__Lara Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Emigrantka napisał(a):_Lara - tak, na 2 Allegro wplacila Ci Dzika_Figa ode mnie...... Dzieki Daj znac jak odnowisz/zrobisz nowe? dzieki Jasne, zaraz odnawiam. A jednak dobrze zapisałam: zostało 21zł na nowe allegro ;) Proszę: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1000933538 Quote
Emigrantka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 __Lara napisał(a):Jasne, zaraz odnawiam. A jednak dobrze zapisałam: zostało 21zł na nowe allegro ;) Proszę: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1000933538 Nie bardzo rozumiem - zaplacone bylo za 2 Allegro ale nie pamietam po ile pisalas ze byly? Zakladam ze starczy te 21zl na Allegro? Czy nie? Bo juz pomalu glupieje..... Dzieki Na ogloszenia nadal czekam, Zuza ma cala mase zamowiona, nie wiem kiedy kolej na Bube bedzie..... Quote
Emigrantka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Czy tylko mnie to dogo tak sie krzaczy? Jasna choleraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - zniknela reklama tej karmy nord salmon czy jak jej tam i na gorze strony wszystko pokielbaszone...... Bleeeeeeeeeeeeeeeee Quote
__Lara Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Emigrantka napisał(a):Czy tylko mnie to dogo tak sie krzaczy? Jasna choleraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - zniknela reklama tej karmy nord salmon czy jak jej tam i na gorze strony wszystko pokielbaszone...... Bleeeeeeeeeeeeeeeee Całe dogo jest teraz dziwne... Emigrantka, spokojnie, Dzika Figa wcześniej wpłaciła na dwa allegra, więc wszystko jest opłacone. Quote
halcia Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Wróciły łapy i ogien....to po co zdejmowali na pare m-cy???Oj,podzyłam,zapomniałam hasła... Quote
majuska Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 O matko rzeczywiście, a ja od godziny na dogo siedze i tego nie zauważyłam:shake::evil_lol: Quote
malibo57 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Cześć Dziewczynki! Dawno tu nie byłam, bo rzadko na dogo teraz jestem. Albo Dogo albo cała reszta, bo to totalny złodziej czasu. Nikt nie dzwonił do Omar. Ona na żadne wątki nie wchodzi, bo tez nie ma czasu, ale telefony i maile odbiera, nawet na GG mozna ja złapać, ale na telefonie. Do kompa nie siada wcale. Quote
majuska Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 To co masz pod nickiem, akurat u Ciebie są 4 łapy:) Quote
Emigrantka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 O Malibo - wszelki duch .. itd.. hehhehe Wlasnei widze ze i Ty i Omar gdzies zniknelyscie to wrzucilismy numer Anny do nowego Allegro - zabiegane chyba bardzo jestescie, nie? Bubson, jak zyjesz? Quote
AnnaA Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ale n ie wiem dlaczego mam cztery łapy a Ty dwa ognie? Quote
Emigrantka Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 AnnaA napisał(a):Ale n ie wiem dlaczego mam cztery łapy a Ty dwa ognie? To zalezy od ilisci postow..... Jak ktos ma ponad 5 lap to przechodzi na ognie wtedy.. chyba... Bubson - jak sie masz z rana? Quote
AnnaA Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Buba odpoczywa po porannym szczotkowaniu. Odpoczywa bo Akord też śpi i Buba ma trochę spokoju. Quote
Ulka18 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Czy Buba juz troche schudla? Jak jej zdrowie? Podobna troche wiekowo i wagowo suczka Zosia znalazla dom niedawno. Lapki i plomienie byly zawsze na dogomanii, to symbole-liczniki zaawansowania i ilosci postow napisanych na dogo. Zaczyna sie od 1 lapki, na koncu jest chyba 5 ogni, gdy przekroczy sie pewien staz i liczbe postow. Dawniej byly jeszcze podpisy : dogomaster, starszy dogomaniak, psy-chopata, itd. Quote
AnnaA Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Dzięki za wyjaśnienia. Czegoś takiego się spodziewałam; narazie mam łapy ale spoko. Quote
Monika z Katowic Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 A ja to chciałabym mieć już ogień... Ale daleko, daleko do tego. Quote
AnnaA Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Allegro Buba ma świetne, teraz tylko trzeba, żeby na to allegro trafiła własciwa osoba. Quote
halcia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 A my pytamy czy Buba schudła?Ja wolałam łapki. Quote
__Lara Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 AnnaA napisał(a):Allegro Buba ma świetne, teraz tylko trzeba, żeby na to allegro trafiła własciwa osoba. ;) niech ktoś wreszcie ją pokocha. Quote
AnnaA Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Optycznie chyba nie schudła, wagowo nie wiem bo nie byłyśmy u weta a moim sposobem tzn na wadze łazienkowej ze mną na rękach nie da rady bo za ciężka. Musicie poczekac, może niedługo uda mi sie ją podnieśc. Quote
Monika z Katowic Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Bubulec! Ty jesteś taka sunia kochana! Może znajdziesz fajny domek już niedługo? Quote
AnnaA Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Możliwe, że jest troszeczkę chudsza, ale ja ją widzę na codzień i dlatego mi trudno to zauważyc. Poczekajcie, trafi sie jakiś chłop to go wrzucę na wage z Bubą na rękach i zobaczymy. Quote
Dzika_Figa Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Oj z pewnością coś już drgnęło i będzie tylko lepiej! Quote
Emigrantka Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Buba co slychac? Widze ze Anna chce Cie uzyc.... chlopa bedzie "niby dla Ciebie, nieby dla tej wagi" szukac? heheheheh :D Quote
Recommended Posts