irma Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Blondella napisał(a):Ciekawe czy nadejdzie taki dzień, kiedy świat będą zaludniać tylko cywilizowane istoty, dla których zwierzę nie będzie rzeczą.:roll: pewnie kiedyś nadejdzie ale czy my tego doczekamy ... ? Quote
anielica Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Wczorajsze fotki suni. Zobaczcie jaka piękna! Quote
wanda szostek Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 mar.gajko napisał(a):Faktycznie, w sam raz na łańcuch! Taki metrowy! No i jeść można dać co dwa dni. Q..wa! A ponieważ jest spokojna i nie szczeka, to szybko się jej pozbędzie. Bo on potrzebuje stróża, psa groźnego, a nie pieszczocha. Quote
jotpeg Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 podnosze, piesa fajna, foty jak sie patrzy! Quote
anielica Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Brązula, gdzie Twój Człowiek??? Quote
anielica Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Brązowa od dzisiaj ma nowy dom. Nie wiem gdzie i nie wiem jakie warunki. Spotkałam ją przy drzwiach schroniska, przypłaszczoną do podłogi - wychodzili z nią. Pani miła i łagodna, ale podobno brązowa ma yć czymś w rodzaju stróża (ma oatrzegać domowników, że idzie obcy). Cichutko powiedziałam, że ona nieszczekliwa... Oby domek był kochający, a ludzie cierpliwi! Trzymaj się Brązulko!! Quote
irma Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 o rany a ja przedłużyłam aukcję no to teraz zdejmuję Quote
Frotka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Zdejmuj. Mój post znaczy tylko tyle, że wątpię żeby to był dobry dom. Quote
anielica Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Frotka napisał(a):Zdejmuj. Mój post znaczy tylko tyle, że wątpię żeby to był dobry dom. Frotko, miałaś rację wątpiąc. Brązowa znowu w schronisku :placz: I to trafiła do boksów, do których my nie możemy wchodzić, więc nie wychodzi na spacerki, jak kiedyś. Wygląda gorzej, niż kiedy szła do domu :angryy: Quote
kinga Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 ojej:shake: , a ja tak często o niej myślałam... ale to lepiej, ze wróciła - moze po ten dobry dom, zamiast tkwić w tamtym do niczego Quote
monnikk Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Biedna Brązula...:placz: :placz: :placz: prosimy o przeniesienie wątku do PwP Quote
Jajagna Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Miejmy nadzieję, że tak będzie dla tej piękności lepiej i znajdzie swój Prawdziwy Szczęśliwy Dom a nie do końca życia będzie tam gdzie tak naprawdę jej nie chcą :angryy: A wiadomo dlaczego ją oddali? Bo nie szczekała? Trzymam mocno kciuki za te najpiękniejsze oczy....:placz: Quote
Amanita Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Ale cudo:loveu: Całkiem podobna do mojej Azuni i według opisu - nawet charakter podobny. Szukaj Niunieczko ciepłego domku, z miękkim łóżeczkiem i kochającą pańcią. Quote
irma Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 a co tam wystawiłam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=97446932 Quote
anielica Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 irmo: dziękuję :loveu: jadwigo: nie wiadomo, ale ja się domyślam. ona miała być stróżem, miała szczekać i ostrzegać przed obcym. ja ją zobaczyłam już wychodzącą ze schroniska, i powiem szczerze, żałowałam, bo czułam, że to nie będzie to. mówiłam, że ona nie nadaje się na stróża (jest bardzo łagodna do ludzi, do zwierząt zresztą też - nie zauwazyłam żadnych objawów agresji; jest uloagła i bardzo rzadko szczeka), ale wiecie, ludzie nie słuchają. ile razy biorą na posesję psa z króciusieńką sierścią, mimo, że mówimy o tym, że marznie, proponujemy psy z podszerstkiem... podoba się taki i już :angryy: i ona się spodobała, moje uwagi zostały olane. suka wróciła :-( Quote
Recommended Posts