KT Arts Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Śliczne:loveu: Ta tabliczka na bramce jest świetna;) Quote
Kasia&Mela Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Przed: i po: Świetne :lol: Duża różnica. No i jaka super pozycja wystawowa! Quote
KW. Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Kokolino (w swojej nowej fryzurze) i Oticzek wystąpili ostatnio w super produkcji filmowej , myślę, że film ma spore szanse by uzyskać nominację do Oscara ... :lol: Zapraszamy do oglądania. Film pt. 'Tańcowały dwa Michały' :P http://youtu.be/jx8oBLNRGn8 Quote
Kasia&Mela Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 http://images35.fotosik.pl/670/8e7654bbb4c49b9fmed.jpg :diabloti: Quote
KW. Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Nasze POPaki :D Na wycieczce w Krynicy: Rośnie, rośnie nam Maleństwo :) Jeszcze niedawno: i dziś: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Ale się maluszkowi urosło ;) Fantastyczni są :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Moje dzielne chłopaki przy pracy [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Super, pastuszki jak się patrzy [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Kasia&Mela Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 http://images47.fotosik.pl/1030/34dab5d07490d30bmed.jpg to jest piękne :loveu: Quote
anka_szklanka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Witam:) Poszukuje modeli ciekawych ras do wzbogacenia swojego albumu, osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy, który jest na stronie www, pozdrawiam :) P.S. jestem z warszawy... Quote
KW. Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Mała próbka mojej radosnej twórczości ludowej ;) Robię też inne wzory według indywidualnych zamówień. Nie wszystkie zdjęcia wstawiam bo zanudziłabym ale jeśli jest ktoś chętny to zapraszam do oglądania i do zamawiania :) Quote
KT Arts Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ale czadowe kudłacze :loveu: Niesamowite masz te prace :loveu: Szczególnie te wyszywane :loveu: Quote
vege* Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 I zdjęcia śliczne i te wyszywane cuda też i te 'figurki' filcowe :loveu: Podziwiam bo ja do tego wyszywania nie miałabym cierpliwości, moja ciocia nałogowo wyszywa różne takie obrazy i jak zobaczyłam jak to się robi to podziękowałam :evil_lol: Quote
KW. Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 O tak, bardzo dużo cierpliwości i czasu potrzeba by stworzyć takie cuś ale później jak oko cieszy ;) No i świetna rzecz na prezent, z pewnością nie standardowa i nie kolejna 'taśmówka' z sieciowego molochu :evil_lol: Fraglesowy Team :D : W końcu śnieg i lekko bo lekko ale na minusie więc można wrócić do długich spacerów :D Wygląda na to iż w tym roku bedziemy spodziewali się szczeniąt z ciekawego skojarzenia , zacisnięte z życzliwością kciuki z pewnością się przydadzą ;) Quote
Recommended Posts