Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki i Wujkowie - witam. Właśnie przebrnęłam przez wątek i jestem pełna podziwu, że sunieczka jedzie na tymczasik. Nie za bardzo się orientuję, czy jest fundusz na transport?

Posted

Ghanima - witaj na wątku :)

Megi otrzymała od Malibo57 300 zł na transport.

Dotarły wpłaty od malibo57 - 350 zł, i od ali123 - 160zł (za 2 miesiące). Dziękuję pięknie :)

Posted

Tak sobie zaglądam i czytam, ale nie piszę bo w żaden sposób pomóc nie mogę a watek i tak ciągle podnoszony jest. Trzymam kciuki za Megi, żeby szybko znalazł się transporcik do nowego życia :kciuki:

Posted

Lidan - dzięki, kciuki i dobre myśli dużo znaczą :)

Ja zrelaksuję się dopiero, jak będzie po wszystkim - Megi będzie już w DT, inne psy ją polubią, sunia będzie grzeczna i szczęśliwa, a Cerber zadowolona z nowej domowniczki ;)

Posted

Dada M napisał(a):

Prawdopodobnie w następnym tygodniu mój TZ będzie jechał do Poznania, myślę, że moglibyśmy troszkę wydłużyć trasę i zahaczyć o Włocławek.

Ajlli-mąż wspominał, że dopiero na początku lutego jest możliwość transportu.

No to jest swiatelko w tunelu juz dwie propozycje transportu a 1 luty juz w poniedzialek wiec za chwile....
Megi trzymaj sie psinko !

Posted

agat21 napisał(a):
Jeśli się nic nie znajdzie, ja wezmę jakiś dzień wolny dzień i zawiozę ją w przyszłym tygodniu.

No prosze jeszcze jedna szansa na transport:)

Posted

Pati-c planuje wyjazd na piątek lub sobotę. Tylko w tym wypadku nie mogłabym "przekazać" Megi do DT osobiście, wiadomo, Włocławek będzie jednym z kilku przystanków ;)

Posted

ja tez i tez nie doszedl:(apso kochana a czy ty zgodziabys sie zalozyc watek dla gucia?to bardz pilne!jest dla niego miejsce w dt a w dodatku kochana malibo zgodzila sie oplacic caly pierwszy miesiac dla malego!!!!

Posted

clo napisał(a):
ja tez i tez nie doszedl:(apso kochana a czy ty zgodziabys sie zalozyc watek dla gucia?to bardz pilne!jest dla niego miejsce w dt a w dodatku kochana malibo zgodzila sie oplacic caly pierwszy miesiac dla malego!!!!

Hej, moge prosic o link do Gucia czy to ten psiak od Pipi?:)

Posted

no wlasnie ja nic o nim nie wiem pozatym co dadam napisala ze 10lat jest na paluchu jest malutki i piekny!ale nie umiem watkow zakladac..:(

Posted

Transport Megi przewidywany jest wstępnie na piątek lub sobotę, ale wygląda na to, że mogą być problemy z adopcją.

Jeśli chodzi o wątek Gucia - nie może być tak, że jedna osoba zakłada i prowadzi wszystkie wątki - bardzo bym chciała mieć na to czas, ale nie mam. Rozwiązania są dwa: założę wątek i poproszę moderatora o zmianę prowadzącego na clo, albo po prostu nauczę clo zakładać wątek, przy czym to drugie wydaje mi się rozsądniejsze. Wiem o Guciu tyle samo co Wy, mianowicie, że jest w schronisku 10 lat - opis i zdjęcia przesłała mi jego wolontariuszka.

Clo, za 15 min prześlę Ci na PW instrukcję.