MyrkurDagur Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='zulugula']To dla niego wielka szansa! W lepsze miejsce nie mógłby trafić. A jaki koszt miesięczny? Ja daję 100 zł + coś będzie z bazarku (naście zł :oops:). Wątek Lena nie jest rozliczony. Mam 80 zł. Liczę na ten 1%. Troszkę mogę "dopompować" pieska. A skarpeta kudłaczy nie obejmuje Puszka? Imię potem zmieniamy ;) PS. Mam ubranka po Lenie. Proszę o informację, co z nimi zrobić (zwrócić, przekazać dalej)? Pozostałą część karmy odbierze Madallena.[/QUOTE] Zaraz napiszę do Murki i się dowiem. Przepraszam, że dopiero odpowiadam, ale nie było mnie kilka dni. [quote name='Madallena']80 zl leci do mnie. No chyba ze rozliczylam sie za karme (189 zl), ale sobie tego nie przypominam :D Murka to swietne rozwiazanie, tylko ona napisala, ze Puszek kwalifikuje sie do staruszkow, bo to wiekowy chlopak jest. Nie wiem czy nie "zajac" miejsca np u zuziaM albo kikou czy jakos tak, bo nie wiem czy Murka bierze staruski. A co to wlascicie znaczy staruszek?[/QUOTE] Murka pisała, że psiak, którego wiek przekracza 10 lat kwalifikuje się do staruszków. To ile lat ma w końcu Puszek? To ważna informacja... Quote
Tymonka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/182956-Gry-i-muzyka-CD-coA-fajnego-na-utrzymanie-Kory-i-Portosa-do-06-04-10-r-do-22-00?p=14406770#post14406770 Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Sprawdze. A tym samym zapraszam na watek Misia Yogiego :) czyli niewdomego Puszka. Wspolnymi silami mamy szanse uratowac kolejne psie istnienie! :) POMoZCIE MU :( Quote
MyrkurDagur Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dostałam informację od Murki, że psiak może przyjechać już w piątek. Co robimy ??? Quote
zulugula Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ja wiem :) średnio co tydzień otrzymuję wiadomość z informacjami i nowymi zdjęciami Lena. Dzisiaj rozmawiałam o nim przez telefon. Len śpi w łożku i warczy na każdego, kto go poszturchnie. Mocno zaprzyjaźnił się z kocicą. To było zaskakujące, bo kocica jest raczej dzika i nie toleruje nawet drugiego kota. Z Lenem śpią na wspólnym łóżku i bardzo się lubią. Len zaprzyjaźnił się z suką. Zaczyna pilnować posesji, czasami szczeka gdy ktoś wchodzi do domu. Zrobił się z niego grubasek, ale nie sposób ograniczyć mu jedzenia, bo domaga się głośnym szczekaniem przy lodówce. Jest bardzo wesoły i zabawny. Prowokuje do zabawy podgryzając zębami - czasami mocno szczypie. Sierść nie tylko się zagęszcza, ale robi się też dłuższa. Len wygląda coraz ładniej i ktoś nawet gdy zobaczył jego mordkę wystającą z auta powiedział: "jaki pięknyYork" :) Len uporczywie podsikuje iglaki, co doprowadziło do ich uschnięcia. Jego rodzinka nie przejmuje się tym zbytnio. Mówią: jak ktoś decyduje się na zwierzaki, to nie może mieć pięknego ogrodu :) Lubię czytać wiadomości o Lenie i rozmawiać z p. Dorotą. To słychać już w głosie, że ten pies jest dla nich wielką atrakcją. Ciągle coś śmiesznego robi i jest z nim wesoło. Wystarczy, że Len szczeka i już każdy się śmieje. Zresztą mnie też to śmieszyło. Ma ochrypły głos i bardzo powolne szczeknięcia :] Quote
zulugula Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Przekazuję 80 zł nadpłaty od Lena, do skarpety Yogiego/Puszka :) http://www.dogomania.pl/threads/182876-14-letni-Miś-Yogi-przez-lata-więziony-w-ciasnej-komórce-(-Prosi-o-ratunek! Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi tego za złe ;) Quote
coronaaj Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='magdola']co u Lena?ktos wie?[/QUOTE] Moze sa jakies zdjecia Lena chetnie bym zobaczyla...pozdrowienia dla Lena i panstwa...gdzies na Mazurach... Quote
eve-w Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Co u LENA????? Można prosić o jakieś zdjęcia???? Quote
coronaaj Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='eve-w']Co u LENA????? Można prosić o jakieś zdjęcia???? Nie ma wiesci i fotek??? Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu Quote
coronaaj Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 eve-w napisał(a):Co u LENA????? Można prosić o jakieś zdjęcia???? To samo pytanie...cos tutaj cisza... Quote
Recommended Posts