Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, pierwszy u Asi...

A tak sie wszyscy cieszylismy ze lady tam pojechala, chora biedulka byla juz bylo lepiej na oko a jednak....

Biedulka po operacji przebudziala sie ale pozniej sie pogorszylo...

:(

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo działa mi fatalnie, jutro rano mam egzamin, więc nie mam czasu, by czekać, krótko:

Megi już poza schronem, zachwycona i niezestresowana, Gucio - po 10 latach w schronisku - adoptowany, mój niewidomy owczarkowaty podopieczny - adoptowany :)

Posted

Dogo działa mi fatalnie, jutro rano mam egzamin, więc nie mam czasu, by czekać, krótko:

Megi już poza schronem, zachwycona i niezestresowana, Gucio - po 10 latach w schronisku - adoptowany, mój niewidomy owczarkowaty podopieczny - adoptowany :)

Posted

[quote name='Dada M']Dogo działa mi fatalnie, jutro rano mam egzamin, więc nie mam czasu, by czekać, krótko:

Megi już poza schronem, zachwycona i niezestresowana, Gucio - po 10 latach w schronisku - adoptowany, mój niewidomy owczarkowaty podopieczny - adoptowany :)[/QUOTE]

:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

radosne wiadomości, bardzo:lol::happy1::happy1: MEGI juz nareszcie bezpieczna. przez to dogo nic nie wiem od kilku dni nigdzie nie mogę wejść:comp26::comp26:

czy Gucio to ten Gucio ktoremu miały dziewczyny zakladać nowy wątek ?Cz inny Gucio z wielkiej liczby Guciów na forum?

który by nie był super wydarzenie:laola::laola:

Posted

:roll:Dzisiaj widzialam Megi, jest przesliczna sunia, nie wyglada na staruszke , jest bardzo grzeczna.:loveu:

Pojechala do DT:multi::multi::multi:

Posted

Megi jest już z nami w domku :) Jest to bardzo grzeczna, spokojna suńka tak jak pisaliście :) przed chwilą dziewczyny wyjechały i suńka czuje się trochę niespokojnie, ale to normalne, myślę, ze z biegiem czasu się oswoi... nie jest zestresowana mocno więc problemu myślę nie będzie. Postaram się by szybko się zaaklimatyzowała. Zrobiłam już kilka zdjęć i zaraz je wstawię :]

Dziękuję bardzo za wszelaką pomoc.

Pozdr.
Luiza

Posted

Megi zasnęła i to tak mocno, że nawet głowy nie podniosła kiedy z pokoju wyszłam :) może już się wyluzowała??? ma cieplutko, lezy przy kaloryferze... już nie dyszy :) jest strasznie słodka!

Posted

[quote name='Cerber']Megi zasnęła i to tak mocno, że nawet głowy nie podniosła kiedy z pokoju wyszłam :) może już się wyluzowała??? ma cieplutko, lezy przy kaloryferze... już nie dyszy :) jest strasznie słodka![/QUOTE]
Droga Ceber, bardzo dziekujemy!:)

Posted

Cerber bardzo jestem szczęśliwa że napisałam do Ciebie i że udało się wszystko. mało pisze ostatnio i tylko śledzę te sprawę bo raz dogo nie dawało szans a dwa moja sunia tymczaska zachorowała, czego sie spodziewałam, (listwa mleczna ) i załatwiałam jej następny zabieg. nie musze wam opisywać co to za przeżycie .Muszę jakoś przeżyć do piątku, no i potem też. mam wielkie nadzieję ale niepokój dręczy.

ogromnie sie ciesze że ma dt u Ciebie, widać tak miało być. bardzo Ci dziekuję że dałas domek MEGI. sama widzisz jaka jest . MAM NADZIEJE ŻE NIE BEDZIE ĆI SPRAWIAĆ KLOPOTU. PISZ NAM ZAWSZE WIADOMOŚCI O WAS.j myslałam że ona jest cut mniejsza. ZE ZDJĘC NIE BARDZO WIDAĆ ALE W MIESZKANIU W ODNIESIENIU DO SPRZĘTÓW ŁATWIEJ OCENIĆ

SUPER ŻE WSZYSTKO SIE UDAŁO. OBY TAK ZAWSZE. TRZYMAM ZA POWROT SZĆZĘŚLIWY DADAM.

Posted

Megi zasnęła i to tak mocno, że nawet głowy nie podniosła kiedy z pokoju wyszłam :) może już się wyluzowała??? ma cieplutko, lezy przy kaloryferze... już nie dyszy :) jest strasznie słodka!

Posted

ups zdublował mi sie post.
Teresa dziękuję za miłe słowa i trzymam kciuki za twoje tymczasiki... mam nadzieję, ze Megi niespodzianek robić nie będzie i zechce szybciutko wyzdrowieć :)