maggiejan Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 To trzymam kciuki! Na jakie konto wpłacić pieniądze? Quote
TERESA BORCZ Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 JA TEŻ POPROSZE O NUMER. TROCHĘ JESTEM NIEPRZYTOMNA I NIE WIEM CZY MAM, . POSYŁAM POMOC DLA MEGI I LENNONA. stale czekam na decyzje dt dla Megi, I PROSZĘ OPATRZNOŚĆ BY BYŁA NA TAK I SZYBCIUTKO. pani się zgodziła wstępnie ,ale prawdopodobnie od końca ferii. czyli 1 lutego. posta z informacją napisałam, ale chyba poszedł w kosmos. musialam zasnąć nad klawiaturą. To były bardzo cieżkie 2 dni. Gdyby pozytywna odpowiedż przyszła , byłoby miejsce dla Lennona u Asi.. narazie idę kwestować , niestety totek nie zwolnił mnie z tego. GRAŁAM 1 RAZ W ŻYCIU I NIC .4trafne. parami. Mówi sie do trzech razy sztuka. Quote
malibo57 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Tereso! A ja wygrałam! 20zł:( Zagrałam za nie znowu. A, nuż? Quote
wojtuś Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Tereniu jestem, jutro się pojawię teraz dzieciaki zrzucają mnie z kompa Quote
wojtuś Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Tereniu jestem, jutro się pojawię, teraz dzieciaki zrzucają mnie z kompa Quote
wojtuś Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Tereniu jestem, jutro się pojawię, teraz dzieciaki zrzucają mnie z kompa Quote
UBOCZE Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ta biedna, starsza śliczność nie może pozostać w schronie. Już raz wywinęła się tam śmierci. Ma na razie 125 złotych deklaracji miesięcznych. Czas dla niej biegnie szybko. Kto jeszcze dorzuci się do jej szczęścia poza schronem? Quote
jola_li Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Mogę zadeklarować tylko jednorazowo 40 zł, przy czym wpłaciłabym dopiero w lutym. Może potem znowu będę mogła coś dołożyć.... Quote
Dada M Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 TERESA BORCZ i jola_li - pięknie dziękuję :) Już wysyłam PW. Quote
TERESA BORCZ Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 no i jeszcze jedna dziś nowa wiadomość o kapitalnym znaczeniu dla nas wszystkich a głównie dla MEGI na przyjazd i to odrazu, a nie jak początkowo proponowano od 1 lutego. Mamy bojowe zadanie wyprawmy suńkę do ciepłego we wszelkim tego słowa znaczeniu domeczku zanim nadejdą te wielkie prognozowane mrozy.dramatycznie szukamy resztę funduszy. mam nadzieję że opiekunki suneczki będą z tego obrotu rzeczy zadowolone. pozostaje staranie o transport najlepiej okazyjny na trasie w Warszawa Włocławek. Quote
TERESA BORCZ Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Witamy Wojtusiu na wątku Megi. Jak widzisz sprawy zmierzają ku nowemu, lepszemu życiu dla suńki, trzeba nam tylko jeszcze parę dogo krewniaków. MALIBO57, nie zniechęcam się, to by było dziwne wygrać za pierwszym razem, do trzech razy sztuka. Gram dalej.TYLE BIEDAKÓW DO RATOWANIA. Quote
Vlk Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ojej tyle tych bidek... :( :( :( już nie wiadomo gdzie się odwrócić, komu skapnąć trochę grosza :( Będę starała się tu zaglądać w miarę możliwości, poproszę też o numer konta na pw, postaram się jakiś grosik co jakiś czas wpłacić (na stałe zadeklarować nie mogę, tylko studiuję i nie mam jak zarabiać przez te studia :P) Quote
halgre Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ja nie mogę takich rzeczy czytać, bo zaraz beczę ... A tyyyyle tych bidnych psiureczków ! W pierwszych dniach lutego mogę wysłać jednorazowo 50.- zł. Więcej choćbym nie wiem jak chciała się nie da ... Proszę o konto na PW. Może uda się jeszcze w tym m-cu. Quote
