Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='feeria']A może ktoś z Wrocławia się wybiera i ma ochotę na wspólną podróż? Mi pasowałby dzień z II grupa.[/QUOTE]

ja tez szukam transportu z Wroclawia na niedziele

Posted

[quote name='Elitesse']ja tez szukam transportu z Wroclawia na niedziele[/QUOTE]

Ja z pewnością sie wybiorę na niedziele właśnie, co prawda z Krakowa ale przez Wrocław więć możesz się dosiąść:)

Posted

na formularzu zgloszenia doczytalam ze mozna placic na miejscu i ze wystawcy z krajow gdzie sa duze koszty transferu pieniedzy sa zwolnieni z dodatkowych doplat - czy Polska sie zalicza do takich krajow wg nich ??

Posted

[quote name='Impresja']no nie wiem, ja w multibanku płace 5zł za przelew zagraniczny z konta walutowego[/QUOTE]

w ING również płaci się 5 PLN za przelew realizowany do krajów UE
ja jestem bardzo zadowolona!

Posted

ja w PKO place 8 zl ale nie o to chodzi - bede na 100 % placic na miejscu i sie zastanawiam czy bedzie mnie to kosztowac + 10 EUR czy nie

pamietam ze kilka lat temu od Polakow nie chcieli dodatkowych oplat ale jak jest teraz ?

Posted

Ausländer aus Ländern mit hohen Überweisungskosten können am Ausstellungstag ohne Erschwernisaufschlag zahlen.
Only exhibitors from countries charging costly money transfer fees may pay cash without surcharge on exhibition day.

z tego co zrozumiałam, nie ponosi się dodatkowych kosztów ,jak byłam na wystawie w Berlinie i Rostocku w 2008, nie płaciłam nic wiecej dodatkowo, teraz też zgłaszam i będe płacic na wystawie.

Posted

Chciałabym zgłosić moją sucz.:roll:
Czy możecie mi podpowiedzieć czy w rubryce "titel" mam wpisać tytuły psa? a w rubryce "maść" mogę po Polsku ją wpisać? I czy gdzieś się zaznacza że jestem z Polski?:oops:

Posted

feeria napisał(a):
A może ktoś z Wrocławia się wybiera i ma ochotę na wspólną podróż? Mi pasowałby dzień z II grupa.

Ale szkoda... my mamy w sobotę.

Czy dobrze rozumiem, że za weterany obowiązuje normalna opłata, jak za resztę klas? :roll: