Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnio Sonia nabrała nowego zwyczaju: po każdym spacerze przynosi coś do domu: a to kawał drąga, ktory waży więcej niż ona sama, a to kromkę suchego chleba, ktory ktoś wyrzucił dla ptaków ;) Przezabawnie to wygląda: przy wejściu do domu wołam ją, a ona jeszcze na chwilkę gdzieś znika, po czym wraca, dumnie dzierżąc skarb w pyszczku. Zupełnie jakby chciała powiedzieć: "No przecież nie wypada tak wracać do domu z pustymi rękami" :cool3:
Patyki jej zostawiam, chleb zabieram.
Codziennie mnie zaskakuje jakimś nowym zwyczajem :lol:

Posted

hihi skąd ja to znam :lol:
ostatnio moja mnie zaskoczyła jak chciała zabrać do domu bryłę zamarzniętego śniegu do domu :roll:
a jaka jest dumna jak wnosi po schodach patyk :razz:

Posted

Koma napisał(a):
ostatnio moja mnie zaskoczyła jak chciała zabrać do domu bryłę zamarzniętego śniegu do domu :roll:

:crazyeye: :evil_lol:
Bałwanka chciała sobie ulepić? :evil_lol:

Posted

cokolwiek chciała ulepić strasznie śmiesznie to wyglądało bo bryła była niemała i zapewne ciężka, ale ona i tak musiała tachać w zębach :lol: :lol: :lol:
;)

Posted

U mnie taki zwyczaj zanikł na zime (sniegu zabroniłam znosic tzn brył lodu :mad: )
Ale jesienia dozorca sie zmial zechyba szałas w domu budujemy bo ciagle nas widzi jak Tofik taszczy do domu gałęzie (on nawet wielkie drągi, kilkumetrowe probował ciagnąc :lol: )
No i pare razy biegł szybko do domu ze spaceru bo złapał kamora i chyba bał sie ze nie doniesie, taki ciezki był :P

Posted

julita104 napisał(a):

No i pare razy biegł szybko do domu ze spaceru bo złapał kamora i chyba bał sie ze nie doniesie, taki ciezki był :P

:roflt::roflt::roflt:

Posted

Przyszło mi do głowy coś, co pewnie dla wielu z Was jest oczywiste: te patyki, chleb, itd. to łupy z polowania :lol: Moja Sonia po prostu dorasta i zaczyna dokładać się do domowego budżetu, za każdym razem przynosząc coś ze spaceru :lol:Aż mnie to rozczuliło :loveu:

Posted

Moja Tora też ostatnio chciała patyć do domku ze sobą zabrać, ale poniosła go kawałek i puściła bo chyba za ciężki był, ale czasami kradnie reklamy od sąsiadów z wycieraczek :evil_lol: