Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

Posted

Malibo - dzieki........mozesz przeslac do _Lary na PM numer do Omar ktory mozna bedzie wrzucic w Allegro jako kontakt? Ja nie mam numeru do Omar...... dzieki bardzo :)

_Lara - podaj mi na maila swoje konto, gdzie wplacic i ile dokladnie za to Allegro?

emigrantka@gmail.com

Na 1 stronie tego watku (1 post) watku wrzucilam zdjecia Buby z tych najfajniejszych - super jest jak jej Omar pedicure robi na przyklad....na 1 strone wrzucilam tez tresci ogloszen i wierszuki od Florentynki i Dziekiej Figi (dzieki dziewczyny)

Cos jeszcze?

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok, zamowilam Bubie pakiet ogloszen na 74 stronach - zamowione tutaj:

http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-do-31-03?p=14370973#post14370973

_Lara ma namiary na kontakt to Omar - Omar telefon pojdzie na ogloszenia i na Allegro , Malibo dala mi znac ze Omar sie zgodzila.

Cos jeszcze mozna zrobic? Dajcie znac, pomoc ekspertow zawsze mile widziana.....

Anna, daj znac jak Buba dojedzie do Ciebie, nie wiem konkretnie jak/czy juz sie umowiliscie, mialo byc w ten weekend - Malibo komp padl wiec mam utrudniony kontakt z nia....

Dzieki wszystkim

Posted

Komp sam się naprawił - po zamknięciu z "buta" i odłączeniu zasilania nagle sam odpalił:crazyeye:Chyba bał się do doktora.
Omar już wraca:) U AnnyA jest cudownie - sama przekaże szczegóły i zdjęcia.

Posted

_Lara - ja piernicze... niesamowite to Allegro..... Bombaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Dzieki

:modla:

Malibo Twoj komp to sie CIEBIE boi hehehehhe

Omar - dzieki za dostarczenie Buby....

Anna - wszystko w porzadku ?

:)

Posted

Buba już na starych śmieciach. Wyremontowana, że przyjemnie popatrzec. Pachnąca jak na prawdziwą damę przystało. Działalnośc rozpoczęła od zajęcia się przedszkolakami. Ustawia je równo, no i zajęła kanapę! Jedynie Alfa stara się wywalczyc dla siebie skrawek miękkiego; reszta szczeniaków poddała sie i przeniosła na podłogę. Ale niech Buba jeszcze nie oddzwania wygranej, szczylków jest cztery i tylko czekam jak się za nią wezmą.

Posted

Lara allegro rzeczywiście piękne i wierzę, że domek sie znajdzie ale......drugi filmik bym usuneła , gdyz jest to wersja "hard" z niecenzuralnymi słowami, które spontanicznie wyrwały się z ust jednej z wolontariuszek, która nie mogła sie nadziwic zdolnościom Buby:)

Posted

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh no tak - to siarczyste "ja pier....le" w tle, fakt hehehehheheh :)

Ale to w Allegro to nie jest ta wersja.... wlasnie przejrzalam, to jest wersja bez hardcore ....

Posted

Emigrantka napisał(a):
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh no tak - to siarczyste "ja pier....le" w tle, fakt hehehehheheh :)

Ale to w Allegro to nie jest ta wersja.... wlasnie przejrzalam, to jest wersja bez hardcore ....

Czyli nie zmieniać? :)

Tzn. pogubiłam się, usunąć filmik nr 2?

Niech przyniesie allegro domek Bubie! :D

Posted

Emigrantka napisał(a):
Ja tam nie widze filmiku numer 2 - tylko jeden widze na allegro... ten pod "klik" i ten jest w porzadku

Hmmmmm

Usunęłam ten nr 2 :) jest już w porządku :)

Posted

Ja tylko nie jestem pewna tego zdjecia bo to bylo robione PRZED dentysta, moze ty wywalic?
Bo zeby fatalne byly i ktos moze nie doczytac ze jest Bubson po dentyscie juz i obawiac sie kosztow albo myslec ze to po dentyscie i tak wyglada te zebuska?

Posted

Emigrantka napisał(a):
Wykasuj prosze bo to moze kogos odstraszyc - koszty dentysty.. a to juz jest zalatwione (Malibo, dzieki)

Wklej to z obcinania pazurow ;)

Zmienione ;) tylko trochę mi nie pasuje do tekstu: "... i po przejściach" - i pokazane obcinanie pazurów :evil_lol: może coś jeszcze innego wstawię.

Posted

_Lara - super....

BUba jest dojrzala kopieta i po przejsciach - i zaraz po tym zdjecie tych "przejsc".. jak jej Omar pazury obcina a Bubson sie usmiecha hehehehehehe

Bombaaaaaaaaaaaaaaaaa :)