Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Cerber - przepraszam za opóźnienia z wpłatą za sierpień, ale chwilowo nie mogłam wykonywać przelewów.
Jutro powinnam już mieć kierowane hasła smsowe na nowy nr tel, więc puszczę przelew.

Jak Megi się czuje ?

Posted

nic nie szkodzi.
Raczej wszystko w porządku, nic się nie dzieje... nie załatwia się w domu teraz ani nic, wiec jest ok. Wygląda na zdrowa... ostatnio może z kilogram jej spadło, ale nadrabiamy już...
Po weekendzie może uda mi się trochę jej i Tofisiowi zrobić zdjęć, to wstawię na forum.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

dzień dobry
serdecznie zapraszam do naszych butików, z których część dochodu przeznaczona jest dla Megi
http://www.dogomania.pl/threads/215227-OUTLET-DELUXE-vol.1-dla-Chojraka-Krecika-Tulia-i-wielu-innych-do-11.X.g.-21.
http://www.dogomania.pl/threads/215235-OUTLET-DELUXE-vol.-2-dla-Tytusa-Megi-Tofika-i-innych-do-11.X.g.-21.

pomoc w reklamie bazarków mile widziana :)
pozdrawiam, miłego dnia!

• 2 weeks later...
Posted

Dobrze :)

Poszedł przelew za wrzesień - 250 zł.

Dotarły wpłaty:

malibo57 - 50 zł (X)
Ala123 - 80 zł (IX)

Dziękuję :)

Przypominam o tym, że czekamy na jesienne fotki Meguli :)

Posted

nie ma sprawy. Obiecuje juz jutro na 100% wstawić trochę zdjęć tymczasików obu...

u nas tradycyjnie już, wszystko w porządku. Megi dostała nowe posłanko (może nie jakieś super wymyślne), ale wygodne, miękkie i o wiele wygodniej się pierze... tamto było mocno podarte już na dnie (prawie na podłodze mała leżała)... jutro zrobię kilka zdjeć też w nowym posłanku :)

dziękuję bardzo.

Posted

Megi raczej nie ma z niczym problemów, leżakuje sobie na posłanku lub dywanie jeśli posłanie w praniu i wszystko wydaje się w jak najlepszym porządku... apetyt dopisuje, ostatnio zmieniłam wszystkim burkom karmę i widzę, że Megi pasuje-smakuje a i ładnie ja przyswaja, kupki są ładne :)

• 3 weeks later...
Posted

agat21 napisał(a):
dzisiaj wpłacam listopadową "ratę" na Megusię

Wpłata już dotarła, dziękuję :)

Cerber - proszę jeszcze o chwilę cierpliwości w związku z opłatą za październik, na razie Megi ma na koncie 117 zł, ale wkrótce dotrą fundusze z bazarku wystawionego przez Alice Midnight.

• 2 weeks later...
Posted

4.11 dotarło 200 zł od Alice Midnight - z bazarków outletowych, dziękuję :)

A także 120 zł od Agnieszki (10 zł za IX, 30 zł za X, 30 zł za XI, 30 zł za XII, 20 zł za I 2012) - dziękuję :)

W piątek przelałam Cerber 250 zł (październikowa opłata za DT).

Cerber - chciałabym, aby znajoma mojej znajomej wpadła do Ciebie i zrobiła trochę domowych zdjęć naszych staruszków.
Jaki termin Ci odpowiada ?