Cerber Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 witam kochani :) u nas życie toczy się swoim rytmem, wszystko jest w porządku. Sunia jest w świetnej kondycji, ma apetyt, załatwia się regularnie i mam nadzieję, ze chociaż pół kilo schudła :) wygląda jak najbardziej na zdrową, często się fajnie usmiecha i głupawki swoje ciągle ma... niedługo lokatorki wyprowadzą się z domu to porobie zdjęcia megi z moimi burkami, bo na razie mam dośc ograniczone miejsce. Wizytę w lecznicy planujemy na przyszły lub następny tydzień, jeszcze zobacze jak czasowo będę stała :) miałam wam dokumentację przesłać, ale ostatnie dni żyję w takim pieknym bałaganie, że nie mogę nic znaleźć... może w piątek znajdę chwilke czasu by w momencie sprzatania zrobić zdjęcie i wam podeślę :) póki co wgrywam już zdjęcia dziewczynki z dzisiejszego dworku :] Quote
Ellig Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dziekujemy za wiadomosci i z ogromna przyjemnoscia obejrze zdjecia Megi :) Quote
Cerber Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 najpierw kilka zdjęć sprzed kilku dni jeszcze przydomowych :] Quote
Cerber Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 może nie ma ich za wiele i nie są najlepsze, ale może napiszę, ze ciężko suńkę było mi złapać, niesamowicie ruchliwa jest na spacerach, cały czas z nochem przy ziemi łazi :] na szczescie jak ja usadowilam w jednym miejscu to jakos sie z niego nie ruszala i dlatego kilka portretow uwalo mi sie zrobic :] Quote
Ellig Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Piekne zdjecia, cudowne:) Megi wyglada wspaniale !!!!!!!:) dziekujemy!!!!!!!!!!!:) Quote
Dada M Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Ależ ślicznie wygląda :) Bardzo dziękuję za zdjęcia :) :) :) Quote
zuziaM Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Cudowna dziewczynka !!! A zamiast Essentiale Forte polecam zamiennki,dziala dokladnie identycznie, a kosztuje znacznie mniej ... ja podaje wielu swoim podopiecznym, wszystkim poschroniskowym oczywiscie z problemami watrobowymi ...ESSELIV FORTE. Quote
Dada M Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Właśnie dotarła do mnie wiadomość, iż zmarla Talcott, która wspierała m.in. naszą Megi. [*] Quote
Emigrantka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Hej Megi sliczna - co u Ciebie? Taka lalunia z Ciebei na tych zdjeciach az milo popatrzec..... Ale chyba mamy spora dziure budzetowa tutaj? Ja niestety nic wiecej nie wycisne, nie dam rady...:( MOje 15zl na kwiecien bedzie u Megi na koncie jutro/pojutrze.... Quote
Dada M Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Dotarła wpłata od ZuziM - 30 zł (za luty, marzec, kwiecień) - dziękuję :) Na szczęście Megi miała trochę oszczędności, więc wystarczyło na uzupełnienie braków w marcu i wystarczy na kwiecień, ale trzeba zacząć szukać 50 zł deklaracji stałej. I zorganizować jakiś bazarek, bo trzeba będzie wykonać ekg, kupić Kiltix, w miarę możliwości usunąć Megi kamień nazębny ... Quote
Dada M Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Dotarła wpłata od Emigrantki za kwiecień - 15 zł - dziękuję :) Quote
lilk_a Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 I zorganizować jakiś bazarek, bo trzeba będzie wykonać ekg, kupić Kiltix, w miarę możliwości usunąć Megi kamień nazębny ... ....hmmm, pomyślę :):):) po świętach pomyślę :) przecież Megi jest na mojej bazarowej liście :):) Quote
Dada M Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Bardzo dziękuję :) Ostatnio tak się cieszyłam, że chociaż Megi jest zabezpieczona - komplet deklaracji, trochę dodatkowych pieniędzy w skarpecie ... Jak widać, zawsze trzeba brać pod uwagę wszystkie, także te najbardziej dramatyczne sploty wydarzeń. Quote
Dada M Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Rozmawiałam dziś z Cerber - Megi ma się dobrze, staje się coraz bardziej otwarta, nie ma z nią żadnych problemów. Więcej wkrótce napisze Luiza. Lidan - mogłabyś ponownie wystawić dla Megi wyróżnione allegro ? Quote
Lidan Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Oczywiście :-) Odnowić to samo, które było :???: Quote
Dada M Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Lidan']Oczywiście :-) Odnowić to samo, które było :???: Dziękuję :loveu::loveu::loveu: Tak, to samo, można dodać nowe zdjęcia: http://img682.imageshack.us/img682/1452/dsc6087j.jpg http://img687.imageshack.us/img687/682/dsc6091.jpg http://img408.imageshack.us/img408/1113/dsc6089y.jpg http://img408.imageshack.us/img408/866/dsc5294.jpg Quote
Dada M Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Dotarła wpłata od Malibo57 - 50 zł za kwiecień - dziękuję :) Quote
Dada M Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Dotarła wpłata od agat21 - 10 zł za kwiecień - dziękuję :) Quote
Dada M Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Lidan - zrobiłam przelew za allegro, dzięki :) Quote
Recommended Posts