Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak został znaleziony to tak sie biedaczek trzasł jak galaretka jadąca samochodem po naszych drogach po zimie.
Kajtus prawdopodobnie był trzymany w małej klatce stad te przyzwyczajenia robienia na stojaco i przy ścianie.
Jemu potrzeba troche czasu i sie nauczy czystości. Niestety na dzień dzisiejszy nikt nie poswiaca mu tyle czasu aby mógł sie nauczyc i złapac o co chodzi.

Posted

OJ,bidny on taki słodziutki,i co nikt go nie chce niemożliwe.mogla bym wziąść ta mała dupkę ale mam dwie sunie bez sterylki, ale myślę o nim.a w jakich on teraz warunkach jest?i w jakiej miejscowości jest dokładnie.

Posted

mam dobry domek dla kajtusia,tylko że w zielonej górze to jest jakieś 490km od kajtusia,lecz jest szansa ze zalatwie transportu z jastrzębiej góry do zielonej góry,gdzie i z kim konkretnie rozmawiać na temat jego adopcji,podobno objęty jest opieką fundacji nero?przecierz trzeba bidaka ratować z tego mrozu tu w zielonej czeka na niego cieplutki domek a nawet by się dwa znalazly,kto pomoże?

Posted

Kajtuś jest boski !!!
Domek u ani_b to chłopak będzie miał jak marzenie ,tym bardziej że ma dziewczyna doświadczenie ( jej Bibka to schroniskowa , powypadkowa bida ) teraz to taka dama że hoho ;)
Tylko koniecznie trzeba by chłopaka ciężaru klejnotów pozbawić ;) ;) ;)

Posted

Jak się ma kajtuś ,czy zaczyna już pomału pakować swoje walizki, sprawdzałam dokładnie malutki jest pod warszawą,więc tam do łodzi nie daleko a z łodzi to miałabym transport,prubuje coś załatwić .ewentualnie do poznania mogę po niego podjechać coś trzeba pomyśleć. to jest mojej bibi wątek; http://www.dogomania.pl/threads/27066-BIBI-A-smy-cud-A-wiata-ma-domek?highlight=%C3%B3smy+%C5%9Bwiata może uda się wam otworzyć

Posted

czy wiadomo już o której kajtuś wyjeżdza do domku?i czy napewno w czwartek ?bo bibi z tekilą niewiedzą czy szykować przyjęcie powitalne,ciekawe czy kajtuś ich zauroczy? a ja to już się doczekać nie mogę,żeby tylko ten wyjazd wypalił

Posted

No co ja widzę? Kajtuś ma domek? Bardzo to radosna wiadomość.
Szkoda bo własnie sprawdziłam domek dla niego, jestem umówiona z Pania na odbiór psa.
Nie zawsze jesteśmy w stanie zaglądac na wszystkie wątki bo zajmujemy się klepaniem ogłoszeń i szukaniem domu dla psów. Jesli ktoś dzwoni i prosi o pomoc w założeniu wątku i znalezieniu domu to wydaje mi sie, że jeszcze jeden telefon z informacja, że pies ma dom - nie byłoby wielkim wysiłkiem.
Poraz kolejny zrobiono ze mnie idiotkę - zresztą ktos to przewidział.

Posted

Szkoda bo własnie sprawdziłam domek dla niego, jestem umówiona z Pania na odbiór psa.
Nie zawsze jesteśmy w stanie zaglądac na wszystkie wątki bo zajmujemy się klepaniem ogłoszeń i szukaniem domu dla psów. Jesli ktoś dzwoni i prosi o pomoc w założeniu wątku i znalezieniu domu to wydaje mi sie, że jeszcze jeden telefon z informacja, że pies ma dom - nie byłoby wielkim wysiłkiem.

Posted

Posted

ale do końca przecież ,nie bło nic wiadomo ,bo to strasznie daleka droga do jego domku,a zawsze tak jest że nie ma domku a potem nagle nawet pare domków się znajduje . ważne że cieplutko będzie miał i tym trzeba się cieszyć. pzdr

Posted

:multi:ale do końca przecież ,nie bło nic wiadomo ,bo to strasznie daleka droga do jego domku,a zawsze tak jest że nie ma domku a potem nagle nawet pare domków się znajduje . ważne że cieplutko będzie miał i tym trzeba się cieszyć. pzdr:loveu:

Posted

:loveu:witam, kajtuś jest już w domku ,zaklimatyzowal się bez problemu błyskawicznie,jest świetny i bardzo pocieszny,ma tylko jedną wade leje na wszystko co popadnie lejek jeden.pożadnie oznaczyl caly dom. jak tak dalej pujdzie to boję się że się odwodni ;ha ha
najgorsze jest to że jest strasznie bidok zaniedbany ,ma nieduży problem ze skórą,i coś z żebrami ale dzisiaj pójdzie na przegląd do weterynarza to coś więcej będę wiedzieć. super się zachowuje w domu pomijajac sikanie,na dzieci tez super reaguje,tylko strasznie boi się męszczyzn.:lol: