xmartix Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 a no porobię, porobię, to teraz na każdy spacer z aparatem będę musiała chodzic;d Quote
NaamahsChild Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No proszę.. Belgia - psi ideał! :) Czekamy na zdjęcia! Quote
Russellka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No to świetnie! :loveu: Daj fotki tutaj :loveu: Quote
xmartix Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 dam jak będę miała :) i jak się spotkamy, bo mimo że od 4 tyg tu niby mieszka to dopiero od wczoraj to wiem od tżta a dzisiaj ją zobaczyłam na żywo Quote
monika083 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 super Marta wokol Ciebie same schroniskowce nasze mieszkaja!:) Quote
justika Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 To jest właśnie ta sunia o której pisałam na moim wątku.Spotkałam ja zaraz drugiego dnia po wzięciu ze schroniska i nawet sobie pomyślałam o Belgii,ale ona trochę inaczej mi wygladała na zdjęciach niż na żywo. w kazdym razie wiele razy widziałam ją na spacerach, bawi sie z Shilką. Jej włascicielami jest para studentów, którzy są o różnych porach w domu, wiec Bella(bo tak sunia ma teraz na imię)nie zostaje na długo sama w domu(ponoc najdłuzej to 5-6 godz i nie ma z tym żadnych problemów). sunia jest bardzo ładna, posłuszna, taka żywa iskierka:).Niedługo ponoć mają ją wysterylizować. Quote
wieso Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 justika napisał(a):To jest właśnie ta sunia o której pisałam na moim wątku.Spotkałam ja zaraz drugiego dnia po wzięciu ze schroniska i nawet sobie pomyślałam o Belgii,ale ona trochę inaczej mi wygladała na zdjęciach niż na żywo. w kazdym razie wiele razy widziałam ją na spacerach, bawi sie z Shilką. Jej włascicielami jest para studentów, którzy są o różnych porach w domu, wiec Bella(bo tak sunia ma teraz na imię)nie zostaje na długo sama w domu(ponoc najdłuzej to 5-6 godz i nie ma z tym żadnych problemów). sunia jest bardzo ładna, posłuszna, taka żywa iskierka:).Niedługo ponoć mają ją wysterylizować. a jak studenci to pewno maja internet, co ? :diabloti: moze by oni sami cos napisali , byloby fajnie, nie :evil_lol::evil_lol: Quote
justika Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 wieso napisał(a):a jak studenci to pewno maja internet, co ? :diabloti: moze by oni sami cos napisali , byloby fajnie, nie :evil_lol::evil_lol: Nie wiem, czy oni w ogóle wiedza,że ich sunia jest taka sławna "w internecie":), ale przy najbliższym spotkaniu postaram się ich poinformować, że ludzie tu czekają na jakieś wiadomości i zdjęcia:) Quote
xmartix Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 coś im troszkę mówiłam, ale nie są świadomi właściwie :D Quote
paulina23 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Część wszystkim, dzisiaj na spacerze z moją kochaną sunią dowiedziałam się od właścicielki Schilly, że moja Bella robi furorę w internecie, o czym nie miałam pojęcia. Nie mogłam znaleźć na forum żadnych zdjęć, żeby się upewnić, że na pewno chodzi o tą suczkę, ale po numerze numerka ze schroniska nie mam już wątpliwości:) Mogę powiedzieć, że Bella ma się dobrze, na chwilę obecną nie zostaje w ogóle sama w domu (no góra do 2h), nic nie psoci (jak mówiła pani ze schroniska), uwielbia jeździć samochodem, dlatego zawsze staram się ją zabierać. Zdjęcia Belluni zamieszczone są na moim profilu. Quote
justika Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Super ,że znalazłaś wątek i że sie odezwałaś:). Teraz wszyscy będą czekać na dużą ilość zdjęć i na relację z jej pobytu u Was w domu:) Quote
xmartix Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Paulina witamy!!! jakby Bella chciała się wybiegać to blok obok ma owczarka Maxa który jest mocno w niej zakochany :) już się spotkałyśmy ja i Ty i mój tŻ i MAxiu więc nas kojarzysz :) Quote
wieso Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 witaj Paulina, cieszymy sie ze zanlazlas watek i pozdrawiamy Was bardzo serdecznie..... piszcie jak najwiecej, no i oczywiscie wstawiajcie mase zdjec..... Quote
paulina23 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Bardzo chętnie skorzystamy ze wspólnych spacerów z Maxem, bo Belka też go polubiła. A czy zakochała to tego nie wiem...:) trzeba się jej podpytać:) Quote
Vlk Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 o ja też chętnie zdjęcia pooglądam, bo Belgia by była pierwszą w kolejce do wzięcia, gdybym tylko miała miejsce na kolejnego psa :) Quote
paulina23 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A czy ktoś z Was może wie kto zostawił moją Belke w schronisku? To może mi pomóc w zrozumieniu, dlaczego boi się wchodzic do zamknietych pomieszczen (szczegolnie klatki schodowe, gdy ich nie zna). Quote
Vlk Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 no raczej nie jakiś dobry człowiek... pewnie była zamykana na długie godziny w jakichś karcerach albo coś? Quote
Vlk Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 tak w ogóle cudnego masz psiaka Paulina :) Zazdroszczę Ci. Bo bardzo mi się podoba ta suńka jeno już mamy dużo zwierzów... ;) Quote
monika083 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 nasz Bruno tez bal sie klatki schodowej ,bal sie wejsc do mieszkania ,schodow tez nie znal ,a w mieszkaniu do pomieszczen z oknami wchodzil ,ale mamy taka garderobe bez okien to za Chiny tam nie chcial wejsc ,on zawsze krok w krok za mna lazil na poczatku ale jak wchodzilam do garderoby to on zostawal przed drzwiami. Moze Bella w ogole nie byla wychowywana w mieszkaniu ,tylko gdzies na dworze sie paletala..? Quote
paulina23 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Będziemy się starać, aby sunia pozbyła się swoich lęków. Może z czasem się to nam uda:)A jak nie, to będę z nią tyle czekać przed nową klatką, aż się sama przekona, że nie ma się czego bać. P.S. Widziałam dzisiaj Maxa... z nowymi właścicielami:) Super, że udało się Wam znaleźć mu nowy dom:) A czy ktoś z Was chodzi może na agility??? Bo my chcemy się zapisać. Ruchu nigdy dość. Quote
xmartix Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 noo, Max ma nowych Pańciów :D no Beleczka nie pobiegasz już z Maxiorkiem Quote
Vlk Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 nooo to psinka będzie miała super, fajne zajęcia i w ogóle :) ja niestety w tych okolicach nic nie znam. Na pewno można samemu zacząć trenować, niektore elementy można kupić do agility, inne bardziej opłaca się samemu zrobić (np "stacjonaty" są bardzo drogie, samemu można zrobić dużo taniej, podsunięto mi raz pomysł z takimi widełkami wędkarskimi. Na takich dwóch widełkach drążek i przeszkoda gotowa ;) ) A może na frisbee też się psina nakręci? Quote
Recommended Posts