote
Emigrantka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Anna - dzieki za informacje :) Wrzucilam link do Allegro Buby do pierwszego postu rowniez..... Quote
majuska Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Lara allegro rzeczywiście piękne i wierzę, że domek sie znajdzie ale......drugi filmik bym usuneła , gdyz jest to wersja "hard" z niecenzuralnymi słowami, które spontanicznie wyrwały się z ust jednej z wolontariuszek, która nie mogła sie nadziwic zdolnościom Buby:) Quote
Emigrantka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh no tak - to siarczyste "ja pier....le" w tle, fakt hehehehheheh :) Ale to w Allegro to nie jest ta wersja.... wlasnie przejrzalam, to jest wersja bez hardcore .... :) Quote
__Lara Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Emigrantka napisał(a):Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh no tak - to siarczyste "ja pier....le" w tle, fakt hehehehheheh :) Ale to w Allegro to nie jest ta wersja.... wlasnie przejrzalam, to jest wersja bez hardcore .... :) Czyli nie zmieniać? :) Tzn. pogubiłam się, usunąć filmik nr 2? Niech przyniesie allegro domek Bubie! :D Quote
Emigrantka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Ja tam nie widze filmiku numer 2 - tylko jeden widze na allegro... ten pod "klik" i ten jest w porzadku Hmmmmm Quote
__Lara Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Emigrantka napisał(a):Ja tam nie widze filmiku numer 2 - tylko jeden widze na allegro... ten pod "klik" i ten jest w porzadku Hmmmmm Usunęłam ten nr 2 :) jest już w porządku :) Quote
Emigrantka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Ja tylko nie jestem pewna tego zdjecia bo to bylo robione PRZED dentysta, moze ty wywalic? Bo zeby fatalne byly i ktos moze nie doczytac ze jest Bubson po dentyscie juz i obawiac sie kosztow albo myslec ze to po dentyscie i tak wyglada te zebuska? Quote
Emigrantka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 a wkleic to z 1 strony watku tutaj gdzie Omar jej pazury obcina o ona tak fajni elezey sobie.... bo to takie z ludziem jest.. i jaka ona spokojna... Quote
__Lara Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Właśnie też się zastanawiałam, to może to wykasuje: Ok, podmienię ;) Quote
Emigrantka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Wykasuj prosze bo to moze kogos odstraszyc - koszty dentysty.. a to juz jest zalatwione (Malibo, dzieki) Wklej to z obcinania pazurow ;) Quote
__Lara Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Emigrantka napisał(a):Wykasuj prosze bo to moze kogos odstraszyc - koszty dentysty.. a to juz jest zalatwione (Malibo, dzieki) Wklej to z obcinania pazurow ;) Zmienione ;) tylko trochę mi nie pasuje do tekstu: "... i po przejściach" - i pokazane obcinanie pazurów :evil_lol: może coś jeszcze innego wstawię. Quote
Emigrantka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 _Lara - super.... BUba jest dojrzala kopieta i po przejsciach - i zaraz po tym zdjecie tych "przejsc".. jak jej Omar pazury obcina a Bubson sie usmiecha hehehehehehe Bombaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Quote
Emigrantka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Chyba razem pisalysmy hehehehheeh myslac to samo Co nie pasuje, pasuje pasuje.. hehehheheheh Quote
Emigrantka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 w 1 poscie watku wkleilam te najfajniejsze zdjecia - moze jakies gdzie widac ze ona nie ma ogonka? Tzn ma ale taki malutki.... Quote
__Lara Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Emigrantka napisał(a):Chyba razem pisalysmy hehehehheeh myslac to samo Co nie pasuje, pasuje pasuje.. hehehheheheh To zostawić? :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts