Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JA TEŻ POPROSZE O NUMER. TROCHĘ JESTEM NIEPRZYTOMNA I NIE WIEM CZY MAM, . POSYŁAM POMOC DLA MEGI I LENNONA.

stale czekam na decyzje dt dla Megi, I PROSZĘ OPATRZNOŚĆ BY BYŁA NA TAK I SZYBCIUTKO. pani się zgodziła wstępnie ,ale prawdopodobnie od końca ferii. czyli 1 lutego. posta z informacją napisałam, ale chyba poszedł w kosmos. musialam zasnąć nad klawiaturą. To były bardzo cieżkie 2 dni.

Gdyby pozytywna odpowiedż przyszła , byłoby miejsce dla Lennona u Asi..

narazie idę kwestować , niestety totek nie zwolnił mnie z tego. GRAŁAM 1 RAZ W ŻYCIU I NIC .4trafne. parami.
Mówi sie do trzech razy sztuka.

Posted

Ta biedna, starsza śliczność nie może pozostać w schronie. Już raz wywinęła się tam śmierci. Ma na razie 125 złotych deklaracji miesięcznych. Czas dla niej biegnie szybko. Kto jeszcze dorzuci się do jej szczęścia poza schronem?

Posted

no i jeszcze jedna dziś nowa wiadomość o kapitalnym znaczeniu dla nas wszystkich a głównie dla MEGI na przyjazd i to odrazu, a nie jak początkowo proponowano od 1 lutego.

Mamy bojowe zadanie wyprawmy suńkę do ciepłego we wszelkim tego słowa znaczeniu domeczku zanim nadejdą te wielkie prognozowane mrozy.dramatycznie szukamy resztę funduszy. mam nadzieję że opiekunki suneczki będą z tego obrotu rzeczy zadowolone.

pozostaje staranie o transport najlepiej okazyjny na trasie w Warszawa Włocławek.

Posted

Witamy Wojtusiu na wątku Megi. Jak widzisz sprawy zmierzają ku nowemu, lepszemu życiu dla suńki, trzeba nam tylko jeszcze parę dogo krewniaków.

MALIBO57, nie zniechęcam się, to by było dziwne wygrać za pierwszym razem, do trzech razy sztuka. Gram dalej.TYLE BIEDAKÓW DO RATOWANIA.

Posted

ojej tyle tych bidek... :( :( :( już nie wiadomo gdzie się odwrócić, komu skapnąć trochę grosza :( Będę starała się tu zaglądać w miarę możliwości, poproszę też o numer konta na pw, postaram się jakiś grosik co jakiś czas wpłacić (na stałe zadeklarować nie mogę, tylko studiuję i nie mam jak zarabiać przez te studia :P)

Posted

Ja nie mogę takich rzeczy czytać, bo zaraz beczę ...
A tyyyyle tych bidnych psiureczków !
W pierwszych dniach lutego mogę wysłać jednorazowo 50.- zł. Więcej choćbym nie wiem jak chciała się nie da ... Proszę o konto na PW.
Może uda się jeszcze w tym m-cu.

Posted

jeśli o mnie chodzi to nie trzeba się spieszy z pieniążkami... ja generalnie jakbym była wydolna to sama pomogłabym, ale los czasem płata figle neistety... jedyne czego może oczekiwałabym to pare groszy na papu dla suńki, bo ze mną licho niestety jest :( no i damy jakoś sobie radę, mam nadzieję, że suńka zaklimatyzuje się u nas, z moim seniorem i latoroślą...
Teresa jakbyś była tak uprzejma i skontaktowała się ze mną np. na gg (1676102) lub maila kerbeross@tlen.pl , bo ja niestety nie mogą z niewyjaśnionych powodów odpisa Ci na pw. Z góry dziękuję.

Posted

Witam serdecznie przyszły (już niedługo :) ) DT Megi. Bardzo, bardzo dziękujemy za pomoc :)
Megi jest nieduża, łagodna, bezproblemowa - z pewnością będzie u Pani szczęśliwa ... w końcu.

wojtuś, Vlk, halgre - witamy na wątku :)
Dziękuję za deklaracje, już wysyłam PW.

Posted

[quote name='malibo57']Jesli Megi moze jechać juz, to ja dorzucam 300 na transport. Na papu tez cos sie znajdzie. To, w drogę!
I uściski dla Cerber:)
Jesteście naprawdę cudowne !!!!!!! Jak sprawnie i szybko działacie ! Cieszę się, że jedziecie po Megi, a jak ona sama się ucieszy ... ha!

Posted

Cerber , świetnie że się pojawiłaś. Tu jak widzisz są wszelkie informacje o suni, no i znaczy że dotarł do Ciebie link. OGROMNIE Ci dziękuje za przyjęcie propozycji. Jestem pewna że sunia będzie mieć u Ciebie jak w raju, a współpraca będzie kwitla bez problemu. Ten nasz nowy kontakt jest na wagę szczęścia takich bied jak MEGI. Jak byś sobie już ułożyła harmonogram , to może i staruszek Lennon by sie przytulił, towarzysz MEGI.

Cudownie że wszyscy jesteście, zawsze niezawodni. CHYBA ZNOWU SIĘ UDAŁO!!

Posted

Cerber napisał(a):
Dada, ja nie jestem pani, dla przyjaciół Luiza po prostu :)

Ok :) Megi na pewno będzie u Ciebie szczęśliwa ;)

Malibo57 - dziękuję Ci bardzo. Poczekajmy, może uda się okazyjnie załatwić transport i te pieniądze przydadzą się innej biedzie.

Szarotka, fiorsteinbock, Emigrantka - witajcie na wątku :)

Emigrantka - dziękuję za deklarację.