Jump to content
Dogomania

LEN - nasze zdesperowane Brzydkie Kaczatko W NOWYM DOMU :):):):):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='zulugula']To dla niego wielka szansa! W lepsze miejsce nie mógłby trafić. A jaki koszt miesięczny?

Ja daję 100 zł + coś będzie z bazarku (naście zł :oops:). Wątek Lena nie jest rozliczony. Mam 80 zł. Liczę na ten 1%. Troszkę mogę "dopompować" pieska.
A skarpeta kudłaczy nie obejmuje Puszka? Imię potem zmieniamy ;)

PS. Mam ubranka po Lenie. Proszę o informację, co z nimi zrobić (zwrócić, przekazać dalej)?

Pozostałą część karmy odbierze Madallena.[/QUOTE]

Zaraz napiszę do Murki i się dowiem. Przepraszam, że dopiero odpowiadam, ale nie było mnie kilka dni.

[quote name='Madallena']80 zl leci do mnie. No chyba ze rozliczylam sie za karme (189 zl), ale sobie tego nie przypominam :D
Murka to swietne rozwiazanie, tylko ona napisala, ze Puszek kwalifikuje sie do staruszkow, bo to wiekowy chlopak jest.

Nie wiem czy nie "zajac" miejsca np u zuziaM albo kikou czy jakos tak, bo nie wiem czy Murka bierze staruski. A co to wlascicie znaczy staruszek?[/QUOTE]

Murka pisała, że psiak, którego wiek przekracza 10 lat kwalifikuje się do staruszków. To ile lat ma w końcu Puszek? To ważna informacja...

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ja wiem :)

średnio co tydzień otrzymuję wiadomość z informacjami i nowymi zdjęciami Lena.

Dzisiaj rozmawiałam o nim przez telefon. Len śpi w łożku i warczy na każdego, kto go poszturchnie. Mocno zaprzyjaźnił się z kocicą. To było zaskakujące, bo kocica jest raczej dzika i nie toleruje nawet drugiego kota. Z Lenem śpią na wspólnym łóżku i bardzo się lubią. Len zaprzyjaźnił się z suką. Zaczyna pilnować posesji, czasami szczeka gdy ktoś wchodzi do domu. Zrobił się z niego grubasek, ale nie sposób ograniczyć mu jedzenia, bo domaga się głośnym szczekaniem przy lodówce. Jest bardzo wesoły i zabawny. Prowokuje do zabawy podgryzając zębami - czasami mocno szczypie. Sierść nie tylko się zagęszcza, ale robi się też dłuższa. Len wygląda coraz ładniej i ktoś nawet gdy zobaczył jego mordkę wystającą z auta powiedział: "jaki pięknyYork" :)

Len uporczywie podsikuje iglaki, co doprowadziło do ich uschnięcia. Jego rodzinka nie przejmuje się tym zbytnio. Mówią: jak ktoś decyduje się na zwierzaki, to nie może mieć pięknego ogrodu :)

Lubię czytać wiadomości o Lenie i rozmawiać z p. Dorotą. To słychać już w głosie, że ten pies jest dla nich wielką atrakcją. Ciągle coś śmiesznego robi i jest z nim wesoło. Wystarczy, że Len szczeka i już każdy się śmieje. Zresztą mnie też to śmieszyło. Ma ochrypły głos i bardzo powolne szczeknięcia :]

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='eve-w']Co u LENA????? Można prosić o jakieś zdjęcia????

Nie ma wiesci i fotek???

Niech w Nowym Roku -
świat będzie dla Ciebie,
pełen ciepła...
radości...i Przyjaciół...
A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie:
miłości...serdeczności...
pogody ducha...
i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra!
Najwspanialszego...
Pełnego uroku -
Nowego Roku 2011!!!