malibo57 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dada, u Chojraka jest oferta dla Lennona od ZuziM. Quote
Cerber Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 no na 4 psiaki to się chyba porwać już nie mogę, sąsiedzi mnie zjedzą na amen... ale małej ile będę mogła to pomogę ;) Quote
TERESA BORCZ Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Cerber, super, najbardziej nam na malej zależy. A LENNON TEŻ NIE OD MACOCHY. Ma juz miejsce zaklepane, najlepsze , no lepsze to byłoby tylko w ds. Dado M masz pełną skrzynkę.pw poszło na clo. Pieniążki na LENNONKA I Megi poszły. Quote
Lidan Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Pięknie się wszystko układa :-) No to kiedy będzie ten WIELKI DZIEŃ gdy Megi opuści schronisko :???: Quote
Lidan Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Pięknie się wszystko układa :-) No to kiedy będzie ten WIELKI DZIEŃ gdy Megi opuści schronisko :???: Quote
agat21 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 na czyje konto wpłaty na Megi? na Twoje, clo? Quote
Cerber Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Lidian - miałam to samo pytanie zadać :P ale pewnie wtedy kiedy będzie już uzgodniony transport :) mam nadzieję, ze ktoś wpadnie z suńką do mnie na herbatkę ;) ja bardzo blisko dworca mieszkam, więc fajnie by było, a i suńce może byłoby lżej jakby ze znajomą twarzą do nowego domku weszła? :) Quote
panbazyl Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 czyżby dobre informacje dzisiaj???? Pozdrowienia dla suńki!!! Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Emigrantka']Hej Megi slicznotko, wujek Nikus mnie tu podeslal... 15 zl miesiecznie ode mnie (stala, od lutego) to skarpetusi dla Ciebie ... Trzymaj sie mala Nie widze mopjej deklaracji na 1 stronie? Trzymaj sie Megi sliczniutka.... Quote
Dada M Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='Emigrantka']Nie widze mopjej deklaracji na 1 stronie?QUOTE] Już zaktualizowałam 1 post ;) Za chwilę wysyłam PW. Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Prosze o namiary na konto na maila - z psim imieniem w naglowku emigrantka@gmail.com dzieki priwow tutaj czesto nei daje rady czytac Quote
Lidan Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Czekam na dalsze dobre wieści ;-) Ta dogomaniacka pota okropnie ostatnio szwankuje. Tez mam problemy z otworzeniem przysłanych wiadomości i z usuwaniem starych :niewiem: Quote
TERESA BORCZ Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 są same dobre wieści. brak tylko troszke deklaracji. Sunia już bedzie bezpieczna i wreszcie nie samotna w ogromnym tłumie. Ciekawe czy się przyzwyczai do swojego prywatnego, tkliwego mizianka. Pomóżcie dziewczynom w transporcie WARSZAWA WŁOCŁAWEK ! może ktoś coś gdzieś wyczyta, ma znajomych?? Quote
TERESA BORCZ Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Cerber, a może masz kogoś znajomego kto jedzie do Warszawy i by pomógł w drodze powrotnej suni? Quote
Cerber Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 też o tym myślałam, ale właśnie nie mogę na nikogo takiego wpaść... kombinuje dalej, ale jak cokolwiek się dowiem, to dam natychmiast znać. Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Do gory Malutka - jakie ppany dla niej sa? Gdzie ty prywatne myzianie bedzie dla niej? Od kiedy? Slioczna mordusia.... Quote
TERESA BORCZ Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Mizianka i tkliwości od cioteczki Cerber która nieba megi przychyli, byle tylko był transport na jak najszybciej. Quote
lilk_a Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 a ja zapraszam na bazarek dla Megi : w moim podpisie :) Quote
Dada M Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Wreszcie chwilka dla Megi ;) Lennon już w DT, oby wszystko było dobrze. Teresa przekazała mi, że DT Megi ma kosztować 250 zł miesięcznie - więc naszej kochanej staruszce już niewiele brakuje :) Napiszę do Ellig z prośbą, czy nie mogłaby czasem wesprzeć Megi karmą. Chciałabym, aby Megi pojechała do DT w momencie, gdy będą już wszystkie deklaracje. Mam już 2 psy pod opieką, które z deklaracjami są na bakier - Tytusowi brakuje 1/4, a Lennon w ogóle jest goły, jeśli chodzi o deklaracje ;) Mam nadzieję, że nie damy mu zginąć :cool3: Quote
Recommended Posts