Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam kochani :) u nas życie toczy się swoim rytmem, wszystko jest w porządku. Sunia jest w świetnej kondycji, ma apetyt, załatwia się regularnie i mam nadzieję, ze chociaż pół kilo schudła :) wygląda jak najbardziej na zdrową, często się fajnie usmiecha i głupawki swoje ciągle ma... niedługo lokatorki wyprowadzą się z domu to porobie zdjęcia megi z moimi burkami, bo na razie mam dośc ograniczone miejsce. Wizytę w lecznicy planujemy na przyszły lub następny tydzień, jeszcze zobacze jak czasowo będę stała :) miałam wam dokumentację przesłać, ale ostatnie dni żyję w takim pieknym bałaganie, że nie mogę nic znaleźć... może w piątek znajdę chwilke czasu by w momencie sprzatania zrobić zdjęcie i wam podeślę :) póki co wgrywam już zdjęcia dziewczynki z dzisiejszego dworku :]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może nie ma ich za wiele i nie są najlepsze, ale może napiszę, ze ciężko suńkę było mi złapać, niesamowicie ruchliwa jest na spacerach, cały czas z nochem przy ziemi łazi :] na szczescie jak ja usadowilam w jednym miejscu to jakos sie z niego nie ruszala i dlatego kilka portretow uwalo mi sie zrobic :]

• 2 weeks later...
Posted

Cudowna dziewczynka !!!
A zamiast Essentiale Forte polecam zamiennki,dziala dokladnie identycznie, a kosztuje znacznie mniej ... ja podaje wielu swoim podopiecznym, wszystkim poschroniskowym oczywiscie z problemami watrobowymi ...ESSELIV FORTE.

Posted

Hej Megi sliczna - co u Ciebie?

Taka lalunia z Ciebei na tych zdjeciach az milo popatrzec.....

Ale chyba mamy spora dziure budzetowa tutaj?

Ja niestety nic wiecej nie wycisne, nie dam rady...:(

MOje 15zl na kwiecien bedzie u Megi na koncie jutro/pojutrze....

Posted

Dotarła wpłata od ZuziM - 30 zł (za luty, marzec, kwiecień) - dziękuję :)

Na szczęście Megi miała trochę oszczędności, więc wystarczyło na uzupełnienie braków w marcu i wystarczy na kwiecień, ale trzeba zacząć szukać 50 zł deklaracji stałej.

I zorganizować jakiś bazarek, bo trzeba będzie wykonać ekg, kupić Kiltix, w miarę możliwości usunąć Megi kamień nazębny ...

Posted

I zorganizować jakiś bazarek, bo trzeba będzie wykonać ekg, kupić Kiltix, w miarę możliwości usunąć Megi kamień nazębny ...
....hmmm, pomyślę :):):) po świętach pomyślę :) przecież Megi jest na mojej bazarowej liście :):)

Posted

Bardzo dziękuję :)

Ostatnio tak się cieszyłam, że chociaż Megi jest zabezpieczona - komplet deklaracji, trochę dodatkowych pieniędzy w skarpecie ... Jak widać, zawsze trzeba brać pod uwagę wszystkie, także te najbardziej dramatyczne sploty wydarzeń.

Posted

Rozmawiałam dziś z Cerber - Megi ma się dobrze, staje się coraz bardziej otwarta, nie ma z nią żadnych problemów.

Więcej wkrótce napisze Luiza.

Lidan - mogłabyś ponownie wystawić dla Megi wyróżnione allegro ?