Ghanima Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Cioteczki i Wujkowie - witam. Właśnie przebrnęłam przez wątek i jestem pełna podziwu, że sunieczka jedzie na tymczasik. Nie za bardzo się orientuję, czy jest fundusz na transport? Quote
Dada M Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Ghanima - witaj na wątku :) Megi otrzymała od Malibo57 300 zł na transport. Dotarły wpłaty od malibo57 - 350 zł, i od ali123 - 160zł (za 2 miesiące). Dziękuję pięknie :) Quote
Lidan Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Tak sobie zaglądam i czytam, ale nie piszę bo w żaden sposób pomóc nie mogę a watek i tak ciągle podnoszony jest. Trzymam kciuki za Megi, żeby szybko znalazł się transporcik do nowego życia :kciuki: Quote
Dada M Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Lidan - dzięki, kciuki i dobre myśli dużo znaczą :) Ja zrelaksuję się dopiero, jak będzie po wszystkim - Megi będzie już w DT, inne psy ją polubią, sunia będzie grzeczna i szczęśliwa, a Cerber zadowolona z nowej domowniczki ;) Quote
agat21 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Jeśli się nic nie znajdzie, ja wezmę jakiś dzień wolny dzień i zawiozę ją w przyszłym tygodniu. Quote
Emigrantka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Megi malutka slicznotko - trzymasz sie? Quote
lilk_a Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 a tu takie mrozy .... transport to jednak trudna sprawa ...Megi wytrzymaj jeszcze Quote
Ellig Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dada M napisał(a): Prawdopodobnie w następnym tygodniu mój TZ będzie jechał do Poznania, myślę, że moglibyśmy troszkę wydłużyć trasę i zahaczyć o Włocławek. Ajlli-mąż wspominał, że dopiero na początku lutego jest możliwość transportu. No to jest swiatelko w tunelu juz dwie propozycje transportu a 1 luty juz w poniedzialek wiec za chwile.... Megi trzymaj sie psinko ! Quote
Ellig Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 agat21 napisał(a):Jeśli się nic nie znajdzie, ja wezmę jakiś dzień wolny dzień i zawiozę ją w przyszłym tygodniu. No prosze jeszcze jedna szansa na transport:) Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ooooooooo Megi, widzisz? Juz niedlugo. Trzymaj sie dziewczyno :D Quote
Dada M Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Pati-c planuje wyjazd na piątek lub sobotę. Tylko w tym wypadku nie mogłabym "przekazać" Megi do DT osobiście, wiadomo, Włocławek będzie jednym z kilku przystanków ;) Quote
Lidan Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Taki mróz, a Megi nadal daleko od swojego domku, ale widzę, że wszystko coraz ładniej zaczyna się układać. Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Megi, pamietam o TObie piekna nasza.. zagladam.. spij smacznie - juz niedlugo myszko kochana. Quote
clo Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 ja tez i tez nie doszedl:(apso kochana a czy ty zgodziabys sie zalozyc watek dla gucia?to bardz pilne!jest dla niego miejsce w dt a w dodatku kochana malibo zgodzila sie oplacic caly pierwszy miesiac dla malego!!!! Quote
Ellig Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 clo napisał(a):ja tez i tez nie doszedl:(apso kochana a czy ty zgodziabys sie zalozyc watek dla gucia?to bardz pilne!jest dla niego miejsce w dt a w dodatku kochana malibo zgodzila sie oplacic caly pierwszy miesiac dla malego!!!! Hej, moge prosic o link do Gucia czy to ten psiak od Pipi?:) Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Megi - kiedy jedziesz malutjka? Trzymam kciuki za Ciebie.... Quote
clo Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 no wlasnie ja nic o nim nie wiem pozatym co dadam napisala ze 10lat jest na paluchu jest malutki i piekny!ale nie umiem watkow zakladac..:( Quote
TERESA BORCZ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 clo, czy dostajesz ode mnie pw? co z transportem dla MEGI??? Quote
clo Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 nie teresko wogole nie dostalam pw od ciebie:(ostatnie mam z niedz i ci na nie odp...szukam kogos kto poprowadz watek gucia prosze.... Quote
Dada M Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Transport Megi przewidywany jest wstępnie na piątek lub sobotę, ale wygląda na to, że mogą być problemy z adopcją. Jeśli chodzi o wątek Gucia - nie może być tak, że jedna osoba zakłada i prowadzi wszystkie wątki - bardzo bym chciała mieć na to czas, ale nie mam. Rozwiązania są dwa: założę wątek i poproszę moderatora o zmianę prowadzącego na clo, albo po prostu nauczę clo zakładać wątek, przy czym to drugie wydaje mi się rozsądniejsze. Wiem o Guciu tyle samo co Wy, mianowicie, że jest w schronisku 10 lat - opis i zdjęcia przesłała mi jego wolontariuszka. Clo, za 15 min prześlę Ci na PW instrukcję. Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Problemy z adopcja? tzn problemy z czym dokladnie/jakie? ???? Quote
Dada M Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Emigrantka - wyczyść skrzynkę, proszę. Quote
Recommended Posts