kinga_kinga7 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 płeć: kotka wiek: 8 miesięcy rasa: europejski miasto: Biała Podlaska sterylizacja: nie szczepienia: nie odrobaczenie: tak opis: Piękna, cała biała w czarne plamki jak Dalmatynka koteczka czeka na kochających właścicieli. Trafiła na ulicę jak tylko wyrosła z kociaka tuż przed tymi mrozami, już stała się zbyteczna… Jak można tak traktować zwierzaki jak maskotki jak małe a potem won! Na szczęście dalej jest bardzo ufna i głośno mrucząca, garnie się bardzo do ludzi! Jest bardzo ułożona, grzeczna i załatwia swoje potrzeby w kuwecie. Wysterylizujemy już wkrótce. Prosimy o dobrą adopcję! "AZYL" Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Białej Podlaskiej ul. Olszowa 4 21-500 Biała Podlaska KIEROWNIK SCHRONISKA Marek Pawłowski Tel. 083 344 51 37 504 177 547 Quote
kinga_kinga7 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 jeśli nie możesz mnie zabrać do domu zaadoptuj mnie wirtualnie Kiki płeć: kotka wiek: 3 miesiące rasa: europejski miasto: Biała Podlaska sterylizacja: nie szczepienia: nie odrobaczenie: tak opis: Ta piękna mała Kiki została znaleziona przemarznięta i wygłodzona 16 stycznia 2010r. – już doszła do siebie w ciepełku w domku tymczasowym. Uwielbia leżeć na kolanach i ciągle mruczeć. Jak dorośnie wysterylizujemy. Jest taka cudowna! (Na zdjęciach wygląda na większą a w rzeczywistości to mały szkrabek) Oddamy tylko w dobre, kochające ręce! jeśli nie możesz mnie zabrać do domu zaadoptuj mnie wirtualnie Kitek 1 płeć: kocur wiek: 3 miesiące rasa: europejski miasto: Biała Podlaska sterylizacja: nie szczepienia: nie odrobaczenie: tak opis: Ten piękny, chudziutki kocurek został znaleziony wraz z bratem na działkach w Białej Podlaskiej w te mrozy 17 stycznia 2010r. Są bardzo nieufne, zawsze razem śpią i harcują nocą. Tylko ufają Pani, która je karmi i opiekuje się nimi w domku tymczasowym. Kto znajdzie trochę czasu , cierpliwości i miłości, by je uratować na stałe i dać im prawdziwy, spokojny dom? Quote
Kinya Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Chociaż do niej uśmiechnęło się szczęście. Oby to był dobry domek! Quote
Recommended Posts