Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lilk_a']poproszę o nr konta na pw , mam 50 zł z bazarku dla Megi :)[/QUOTE]
.................................................................................. poproszę :):):)

Posted

[quote name='lilk_a'].................................................................................. poproszę :):):)[/QUOTE]
Dajcie cioteczki nr konta....:)

Posted

Właśnie otrzymałam zdjęcie wyników krwi Megi. Oprócz odrobinę podwyższonego AIAT i mocznika, wszystko jest ok. Zobaczymy czy odpowiednia dieta pomoże, być może za jakiś czas nawet nie trzeba będzie podawać tych leków.

Posted

Sam to obserwowałam - jak pies który umierał we własnych odchodach -kiedy znalazł sie u mnie w domu i został otoczony intensywną opieką po tygodniu znalazł sobie piłkę i nosił ja po domu - poryczałam się

Posted

Ja też ładnie proszę o fotki :)

Słyszałam, że Megi po pobycie u taty Cerber, gdzie miała okazję poznać kolejnego psiaka i trochę się wybiegać, stała się jeszcze odważniejsza :) Krąży już po całym mieszkaniu, zaczepia inne psy do zabawy, rozbrykała się ;)

Cerber - jak wyniki ekg Megi ? Dotarło do Ciebie zdjęcie wyników badań krwi ? Chyba już czas kupić nowe opakowanie heparegenu ?

Kto mógłby mi pomóc przy ogłaszaniu Megi ? Np. kto mógłby zrobić dla niej wyróżnione allegro ? (przesłałabym tej osobie odpowiednią kwotę). Już trochę więcej wiemy o jej zachowaniu i o stanie zdrowia, można szukać DS.

Posted

A, przejrzałam kilka ostatnich stron i zauważyłam, że nie poinformowałam o tym, że wpłaty od Talcott i agat21 dotarły, choć już jakiś czas temu wrzuciłam je do 1 postu - dziękuję pięknie :)

Posted

jestem jestem cioteczki :) Witam, trochę zaniemogłam ostatnimi czasy :| ekg. jeszcze robione nie było, planujemy w tym tym, lub w następnym :) leki nowe zakupione, jak będę miała wyniki ekg i krwi to podam wszystkie rachunki, ile co wyniosło, tu na dogo...
Poza tym suńka czuje się znakomicie, ma apetyt, ciągnie na dwór, zaczepia ciągle moje psy do zabawy, jest bardzo karna i usłuchana.
Fotki nowe są jak najbardziej, ale ja ciągle borykam się z problemem komuterowym i muszę mieć ograniczoną ilość zdjęć na nim, gdyż już staruszek wysiada. Dziś jakieś zdjęcia wstawię na pewno :)

Posted

Cerber napisał(a):
jestem jestem cioteczki :) Witam, trochę zaniemogłam ostatnimi czasy :| ekg. jeszcze robione nie było, planujemy w tym tym, lub w następnym :) leki nowe zakupione, jak będę miała wyniki ekg i krwi to podam wszystkie rachunki, ile co wyniosło, tu na dogo...
Poza tym suńka czuje się znakomicie, ma apetyt, ciągnie na dwór, zaczepia ciągle moje psy do zabawy, jest bardzo karna i usłuchana.
Fotki nowe są jak najbardziej, ale ja ciągle borykam się z problemem komuterowym i muszę mieć ograniczoną ilość zdjęć na nim, gdyż już staruszek wysiada. Dziś jakieś zdjęcia wstawię na pewno :)

Bardzo dobre wiadomosci o Megi:)
Ceber, czy to nie doleczone przeziebienie tak Cie zmoglo?Zdrowka zycze:)