Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Cerber - dzieki za wiadomosci, jak fajnie cos milego poczytac na Dogo :) Wymiziaj Megi .... Quote
lilk_a Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='lilk_a']poproszę o nr konta na pw , mam 50 zł z bazarku dla Megi :)[/QUOTE] .................................................................................. poproszę :):):) Quote
Ellig Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='lilk_a'].................................................................................. poproszę :):):)[/QUOTE] Dajcie cioteczki nr konta....:) Quote
Dada M Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Wpłata od lilk_i dotarła :) Dziękuję, co za błyskawiczna akcja ;) Quote
lilk_a Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Dada M']Wpłata od lilk_i dotarła :) Dziękuję, co za błyskawiczna akcja ;)[/QUOTE] nie ma to jak ten sam bank :):)mbank :) Quote
Ellig Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='lilk_a']nie ma to jak ten sam bank :):)mbank :)[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dada M Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Właśnie otrzymałam zdjęcie wyników krwi Megi. Oprócz odrobinę podwyższonego AIAT i mocznika, wszystko jest ok. Zobaczymy czy odpowiednia dieta pomoże, być może za jakiś czas nawet nie trzeba będzie podawać tych leków. Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Po kuracji na pewno będzie jeszcze lepiej!!!! Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Megi - trzymaj sie dziewczyno.. zobacz jak tu dbaja wszyscy o Ciebie myszko sliczna :) Quote
Dada M Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 O, widzę, że nie tylko ja tu buszuję w środku nocy ;) Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dada no nie tylko.....zobacz: http://www.dogomania.pl/threads/179385-Poturbowany-Pies-w-potrzebie-PILNIE-SZUKAMY-DT Quote
Ellig Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Talcott']Po kuracji na pewno będzie jeszcze lepiej!!!![/QUOTE] Musi byc lepiej, to taka sliczna, spokojna sunia:) Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Sam to obserwowałam - jak pies który umierał we własnych odchodach -kiedy znalazł sie u mnie w domu i został otoczony intensywną opieką po tygodniu znalazł sobie piłkę i nosił ja po domu - poryczałam się Quote
Dada M Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Cerber - podaj mi proszę na PW swojego maila, nawet jeśli go miałam, to już nie mogę go odnaleźć ;) Quote
Lidan Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Wpadłam na chwilkę. Widzę, że Megi ma się całkiem dobrze z czego bardzo się cieszę :happy1: Quote
malibo57 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Będą te obiecane fotki? Bardzo prosimy:) Quote
Dada M Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Ja też ładnie proszę o fotki :) Słyszałam, że Megi po pobycie u taty Cerber, gdzie miała okazję poznać kolejnego psiaka i trochę się wybiegać, stała się jeszcze odważniejsza :) Krąży już po całym mieszkaniu, zaczepia inne psy do zabawy, rozbrykała się ;) Cerber - jak wyniki ekg Megi ? Dotarło do Ciebie zdjęcie wyników badań krwi ? Chyba już czas kupić nowe opakowanie heparegenu ? Kto mógłby mi pomóc przy ogłaszaniu Megi ? Np. kto mógłby zrobić dla niej wyróżnione allegro ? (przesłałabym tej osobie odpowiednią kwotę). Już trochę więcej wiemy o jej zachowaniu i o stanie zdrowia, można szukać DS. Quote
Dada M Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 A, przejrzałam kilka ostatnich stron i zauważyłam, że nie poinformowałam o tym, że wpłaty od Talcott i agat21 dotarły, choć już jakiś czas temu wrzuciłam je do 1 postu - dziękuję pięknie :) Quote
clo Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 dadam o allegro megii wiesz kogo prosic:))lidan!:)) Quote
Cerber Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 jestem jestem cioteczki :) Witam, trochę zaniemogłam ostatnimi czasy :| ekg. jeszcze robione nie było, planujemy w tym tym, lub w następnym :) leki nowe zakupione, jak będę miała wyniki ekg i krwi to podam wszystkie rachunki, ile co wyniosło, tu na dogo... Poza tym suńka czuje się znakomicie, ma apetyt, ciągnie na dwór, zaczepia ciągle moje psy do zabawy, jest bardzo karna i usłuchana. Fotki nowe są jak najbardziej, ale ja ciągle borykam się z problemem komuterowym i muszę mieć ograniczoną ilość zdjęć na nim, gdyż już staruszek wysiada. Dziś jakieś zdjęcia wstawię na pewno :) Quote
Ellig Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Cerber napisał(a):jestem jestem cioteczki :) Witam, trochę zaniemogłam ostatnimi czasy :| ekg. jeszcze robione nie było, planujemy w tym tym, lub w następnym :) leki nowe zakupione, jak będę miała wyniki ekg i krwi to podam wszystkie rachunki, ile co wyniosło, tu na dogo... Poza tym suńka czuje się znakomicie, ma apetyt, ciągnie na dwór, zaczepia ciągle moje psy do zabawy, jest bardzo karna i usłuchana. Fotki nowe są jak najbardziej, ale ja ciągle borykam się z problemem komuterowym i muszę mieć ograniczoną ilość zdjęć na nim, gdyż już staruszek wysiada. Dziś jakieś zdjęcia wstawię na pewno :) Bardzo dobre wiadomosci o Megi:) Ceber, czy to nie doleczone przeziebienie tak Cie zmoglo?Zdrowka zycze:) Quote
Recommended Posts