bros Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Bella się chyba nie pogniewa, Paula proszę miej oczy otwarte szeroko Quote
bros Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 hej hej mam zapowiedz kolejnych foteczek .......... Quote
wieso Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 hej, juz najwyzszy czas, my tu czekamy i czekamy.....piekna jest....i jakie pysio rozesmiane.... Quote
wieso Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ale ma dziewczyna zycie.....piekne zdjecia i taka piekna jesien....zapraszamy do nas.... Quote
wieso Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ona ma takie piekne kolory zlocistej jesieni i jaka szczesliwa, az sie serce raduje...dzieki za zdjecia... Quote
Vlk Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 po prostu PRZEPIĘKNE zdjęcia!! Naprawdę cudowne :) Zwłaszcza jak się listeczkami bawi. Sunia jest tak zjawiskowa, że aż mnie serducho boli, że nie mogłam wziąć pieska kolejnego. Ale za to raduje się, bo ma taki fajny domek :) Quote
pekatrine Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Piękne zdjęcia i przepiękny pies :) Czy to nie jest park grabiszyński? Quote
wieso Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 a co tu tak cicho ? prosimy o zdjecia zimowe,,,, Quote
Vlk Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 najlepiej w dobrej jakości, bo chętnie bym sobie pięknotkę na tapetę wrzuciła :D :D :D Quote
bros Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Vlk co do tej jakosci to nie dalam rady :) ale fotki są - proszę :) Quote
bros Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Uczestnikami spaceru byli : Bella, Bonka, Bruno, Bros :) Quote
wieso Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 dziekujemy za zdjecia i zyczymy Dosiego Roku, Piesiule maja ale radoche...... Pozdrawiamy Quote
paulina23 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Cześć wszystkim:) Oto kilka fotek mojej psinki. Link: https://picasaweb.google.com/117700116638677410698/MojaBelka?authkey=Gv1sRgCKWjtqblqJ6UNw# Quote
anetta Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Teraz można :)) Ślicznota! Jakie macie tereny spacerowe :mdleje: Quote
paulina23 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tereny mamy sliczne!:) Bella ma wszystko czego potrzeba kazdemu psiakowi: cieply domek, milosc, duzo ruchu...... warto bylo ja adoptowac! Daje duuuzo radosci i serce sie raduje kazdego dnia jak widzimy jaka jest szczesliwa. Quote
monika083 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 moje serce tez uradowane jak patrze na taka szczesliwa Belle;) Cudowny pies ,trafil na Cudownych Ludzi , poprostu!! Quote
wieso Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 paulina23 napisał(a):Tereny mamy sliczne!:) Bella ma wszystko czego potrzeba kazdemu psiakowi: cieply domek, milosc, duzo ruchu...... warto bylo ja adoptowac! Daje duuuzo radosci i serce sie raduje kazdego dnia jak widzimy jaka jest szczesliwa. Tak ,to widac na zdjeciach, jaka jest szczesliwa, ten rozesmiany pychol...ona jest po prostu boska.....oby takich domkow bylo jak najwiecej.... pozdrawiamy Quote
paulina23 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 W sumie tylko jedna z jej cech sie sprawdzila, o ktorej zostalismy poinformowani wczesniej, a mianowicie: bala sie zostawac sama w domu. Ale metoda malych kroczkow udalo nam sie pokonac jej strach i teraz zostaje sama bez zadnych problemow. Warto bylo ja wziasc, pokazac i nauczyc wszystkiego. Zadne zwierze nie bedzie tak wdzieczne jak ten przygarniety ze schroniska. Quote
wieso Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 paulina23 napisał(a):W sumie tylko jedna z jej cech sie sprawdzila, o ktorej zostalismy poinformowani wczesniej, a mianowicie: bala sie zostawac sama w domu. Ale metoda malych kroczkow udalo nam sie pokonac jej strach i teraz zostaje sama bez zadnych problemow. Warto bylo ja wziasc, pokazac i nauczyc wszystkiego. Zadne zwierze nie bedzie tak wdzieczne jak ten przygarniety ze schroniska. wiem cos o tym, mam dwa ze schroniska......zyczymy wszystkiego dobrego :) Quote
paulina23 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Końcówka 2011 roku nie była dla nas zbyt pomyślna i listopad przyniósł nam złą wiadomość. Okazało się z Belka ma raka złośliwego sutka. 2 dni od postawienia diagnozy, nowotwór o kształcie ziarenka pieprzu został wycięty. Wyniki badania histopatologicznego podniosły nas trochę na duchu, bo pomimo że jest to rak złośliwy to o niskim wskaźniku do przerzutów. Szczęście w nieszczęściu. Na połowę stycznia ma wyznaczoną sterylizację. Teraz już nie ma odwrotu. Wcześniej było mówione, że będzie miała też wyciętą całą listwę mleczną. A po 3 miesiącach drugą. Jednak, że wyniki są dość dobre i za pierwszym razem wycięto guza z prawidłowym marginesem to histopatolog,pani wet. Ochota i Hildebrand poradzili, żebyśmy ją tylko wysterylizowali i regularnie badali. Na sam koniec powiem, że boję się strasznie. Dobrze, że nie byłam sama z tym wszystkim, bo przez pierwsze dwa dni tylko ryczałam. Patrzyłam na Belkę i w płacz. Teraz już patrzę na to nie aż tak w ciemnych barwach. Wierzę, że wszystko będzie dobrze i Beluta będzie z nami jeszcze długie lata i nie jeden spacer przed nami:P Na razie to by było na tyle. Jak będziemy po sterylizacji to napiszę jak się czuje Bella. Quote
Recommended Posts