Madzialen Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Nowe zdjecia dzieciaka:p Nasza panna Lili szukajaca domku;] tak sobie spie w swoim koszyczku:p Z tymczasowa wspolokatorka Brat Aston przyjechal w odwiedziny;] Quote
Paoletta Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 a jak duże będą pieski? wyglądają na malutkie. ile jeszcze do adopcji? Quote
Paoletta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 a są może nowe zdjęcia? to przekaże osobie zainteresowanej adopcją małego pieska. tylko żeby były malutkie. wiecie jaka mama? Quote
Olu. Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Mama była dość duża, tak więc jest spore prawdopodobieństwo, że pieski będą gdzieś do kolana. Ale kto wie.. ;p Quote
Madzialen Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Dziewczynka ktora jest u mnie (Lili) zostala oceniona przez weterwynarza ze na oko bedzie okolo 10-15 kilowym psiakiem Quote
Madzialen Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Wszystkie psiaki szukaja domu jednak teraz najbardziej prosze o dom dla Lili... Nie moze ona u mnie juz dlugo zostac:( Szukamy odpowiedzialnego domu... Quote
Madzialen Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Mimo tego ze Lili jest juz w swoim nowym, cudownym domku ja podnosze temat bo odpowiedzialnej rodziny szukaja jeszcze 1sunia i 2pieski... Zalacze zdjecie Lili od pierwszego dnia pobytu u mnie do dnia wyjazdu...A byla u mnie ok 3 miesiace, zobaczcie jak to cudo sie zmienilo:) Quote
Madzialen Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Dodam zdjecia pozostalych 3 szczylkow robione jakis miesiac temu wiec ich wyglad napewno nieco sie zmienil. One przebywaja w schronisku wiec trzeba liczy sie z tym ze sa brudne, nieuczesane itp. To naprawde sliczne oryginalne psiaki. Dziewczynka (Imie w schronisku Środa) Chlopiec1 (Imie w schronisku Piątek) Chlopiec2 (Imie w schronisku Tydzień) Quote
Madzialen Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Dziewczynka Środa dzis adoptowana. Quote
Madzialen Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Piatek adoptowany. cala 10 znalazla swoje domku;] Quote
Recommended Posts