Cerber Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 jeśli o mnie chodzi to nie trzeba się spieszy z pieniążkami... ja generalnie jakbym była wydolna to sama pomogłabym, ale los czasem płata figle neistety... jedyne czego może oczekiwałabym to pare groszy na papu dla suńki, bo ze mną licho niestety jest :( no i damy jakoś sobie radę, mam nadzieję, że suńka zaklimatyzuje się u nas, z moim seniorem i latoroślą... Teresa jakbyś była tak uprzejma i skontaktowała się ze mną np. na gg (1676102) lub maila kerbeross@tlen.pl , bo ja niestety nie mogą z niewyjaśnionych powodów odpisa Ci na pw. Z góry dziękuję. Quote
Dada M Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Witam serdecznie przyszły (już niedługo :) ) DT Megi. Bardzo, bardzo dziękujemy za pomoc :) Megi jest nieduża, łagodna, bezproblemowa - z pewnością będzie u Pani szczęśliwa ... w końcu. wojtuś, Vlk, halgre - witamy na wątku :) Dziękuję za deklaracje, już wysyłam PW. Quote
malibo57 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Jesli Megi moze jechać juz, to ja dorzucam 300 na transport. Na papu tez cos sie znajdzie. To, w drogę! I uściski dla Cerber:) Quote
Cerber Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dada, ja nie jestem pani, dla przyjaciół Luiza po prostu :) i to ja dziękuję za pomoc, szczególnie Teresie :* Quote
halgre Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='malibo57']Jesli Megi moze jechać juz, to ja dorzucam 300 na transport. Na papu tez cos sie znajdzie. To, w drogę! I uściski dla Cerber:) Jesteście naprawdę cudowne !!!!!!! Jak sprawnie i szybko działacie ! Cieszę się, że jedziecie po Megi, a jak ona sama się ucieszy ... ha! Quote
Szarotka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Widac, ze Magi juz gdzies jedzie, dopiero co przyszlam na watek bo mnie Elinka zwerbowala :):) Quote
Emigrantka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Hej Megi slicznotko, wujek Nikus mnie tu podeslal... 15 zl miesiecznie ode mnie (stala, od lutego) to skarpetusi dla Ciebie ... Trzymaj sie mala Quote
Emigrantka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Hej Megi slicznotko, wujek Nikus mnie tu podeslal... 15 zl miesiecznie ode mnie (stala, od lutego) to skarpetusi dla Ciebie ... Trzymaj sie mala Quote
TERESA BORCZ Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Cerber , świetnie że się pojawiłaś. Tu jak widzisz są wszelkie informacje o suni, no i znaczy że dotarł do Ciebie link. OGROMNIE Ci dziękuje za przyjęcie propozycji. Jestem pewna że sunia będzie mieć u Ciebie jak w raju, a współpraca będzie kwitla bez problemu. Ten nasz nowy kontakt jest na wagę szczęścia takich bied jak MEGI. Jak byś sobie już ułożyła harmonogram , to może i staruszek Lennon by sie przytulił, towarzysz MEGI. Cudownie że wszyscy jesteście, zawsze niezawodni. CHYBA ZNOWU SIĘ UDAŁO!! Quote
Dada M Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Cerber napisał(a):Dada, ja nie jestem pani, dla przyjaciół Luiza po prostu :) Ok :) Megi na pewno będzie u Ciebie szczęśliwa ;) Malibo57 - dziękuję Ci bardzo. Poczekajmy, może uda się okazyjnie załatwić transport i te pieniądze przydadzą się innej biedzie. Szarotka, fiorsteinbock, Emigrantka - witajcie na wątku :) Emigrantka - dziękuję za deklarację. Quote
Recommended Posts