coronaaj Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Madallena napisał(a):zulugula to cudowna wiadomosc :) Zapytalas sie moze ile kosztuje USG na Podlesnej? Trzebaby sie brac za to i ciachac go jak tylko bedzie juz mozna.... Nie kumam...co powoduje ze odrasta mu siersc? co powodowalo, ze mial wylysienia? Wspaniale, ze odrasta mu siersc....ja chyba kumam...brak stresu, obecnosc dobrego czlowieka, no i super zarcie... z ciachaniem to bym sie wstrzymala jak narazie ..niech Len odzyska sily....czy sa wyniki badan krwi i te zeskrobiny? Quote
Talcott Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Jeszcze też RTG potrzebne -żeby stwierdzić czy płuca czyste. Quote
coronaaj Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Madallena ....na Twoim banerku Meli wyskakuje mi Ozi z Szydlowca....????? Szukam watku Meli.... Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 heh wiem :) Zaraz Ci podesle Melunie a ten banerek chwilowo out... Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/142765-Bernardynka-MELA-czemu-chudnie-diagnoza-leczenie-zabiegi-Potrzebuje-pomocy?p=13916045 tu Melka Quote
coronaaj Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Madallena napisał(a):heh wiem :) Zaraz Ci podesle Melunie a ten banerek chwilowo out... Czy tutaj znajde podlinkowany banerek Lena....zapomnialas powiedziec, ze banerek musi byc podlinkowany...to byl moj problem....instrukcje to Pikus ale link... Juz znalazlam....dzieki....chyba dziala... Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Len.... Zapomnialy o Tobie dziewczyny :( Ale ja pamietam!!!! :) I jak tylko wyzdrowieje odwiedze Cie i zobacze jaki jestes piekny :P Quote
leni356 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nie zapomniały. Martwi mnie że funduszy tak mało. Rozesłałam info do kogo mogłam. Len jest śliczny. A ten nowotwór jądra pewnie od zastrzyków hormonalnych które mu podawali, co jest częste niestety. Trzeba by maluszka ciachać jak tylko będzie można - na razie operacja by go mogła osłabić, trzeba trochę odczekać Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Ja czekam na efektywnosc moich zbiorek pienieznych... Ile kosztuje USG na Podlesnej? i RTG ? Quote
Ellig Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nie zapomnialy, nie zapomnialy, pieniadze wplacily, sledza losy i sa gotowe do pomocy:) Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='Ellig']Nie zapomnialy, nie zapomnialy, pieniadze wplacily, sledza losy i sa gotowe do pomocy:) Ladnie napisane :) USG miedzy 70 a 100 zl Ellig a teraz wsadzisz sobie banerek Lena w podpis. A robimy to tak: Z mojego podpisu zaznaczasz na niebiesko banerek LENA. klikasz KOPIUJ. Nastepnie wchodzisz w USTAWIENIA (na gorze dogo po prawej stronie). Wyswietlaja CI sie Twoje tematy a po lewej stronie rozne tam takie. Szukasz EDYTU SYGNATURE i klikasz w nia. Pojawia sie puste biale pole. Klikasz tam raz a nastepnie WSTAW i pojawia sie wybrany banerek. ZAPISZ SYGNATURE i gotowe :) sygnatura lazi za Toba wszedzie gdize sie pojawiasz :) Oczywiscie mozesz miec ich kilka. Proceder jest zawsze taki sam :) Powodzenia! Czekam na efekty :P Quote
Ellig Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nie zapomnialy, nie zapomnialy, pieniadze wplacily, sledza losy i sa gotowe do pomocy Quote
magdola Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 A teraz Ellig wchodzisz na dany wątek, klikasz w link strony, wciskasz pr. prz. myszy, klikasz KOPIUJ, wchodzisz tam gdzie poprzednio, czyli edytuj sygnaturkę, klikasz w obrazek odnośnie tego wątku co przed chwila kopiowałaś, następnie klikasz w taki globusik z położoną białą "ósemką", wyskakuje okienko, w które "wklejasz" ten link, co go przed chwila kopiowałaś, potem klikasz"zapisz sygnaturę" i masz podlinkowany bannerek :) Quote
Ellig Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 magdola napisał(a):A teraz Ellig wchodzisz na dany wątek, klikasz w link strony, wciskasz pr. prz. myszy, klikasz KOPIUJ, wchodzisz tam gdzie poprzednio, czyli edytuj sygnaturkę, klikasz w obrazek odnośnie tego wątku co przed chwila kopiowałaś, następnie klikasz w taki globusik z położoną białą "ósemką", wyskakuje okienko, w które "wklejasz" ten link, co go przed chwila kopiowałaś, potem klikasz"zapisz sygnaturę" i masz podlinkowany bannerek :) Czy tak jak jest to nie jest dobrze? Quote
magdola Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ellig napisał(a):Czy tak jak jest to nie jest dobrze? Dobrze, tylko tak jak zrobisz jak napisałam to klikając na obrazek wchodzisz od razu na dany wątek :) Tak jak u mnie i innych ciotków :D Quote
Ellig Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 OK!Jezeli to pomoze Len i innym psiakom:) Quote
magdola Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Super :) teraz każdy będzie mógł wejść na wątek Lena stamtąd gdzie cos napiszesz :) Quote
Ellig Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 magdola napisał(a):Super :) teraz każdy będzie mógł wejść na wątek Lena stamtąd gdzie cos napiszesz :) Dziekuje za pomoc juz zrobilam tak ze wszystkomi banerkami:) Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Nie no brawo :) Ela, pieknie :):) A Stefana z Budowy to nawet ostatnio widzialam :) Quote
Ellig Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Bardzo bym chciala ,zeby stefanowi tez sie udalo!:) Quote
coronaaj Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Madallena napisał(a):Nie no brawo :) Ela, pieknie :):) A Stefana z Budowy to nawet ostatnio widzialam :) Co to za Stefan z Budowy??? Chyba jedziemy z Prezesem go ciachac w piatek do Bobrowca??? Masz tez jechac o ile ci nie wiadomo....jak sie czujesz??? Co z Lenem sa jakies nowe diagnozy???? Co do banerkow to najlepiej kopiowac banerek podlinkowany..Ile mozna miec tych banerkow, czy ja nie mam za duzo??? Quote
Madallena Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Nie wiem czy z Wami pojade, dzieciaki chore, ja tez :( Stefana z budowy bedziesz miala okazje Ala poznac :) Jest w hotelu w Bobrowcu :) Banerkow masz w sam raz :) Quote
zulugula Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Wstępne informacje dot. zeskrobin są OK. Wykluczają grzybicę, ale poczekajmy na resztę. T3 + T4 = 80 zł T3 + T4 + cholesterol = 85 zł RTG = 40 zł + 20 zł uspokajacz w razie potrzeby, a obawiam się, że taka będzie. USG (już pisałam) = 50-90 zł Quote
coronaaj Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Madallena napisał(a):Nie wiem czy z Wami pojade, dzieciaki chore, ja tez :( Stefana z budowy bedziesz miala okazje Ala poznac :) Jest w hotelu w Bobrowcu :) Banerkow masz w sam raz :) No to zdrowiej razem z dzieciakami....Stefana to juz pewnie widzialam w klinice w Bobrowcu???? Quote
Recommended Posts