Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emigrantka - co by się tu działo na wątku, gdyby Megi jechała do DS ! Ja przez co najmniej 3 dni raczyłabym się nalewką z pigwy w nagrodę ;)

Megi ma szansę pojechać do DT u Cerber :)

Już tak niewiele brakuje ! Tylko 80 zł, podarujmy Megi dom !

Posted

APSA napisał(a):
20 kilo? Myślę, że nawet na więcej. Moja Punia plus minus podobnej wielkości zjada ok kilogram tygodniowo :)

Ja mam spaczone spojrzenie - u mnie 30 kg miesięcznie ledwo wystarcza ;)

Posted

Megi lubi, gdy ją głaskać,
Megi już się cieszy,
Przyda jej się każda kaska
Wielbicieli rzeszy!!!!

Megi brakuje do szczęścia 80 złotych deklaracji... Poratuj ją dziesiatką, lub piątką miesięcznie!!!

Posted

Jeśli megi lubi głaskanie to się nie opędzi, bo ja bardzo lubie miec pysioki obok siebie i je miziać :] co prawda mm swoje 2, które mi wystarczają dostatecznie, ale i 3 mordka będzie na łóżeczku niuniana :] poza tym pomyślałam, że jak zrobi się trochę cieplej to bedę ją zabierała z moimi kundliszonami do kluby, czasem jakiś tunelik sobie zrobi jak zechce, a tam rąk do głaskania jest co niemiara!

Posted

To już suni nie brakuje tych 80 zł miesięcznie,tylko proszę o przypominanie na pw, bo różnie z moją pamięcią bywa.
Zabierajcie ją do dt , niech już wychodzi z tego schronu; czasu szkoda.

Ja też mam prośbę: szukam domku dla kotki po amputacji tylnej,prawej łapki;u mnie dochodzi do siebie ale nie może zostać ze względu na moją wredną kocio-psią zgraję. Koteczka miała urwaną łapkę i tak przez jakiś czas żyła na podzamojskiej wsi bez pomocy weta... W każdym razie proszę o pomoc, dziewczyny od KieleckiejTrojki mają zrobić allegro adopcyjne.

Posted

Oj, mi się nazbierało sporo wątków do prowadzenia ... coraz częściej łapię się na tym, że gdzieś "zgubię" czyjąś deklarację, dwa razy wyślę PW z nr konta itp.

Ale dla Megi musi wystarczyć mi czasu ;)

Posted

[quote name='Dada M']Ala123 - dziękuję Ci pięknie :loveu:

Megi może opuścić schronisko :multi:

Prześlij mi zdjęcia kotki na adres mailowy: fantomina@wp.pl, w weekend wykonam dla niej ogłoszenia.
Podajcie mi na pw nr konta ,postaram się wysłać jak najszybciej,może jutro mi się uda.
Dzięki za chęć okazania pomocy w szukaniu domku dla koteczki. Mam kilka zdjęć, ale nie są chyba odpowiednie do ogłoszeń.Dzisiaj już nie zrobię nowych, bo Milusia źle się czuje, ma jakąś biegunkę ,nie wiem może od leków.

Posted

ALA123 WIELGACHNE, OGROMNIASTE DZIĘKI ZA NATYCHMIASTOWY ODZEW I TO JAKI??

zrób zdjęcia koteczki artystyczne, dziewczyny zrobia allegro a ja swój skromny udział obok szukania domeczku zgodnie z obietnicą , opłacę super wypasione wyróżnienie allegra. proszę do mnie Dado M rachuneczek za full wypas.

koteczkowi podaj na ochronę jelitek przed działaniem leków nieporzadanym nieco zmielonego siemienia lnianego odtłuszczonego. biegunki znikną.

Wielkie dzięki dla UBOCZE za przybycie i uświetnienie , ożywienie wątku, Twoja obecność przynosi szczęście !!!
Ogromnie się cieszę że jeszcze jedna bieda uszczęśliwiona.

TERAZ NAM ZOSTAŁ BOSMAN , JUŻ NA WYLOCIE , CIOTECZKI POMOGĄ I WASZ PALUCHOWY GUCIO!!

SZUKAMY TRANSPORTU WARSZAWA - WŁOCŁAWEK!!!!! NA JUŻ !!!

Posted

ufff...no i jestem i ja i co za wstyd tyle mnie nie bylo:(((ale choroba tak mnie wziela..a do tego w moim lesnym domu gdzie netu brak;(ogormnie sie ciesze na megii!to niesamowite ile ostatnio szczescia jest z nami i jak te paluchowce ruszyly:)))))

a ja dadam kochana pomecze cie jeszcze o jeden watek blagam...GUCIA...musze go wyciagnac...moge ja na niego zbierac kase nie ma problemu jesli ty mas zjuz za duzo tych bid..ale blagam wyciagnijmy tez go prosze prosze:)))a tak btw kasa na tytuska doszla?

Posted

Dzwoniłam już do Pati-c, obiecała wybadać, czy ktoś jeszcze będzie wysyłam psa w tym kierunku.

Prawdopodobnie w następnym tygodniu mój TZ będzie jechał do Poznania, myślę, że moglibyśmy troszkę wydłużyć trasę i zahaczyć o Włocławek.

Ajlli-mąż wspominał, że dopiero na początku lutego jest możliwość transportu.