fanatyk Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Kilka fotek Lejki: #1. Tu jeszcze szczeniak: #2. Tu już troszkę starsza (ostatnie wakacje) #3. A tu najnowsze zdjęcia (z początku roku) I na koniec latający pies: Quote
AjriszZona Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 http://lh4.ggpht.com/_hyZEwZC-MTw/Sz8mHcOba_I/AAAAAAAACpI/x84bGg-vckg/s640/P1020053.jpg ale radość, aż się samemu uśmiecha:) Quote
Kinia Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Witam na dogo! Śliczna sunia, mam nadzieję, że będziesz często dodawać zdjęcia:) Koniecznie napiszcie coś więcej o sobie. Quote
alex_sandereczka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Witamy na dogo :multi: Śliczna psinka :loveu: Quote
fanatyk Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Dzięki wielkie za powitanie! Zawsze marzył mi się labrador (tak gdzieś od wieku 12-15), czyli moje "zawsze" trwało ponad 10 lat. W końcu kiedy zamieszkaliśmy z narzeczoną, siłą rzeczy bez ojca, który był przeciwny trzymaniu psa w bloku - zwłaszcza duże psa - udało nam się przygarnąć to słodkie maleństwo. Teraz, kiedy co raz więcej czytam o psach, wiem że rozmiar psa nie ma żadnego znaczenia - w każdym razie nie jest to najważniejsze ;) Pierwsze ponad pół roku (2.5m-ca - 10 m-cy) Leja mieszkała z nami w kawalerce i była szczęśliwa, bo zamknięte osiedle miało te zalety, że: a. było kilka dużych trawników gdzie można było swobodnie biegać, ścigać się, aportować etc. b. wszystkie - bez wyjątku - maluchy na osiedlu uwielbiały tego słodkiego szczeniaka, dzięki czemu (to wiem od sąsiadów) ludzie stali się przychylniejsi dla psiarzy a mamy z dziećmi były zachwycone,że dzieci mogą się z pieskiem pobawić. Nie muszę mówić, że Leja była przeszczekiwać gdy dzieci na niej jeździły ;) c. spacery o stałych godzinach owocowały zawsze spotkaniem z ulubionymi kolegami i koleżankami. A mnie cieszyły warunki sprzyjające socjalizacji tego brzdąca. Teraz mieszkamy na Warszawskim Ursynowie i tu Leja też jest w siódmym niebie. Poznała już nowe koleżanki i kolegów. ------------------------- Jeśli chodzi o mnie od dawna pisuję sobie hobbystycznie o sieci na stronie WebFan.pl - piszę bo lubię pisać o tym co mnie interesuje. Dzięki temu trafiłem na to forum. Po stworzeniu mojpies.org stwierdziłem, że warto było by stworzyć dla takiego serwisu forum dyskusyjnego. To co znalazłem wcześniej w sieci to były for, na których wypowiadało się kilka osób na krzyż, więc kiedy trafiłem tutaj, postanowiłem zostać. Mam nadzieję, że to wystarczy tytułem przedstawienia się :) Quote
gusia1972 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 hehe super pełne przedstawienie się :) Quote
alex_sandereczka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Przedstawienie bardzo fajne :p Teraz czekamy na nowe zdjęcia ślicznotki :loveu: Quote
fanatyk Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 alex_sandereczka napisał(a):Przedstawienie bardzo fajne :p Teraz czekamy na nowe zdjęcia ślicznotki :loveu: To niestety wymaga weekendu albo wcześniejszego powrotu z pracy bo inaczej robi się już ciemno i zdjęcia nie wychodzą tak dobre jak za dnia. Więc niestety pozostaje czekać na weekend, bo przy pracy od-do raczej ciężko o wcześniejsze wyjścia ;) Quote
Ania&Fibi Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Leja, to śliczna labradorka! ;) A ile ona ma, bo jakoś się nie doczytałam albo brak informacji na ten temat? ;) Pozdrawiamy! Quote
fanatyk Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Chyba z rozpędu nie napisałem :) 7 lutego będzie pierwszy roczek! Quote
fanatyk Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 No to jeszcze całkiem świeże zdjęcia z Walki MMA Ja kontra moja suka :D więcej tutaj Quote
fanatyk Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Zakończyło się trzymaniem: [video]http://www.youtube.com/user/Fanatyk#p/u/0/iDX6Ke2LJO4[/video] Quote
fanatyk Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Odnalazłem jeszcze fotki z Parady labradorów w Warszawie :) No to jedziemy: I wyglądające groźnie (choć to była zwykła zabawa - tylko ujęcie takie nam wyszło): Quote
Ewa&Duffel Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Śliczna sunia :loveu: http://lh5.ggpht.com/_hyZEwZC-MTw/Sy_hUd_Mi0I/AAAAAAAACh4/g8wJO9Wok5s/s640/100_1221.jpg my też tak często "walczymy" :diabloti: Szkoda, że nie mieszkacie bliżej, nasze psiaki na pewno by się polubiły ;) Quote
fanatyk Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Mnie i tak za każdym razem rozczula to spojrzenie na Lejke na tym pierwszym zdjęciu :) Takie "zmartwione" :D Quote
Ania&Fibi Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Roczek? To tak jak Fibi... Tylko Fibi kończy 3 lutego... A jak z cieczką? Moja niedawno dostała pierwszą... ;) A zdjęcia super! Pozdrawiamy serdecznie! Quote
Ania&Fibi Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A co do filmiku, a raczej takich zabaw, to uważałabym na Twoim miejscu, bo można ząbki naruszyć... ;) Pozdrawiam! Quote
fanatyk Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='Ania&Fibi']Roczek? To tak jak Fibi... Tylko Fibi kończy 3 lutego... A jak z cieczką? Moja niedawno dostała pierwszą... ;) A zdjęcia super! Pozdrawiamy serdecznie! Cieczka przeszła jakoś bez większych problemów w okresie ~15 grudzień ~05 styczeń. A teraz kolejne zdjęcia z dzisiejszego spaceru z Pepperem :) A na deser - sam Pepper: Quote
Aga&Ganja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ale z niej wariatka... :):) http://lh3.ggpht.com/_hyZEwZC-MTw/S1HD1OIt-VI/AAAAAAAAC3E/q5BJXG1iArY/s640/P1160179.JPG A Leja nie jest chyba z rodowodem? ;) Quote
fanatyk Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Nie wiem z czego wnosisz, że nie jest... ale nie jest ;-) Quote
Recommended Posts